VIDEO Tavi Clonda, despre momentul în care tatăl lui s-a stins din viață. Bărbatul nu a asistat la botezul nepoatei sale, Victoria! “Când dispare, atunci efectiv simți că se rupe ceva.”

VIDEO Tavi Clonda, despre momentul în care tatăl lui s-a stins din viață. Bărbatul nu a asistat la botezul nepoatei sale, Victoria! “Când dispare, atunci efectiv simți că se rupe ceva.”
VIDEO Tavi Clonda, despre momentul în care tatăl lui s-a stins din viață. Bărbatul nu a asistat la botezul nepoatei sale, Victoria! “Când dispare, atunci efectiv simți că se rupe ceva.”

Soțul Gabrielei Cristea a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat tatăl său, înainte de a se stinge din viață.

Artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre familie, în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu. Soțul Gabrielei Cristea a povestit despre perioada în care tatăl său a ajuns să stea la pat și cât de dureros a fost să îl vadă lipsit de putere.  “Da, am fost apropiați, (nr. Cu tatăl lui), mai ales când a ieșit la pensie s-a mai liniștit. Nu mai era chiar așa sub presiune, s-a mutat și la Brașov, la casă, mai stătea la bloc, s-a mai detașat un pic.

A mai venit din partea mamei, cum ar veni, și ne-am simțit foarte bine. Da, a fost prezent la cununia noastră din 2015 când eram aici, la Kanal D, a fost și la ziua Gabrielei, în 2014 nu mai știu, dar a fost prezent. N-a mai putut să ajungă la botez, era bolnăvior și era foarte greu transportabil,  dar așa e viața. Este foarte dureros, nu mă așteptam să fie chiar așa pentru că Dumnezeu ne-a pregătit, cumva.
A fost cam bolnăvior în ultima perioadă, dar o vrăjeală, nu te pregătește niciodată.”,
a povestit Tavi Clonda.

Problemele de sănătate cu s-a confruntat tatăl lui Tavi Clonda

Citește și: Tavi Clonda vorbește despre prețurile din Corfu: „Prețurile sunt încă ok în majoritatea locurilor. Nici acolo nu aveai voie să aduci băutură și mâncare.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu!”

Chiar dacă medicii nu l-au diagnosticat cu o boală gravă anume, complicațiile faptului că a rămas imobilizat l-au făcut să slăbească și mai tare, iar artistul pune aceste lucruri pe seama bătrâneții. Artistul a mai mărturisit că chiar dacă toate complicațiile se întâmplau sub ochii lui, nimeni nu poate să te pregătească cu adevărat pentru momentul în care nu va mai fi lângă tine,

iar atunci când a dispărut, a simțit că i s-a rupt ceva din el.  “Cu oasele, nici nu știu, dar a fost ceva generalizat. Nu a avut o boală, nu a avut cancer, a slăbit organismul, era destul de grăsuț și după a slăbit foarte tare că nu mai mânca. Poți să zici așa de la bătrânețe, practic. Nu i s-a pus un diagnostic, că nu a fost o singură boală.
Probabil au fost mai multe complicații și când ești la pat, lucrurile se complică un pic, te și demoralizezi. Nu mai poți să activezi, să faci, să duci, să fii de folos măcar familiei, dacă societății nu și, ușor-ușor, s-a stins. Asta spuneam, niciodată nu te pregătește Dumnezeu, chiar dacă spui că se cam știe că nu o să mai ducă mult. Când dispare, atunci efectiv simți că se rupe ceva.”,
a mai spus Tavi Clonda.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum a arătat copilăria lui Tavi Clonda și cum îl ajuta faptul că mama lui era cunoscută în oraș. „Părinții mei m-au lăsat foarte liber. Eu am fost un mic star de mic.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies