„Tata este ajutorul meu și este cel mai bun exemplu!” Alina Sorescu a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său

„Tata este ajutorul meu și este cel mai bun exemplu!” Alina Sorescu a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său
„Tata este ajutorul meu și este cel mai bun exemplu!” Alina Sorescu a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său

Alina Sorescu, o artistă foarte apreciată în România, se confruntă în prezent cu o perioadă dificilă. Aceasta a ales să împărtășească mai multe informații despre relația pe care a avut-o cu tatăl său.

Alina Sorescu se confruntă în prezent cu o perioadă dificilă din viața sa, din cauza divorțului tumultuos cu Alexandru Ciucu. Această despărțire neașteptată a atras atenția presei, iar articolele despre aceasta au inundat internetul.

În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei și a mărturisit că bărbatul a făcut tot posibilul pentru a-i oferi cea mai bună educație, motiv pentru care este și va fi întotdeauna recunoscătoare.

Citește și: Alina Sorescu, despre relația cu tatăl său, la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat"

Alina Sorescu a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său

Alina Sorescu a vorbit cu entuziasm povestea legată de tatăl său, pe care l-a considerat un sprijin de neînlocuit în fiecare moment al vieții sale.

Ea a mărturisit că tatăl său a fost mereu acolo pentru a o susține și îndruma, încurajându-i vocația și ajutând-o să-și dezvolte talentul în mod maxim, astfel încât să-și împlinească visurile.

„Tata este ajutorul meu și este până la urmă cel mai bun exemplu pentru părinții copiilor mei (n.r.copiii din trupa „Picii lui Sorească”), de părinte care și-a îndrumat copilul către talentul sau pe care i l-a remarcat.

Și am nevoie de ajutor logistic pentru că nu e ușor. Tatăl meu nu a avut o meserie care să aibă legătură cu muzica. Tată a fost cartograf. Și mama la fel”, a spus Alina Sorescu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Alina Sorescu a menționat că primește mult sprijin în această perioadă, mai ales de la alte mame care, probabil, au trecut prin situații similare și o înțeleg.

 Tatăl ei, care a fost mereu alături de ea, inclusiv la spectacole, continuă să o ajute și să o susțină în prezent. Ea afirmă că trebuie să rămână prezentă în industria muzicală și se concentrează pe cariera sa muzicală, care merge bine, având câteva piese lansate și pregătindu-se pentru un concert.

„Am multă susținere în această perioadă, căci și sunt și multe mame care probabil au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg.

Tatăl meu, care m-a însoțit mereu, și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum.Trebuie să exist cumva, în showbiz, m-am concentrat pe muzică și merge bine, am lansat câteva piese, vom avea și un concert. Aștept termenul la recurs, care va fi curând. Fetele mele sunt bine, au luat vacanță. Poate vom merge și în vacanțe, pe aici, pe aproape, prin țară, totul depinde de recurs. Până nu se încheie recursul nu pot să fac planuri”, a
declarat Alina Sorescu.

Alina Sorescu, despre experiența cu un artist italian

Alina Sorescu a oferit detalii despre o experiență unică pe care a avut-o cu unul dintre cei mai renumiți artiști italieni din întreaga lume. Această întâlnire a demonstrat încă o dată talentul și artistei în ceea ce privește munca sa.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

„A fost un concert fabulos, o atmosfera incredibilă. Lumea în picioare, A fost într-adevăr fantastic. Energia acestui mare artist este incontestabilă și sunt onorată că am cântat împreună. A fost orchestra simfonică pe scenă, band-ul sau din Italia. Am cântat și, celebrele melodii pe care în original le cânta alături de Romina Power. La final, alături de mine, au venit și Paula Selling și soprana Silvia Micu, prezente și ele ca invitate ale lui Al Bano și cu toții, alături de public, am cântat”, a povestit Alina Sorescu, conform sursei citate.

Citește și: Reacția fiicelor Alinei Sorescu, după ce au aflat că trebuie să meargă la Alex Ciucu o săptămână

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Noi suntem familia lui.” Ce acuzații i-a adus Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, lui Doru Gușman

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies