Tatăl Shakirei a ajuns de urgenţă la spital. Vestea despărţirii fiicei sale de Piqué... l-a doborât la propriu

Tatăl Shakirei a ajuns de urgenţă la spital. Vestea despărţirii fiicei sale de Piqué... l-a doborât la propriu
Tatăl Shakirei a ajuns de urgenţă la spital. Vestea despărţirii fiicei sale de Piqué... l-a doborât la propriu

Veştile proaste se ţin lanţ de celebra Shakira. Tatăl ei este plin de vânătăi şi a fost transportat cu ambulanţa, pentru a primi îngrijiri medicale

În urmă cu doar câteva zile Shakia şi Gerard Piqué au anunțat despărţirea. Presa din toate colţurile lumii a tot scris de separarea momentului, în cele mai mici detalii. O postare pe contul de Twiter al vedetei, a şocat la propriu, întregul spaţiu virtual.

Tatăl Shakirei a ajuns de urgenţă la spital, în urma unei căzături puternice. Plin de vânătăi, William Mebarak Chadid, a anunţat că se recuperează la spital.

Fondul căzăturii a fost catalogat de artistă drept „o cădere proastă”, în urma aflării vestii tulburătoare legate de despărţirea ei.

Tatăl Shakirei a ajuns la spital după ce a căzut

Citeste si: Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

Citeste si: Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

shakira pique despartire
Tatăl Shakirei si fiica [Sursa foto: Twitter ]

Citeste si: Cine este MALUMA. "Familia mea nu era bogată. Aveam ceea ce ne trebuia, dar apoi tatăl meu a pierdut totul, iar părinții mei au divorțat."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Shakira şi Piqué s-au despărțit

Pentru că primit o mulţime de mesaje de îngrijorare la adresa ei, Shakira a ţinut să precizeze că tatăl ei a fost luat de ambulanţă.

„Dragilor, primesc multe mesaje de îngrijorare, cum că am fost văzută recent, într-o ambulanță din Barcelona”, a scris cântăreața piesei „Hips Don’t Lie”.

„Voiam doar să vă anunț că acele fotografii sunt din weekendul trecut (28 mai 2022), când tatăl meu a avut, din păcate, o cădere urâtă și l-am însoțit cu o ambulanță la spitalul unde se recuperează acum.”, a precizat Shakira.

Vedeta a rugat fanii, tot într-o postare, să se roage pentru tatăl ei: „Vă rugăm să-i trimiteți toate urările de bine și vă mulțumesc tuturor, ca întotdeauna, pentru toată dragostea și sprijinul vostru.”

Postarea Shakirei, despre tatăl ei a fost făcută imediat după ce ea şi Piqué au anunţat că se despart. Celebrul fotbalist în vârstă de 35 de ani a ales să înceapă o altă poveste de dragoste, conform speculațiilor presei internaționale.

În declaraţia comună, Shakira şi Piqué au specificat „Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Cerem intimitate în acest moment pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră maximă.”, a spus cuplul în urmă cu doar câteva zile.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Vă mulțumesc anticipat pentru înțelegere și respect”, au adăugat Shakira și fotbalistul.

Cum a început povestea de dragoste dintre Shakira şi Piqué

shakira si pique divorteaza

Citeste si: Cine este BAD BUNNY. "El vede lucruri în muzică pe care mulţi nu le înțeleg... Le vede și cu șase luni sau un an înainte de oricine altcineva."

Shakira şi Piqué s-au cunoscut pe platoul de filmare, pentru videoclipul piesei „Waka Waka- This Time for Africa”, care a servit drept melodia oficială a Cupei Mondiale FIFA din anul 2010. Relaţia celor doi a fost confirmată în martie 2011. Cele două vedete au împreună doi copii, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani).

Primul semn al despărţirii a fost oferit de publicaţia El Periodico. Jurnaliştii au specificat că Piqué locuiește din nou în casa lui din Barcelona, departe de Shakira și copiii lor.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este MALUMA. "Familia mea nu era bogată. Aveam ceea ce ne trebuia, dar apoi tatăl meu a pierdut totul, iar părinții mei au divorțat."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies