“Am vorbit despre orientarea mea sexuală în mod deschis.” A fost Emil Rengle dezavantajat în viață, de orientarea lui sexuală?

“Am vorbit despre orientarea mea sexuală în mod deschis.” A fost Emil Rengle dezavantajat în viață, de orientarea lui sexuală?
“Am vorbit despre orientarea mea sexuală în mod deschis.” A fost Emil Rengle dezavantajat în viață, de orientarea lui sexuală?

Viața lui Emil Rengle s-a schimbat radical, încă din momentul în care a avut puterea de a-și recunoaște orientarea sexuală.

Emil Rengle și-a luat inima în dinți și a recunoscut ce orientare sexuală are, în urmă cu câțiva ani. Din acest motiv, coregraful obișnuia să primească numeroase mesaje răutăcioase, însă, atenția de care a început să beneficieze a crescut și ea, urcându-l pe culmile succesului atât pentru felul său de a fi, cât și pentru talentul desăvârșit la dans de care dă dovadă. Recent, Emil Rengle a fost invitat în cadrul emisiunii  „40 de întrebări cu Denise Rifai”,  unde a discutat deschis despre schimbările pe care le-a întâmpinat din acel moment.

Emil Rengle, dezvăluiri despre orientarea sa sexuală

“Am vorbit despre orientarea mea sexuală în mod deschis.” A fost Emil Rengle dezavantajat în viață, de orientarea lui sexuală?

Emil Rengle s-a făcut remarcat prin participarea la numeroase concursuri, pe unul dintre ele chiar ajungând să îl câștige. Însă, vedeta a precizat că singurul avantaj de care a beneficiat în urma recunoașterii orientării sale sexuale a fost faptul că putea trăi o viață liberă, și nu câștigarea unor premii datorită respectivului lucru.

„Nu știu cât de multă legătură are una cu cealaltă. Din punctul meu de vedere, oamenii ce au apreciat a fost sinceritatea mea, indiferent de care ar fi fost adevărul meu. Au apreciat faptul că am fost onest. E nevoie de foarte multă vulnerabilitate să te deschizi și să povestești despre tine, să te arăți lumii. E un curaj și e o muncă uriașă de a te arăta lumii așa cum ești și cred că a fost cea mai bună decizie din viața mea să mă arăt așa cum sunt.

Trăiesc în adevărul meu, nu în adevărul altuia și nu aș vrea să trăiesc vreodată altfel decât cum sunt. Drumul meu este al meu, cu bune și cu rele, cu greșeli pe care le-am făcut, cu învățături extraordinare”, a povestit Emil Rengle.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cine este Emil Rengle. "La 6 ani părinții au descoperit că mă dădeam cu capul de podea în camera mea."

A fost Emil Rengle dezavantajat în viață, de orientarea lui sexuală[Sursa foto: Captură YouTube]

Emil Rengle face o artă din dansul pe tocuri

Emil Rengle se identifică cu dansul pe tocuri, menționând că arta lui evoluează atunci când și el o face. Cu toate astea, descoperirile sale continuă pe toate planurile, dar, orice s-ar întâmpla, niciodată nu va avea regrete pentru faptul că și-a recunoscut orientarea sexuală, fiind de părere că oamenii s-au conectat cu el

într-un mod pur.

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Sunt în descoperire. Mereu m-am arătat așa cum sunt.

Nu există o altă imagine a lui Emil Rengle decât ceea ce este el. Eu sunt strâns legat ca om de artistul Emil Rengle. Atunci când eu evoluez, arta mea evoluează. Atunci când eu mă schimb, arta mea se schimbă. Atunci când eu mă descopăr și dansez pe tocuri, sunt într-un fel. Atunci când renunț la tocuri sunt, din nou, pe un drum personal al meu, diferit. Nu aș schimba asta.
Ăsta ar fi și sfatul meu tuturor: fiți voi, pentru că aveți cel mai mare câștig în fața voastră, și anume, că sunteți speciali! Voi sunteți unicul așa cum sunteți și acolo este o infinitate de oportunitate. Nu aș crede că faptul că am vorbit despre orientarea mea sexuală în mod deschis are vreo legătură cu câștigarea premiului. Absolut deloc! Cred că faptul că sunt onest, că oamenii s-au conectat într-un mod pur, că am simțit energia aceasta și eu și publicul a fost un motiv real pentru care ei au crezut în mesajul meu, l-au votat și și-au dorit ca acesta să devină numărul câștigător, cel puțin în anul acela”
, a mai mărturisit coregraful.

Citește și: Emil Rengle, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Emil Rengle, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies