„Nu este ușor.” Cum a reacționat Florin Salam, după ce a fost alungat de la o nuntă

„Nu este ușor.” Cum a reacționat Florin Salam, după ce a fost alungat de la o nuntă
„Nu este ușor.” Cum a reacționat Florin Salam, după ce a fost alungat de la o nuntă

Florin Salam este un nume binecunoscut în rândul fanilor manelelor, ceea ce se reflectă în popularitatea sa și în numărul mare de evenimente la care este invitat să participe.

În urmă cu ceva timp, artistul a susținut un astfel de eveniment la Craiova, unde a fost solicitat să ofere distracție oltenilor adunați la o nuntă fastuoasă, fiind numit de către unii „Regele manelelor".

Citește și: “Am vorbit despre orientarea mea sexuală în mod deschis.” A fost Emil Rengle dezavantajat în viață, de orientarea lui sexuală?

Florin Salam nu a putut să cânte la o nuntă

Nuntașii aveau așteptări ridicate în privința prezenței lui Florin Salam, însă ceea ce s-a întâmplat acolo a depășit orice așteptare. Deși manelistul era prezent la eveniment, imaginile care au devenit virale sugerează că nu a mai fost în stare să cânte, chiar dacă avea microfonul în mână.

Mai multe videoclipuri care circulă pe internet îl arată pe Florin Salam printre nuntași, împreună cu mirii și nașii, dar într-o stare vizibilă de disconfort.

Cu ochelari de soare pe față, transpirat și cu o stare vizibilă de oboseală, Florin Salam a încercat în mod repetat să își arate talentul, dar din cauza vocii răgușite și a lipsei de concentrare, toate acestea au fost în zadar.

Astfel, mirele a fost contrariat de ceea ce s-a întâmplat și a luat o atitudine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În imaginile de pe internet se poate observa cum mirele întrerupe lăutarii, îi adresează niște reproșuri lui Florin Salam, apoi îl ia de braț și îl scoate din mulțime, fără nicio reacție din partea manelistului, care chiar îl urmează calm.

„Du-te înăuntru, acolo, până îți revii și, după aia, cânți. Păi ce facem aici? Stai de trei ore și nu cânți nimic?”, i-a reproșat acesta.

În ciuda faptului că la eveniment nu a avut nicio reacție în fața celor prezenți pentru a sărbători nunta mirilor din Craiova, Florin Salam a reacționat imediat online. Acest lucru s-a întâmplat după ce incidentul de la nunta a devenit viral și câțiva internauți l-au criticat aspru pe manelist și i-au adus diverse acuzații.

„Pentru toți cei care mă iubesc și pentru cei care mă invidiază.

Să cânți zi de zi, de dimineața până seara, nu este ușor”, a comentat el în dreptul imaginilor care îl au în prim-plan. Cam așa se aude Florin Salam când abia se trezește...  Și pentru voi, care v-am distrat și încântat atâta timp. Când nu mai puteți de invidie, așa sunt eu când mă trezesc", a fost mesajul lui Florin Salam.

Cum a reacționat Florin Salam, după ce a fost alungat de la o nuntă
Cum a reacționat Florin Salam, după ce a fost alungat de la o nuntă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Care au fost comentariile celor din mediul online

Pe de altă parte, există mai mulți oameni care îl susțin pe Florin Salam decât cei care îl critică în urma incidentului de la nunta din Craiova. Fanii manelistului au afirmat că, la vederea imaginilor de la eveniment, se poate observa faptul că este vorba despre o problemă de sănătate și oboseală acumulată, ceea ce este perfect normal.

„Eu care nu ascult manele m-am uitat până la final și se aude clar ca e răgușit. Ați făcut vreodată laringită? Să nu poți să scoți un sunet? Răi sunteți/ Cântă de 30 de ani omul, e obosit, are probleme de sănătate”/ ”E răgușit, abia vorbește”/ ”Omul va rămâne legendă în muzică, e răgușit, ascultați bine”/ ”E foarte normal să cedeze, nimeni nu ar rezista”/ „Multă lume nu înțelege ca a fost și este cel mai muncit solist din toate timpurile”/ „Toţi trag de el pentru că-l vor la evenimente. El încearcă să-i mulțumească pe toţi pentru că iubește ceea ce face”/ ”A rămas fără voce”, au fost reacțiile celor din online.

Cum a reacționat Florin Salam, după ce a fost alungat de la o nuntă
Cum a reacționat Florin Salam, după ce a fost alungat de la o nuntă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „A fost o căsnicie frumoasă.” Francisca și Bogdan Lățescu au pus capăt relației de 10 ani



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Cea mai tare dedicație.” Ce sumă a băgat Florin Salam în buzunar în timpul unui eveniment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies