„Tatăl meu e epuizat. Face tratament” Betty Stoian a spus cât de gravă este starea de sănătate a lui Florin Salam

„Tatăl meu e epuizat. Face tratament” Betty Stoian a spus cât de gravă este starea de sănătate a lui Florin Salam
„Tatăl meu e epuizat. Face tratament” Betty Stoian a spus cât de gravă este starea de sănătate a lui Florin Salam

Betty Stoian a oferit declarații referitoare la starea de sănătate a tatălui său, Florin Salam.

Florin Salam, în vârstă de 43 de ani, este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. Cântărețul de manele este îndrăgit de către publicul larg datorită talentului său și a performanțelor muzicale pe care le-a avut de-a lungul carierei sale.

În urmă cu câteva zile, dar și persoanele apropiate ale acestuia au primit o veste tristă legată de starea lui de sănătate.

Florin Salam a fost internat în spital din cauza unor probleme de sănătate.

Astfel, în spațiul public au început să apară o mulțime de zvonuri cu privire la starea de sănătate a artistului. În cadrul unui interviu, Betty Stoian, fiica artistului a vorbit despre cum se simte tatăl său după câteva zile petrecute în spital și cât de gravă este starea lui de sănătate.

Cât de gravă este starea de sănătate a lui Florin Salam?

Citește și: „Nu este ușor.” Cum a reacționat Florin Salam, după ce a fost alungat de la o nuntă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Betty Stoian a spus cât de gravă este starea de sănătate a lui Florin Salam
Betty Stoian a spus cât de gravă este starea de sănătate a lui Florin Salam[Sursa foto: wowbiz]

Fiica manelistului a precizat faptul că tatăl său este încă internat în spital acolo unde urmează un tratament de specialitate.

Potrivit spuselor sale, Florin Salam este epuizat și are nevoie de odihnă. De asemenea, încearcă să facă tot posibilul astfel încât să se pună pe picioare cât mai repede și să poată să-și reia activitatea.

Tatăl meu este epuizat. Este internat în spital și face tratament pentru a își reveni, să poată respecta evenimentele pe care le are și să bucure lumea, așa cum a făcut mereu.

Are nevoie să se odihnească, vrea să și slăbească pentru a-i fi mai ușor. După toate acestea Florin Salam,   tatăl meu vrea să revină în forță, așa cum îl știe lumea .”, a precizat Betty Stoian pentru spynews.ro.

Florin Salam a avut probleme de sănătate și în trecut

Citește și: ”Mi-e dor de tine, de vorba ta, de iubirea ta de soră.” Ce mesaj dureros a postat fratele regretatei soții a lui Florin Salam, Fănica, pe rețelele de socializare? S-au împlinit 14 ani de la moartea sa

Betty Stoian a spus cât de gravă este starea de sănătate a lui Florin Salam
Florin Salam[Sursa foto: Facebook]

Nu este pentru prima dată când Florin Salam are probleme de sănătate. Artistul a fost internat în spital în urmă cu aproximativ un an din cauza unei infecții cu virusul Covid-19. La momentul respectiv, în presă au apărut informații conform cărora starea de sănătate a manelistului ar fi fost una gravă. Florin Salam nu își va putea onora evenimentele programate pentru următoarea perioadă.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„De o lună” Fulgy și Mădălina, fosta iubită a lui Nicolae Guță, cel mai nou cuplu din showbiz? Fiica artistei i-a dat de gol!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies