Tavi Clonda, despre viața dincolo de rețelele de socializare. Ce spune artistul despre provocările de zi cu zi. “Avem și momente când energia noastră e mai jos. Să nu creadă lumea că totul este roz.”

Tavi Clonda, despre viața dincolo de rețelele de socializare. Ce spune artistul despre provocările de zi cu zi. “Avem și momente când energia noastră e mai jos. Să nu creadă lumea că totul este roz.”
Tavi Clonda, despre viața dincolo de rețelele de socializare. Ce spune artistul despre provocările de zi cu zi. “Avem și momente când energia noastră e mai jos. Să nu creadă lumea că totul este roz.”

Tavi Clonda a vorbit despre viața din spatele camerelor de filmat.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt mereu activi pe rețelele de socializare și împart numeroase momente din viața lor profesională și profesională. Au obișnuit pe toți cei din mediul online să fie cu zâmbetul pe buze, însă artistul a mărturisit, în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu, că există și momente în care nu totul este o bucurie, însă își doresc de fiecare dată să găsească cea mai bună soluție pentru a trece peste anumite probleme. 

“Eu, Gabriela, dar și fetele mele, facem un reality-show pe paginile de Facebook, avem o expansiune, un succes și primim foarte multe comentarii. Sunt și oameni care își exprimă veninul, dar chiar și lor încerc să le găsesc părți bune. Uneori, când am răbdare și energie, le răspund pe partea pozitivă și le spun să nu mai arunce cu rău pentru că rău vor primi. Iubesc oamenii sunt iubitor, un tată și iubesc oamenii.”,

a spus Tavi Clonda.

Tavi Clonda, despre atmosfera din spatele camerelor de filmat

Citește și: VIDEO Tavi Clonda vorbește despre momentul în care Gabriela Cristea a născut: „Era un geam acolo. Nu am fost înăuntru. Mai bine că nu am fost. Am vrut să aud primul sunet.”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea
Tavi Clonda și Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: VIDEO Tavi Clonda, despre cum a fost momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Cristea. “Îmi era frică și de cuvântul “soție.”

Artistul a mai mărturisit că cel mai important aspect dintr-o familie, atunci când există copii, este energia, astfel că artistul și soția lui încearcă de fiecare dată să nu facă problemele deja existențe să pară și mai mari.

Nu-și doresc să transmită o tensiune copiilor și vor de fiecare dată să fie o atmosferă plăcută și frumoasă în casă. 

“Bucuria există, dar nu tot timpul este doar un râs, pentru că e normal să fie așa. Nu ne expunem tot timpul, încercăm să le rezolvăm, ca în orice cuplu, în orice relație și în orice familie. Avem și momente când energia noastră e mai jos, când unul e supărat și celălalt încearcă să-l împace.

 Sunt și momente de genul acesta, să nu creadă lumea că totul este roz, dar încercăm să menținem starea aceasta de bucurie, pentru că altfel nici copacii din curte nu cresc. Într-o familie cu copii, cea mai bună educație pe care o poți da copiilor sau cel mai mare bine pe care poți să-l faci, este energia, atmosfera din casă. Degeaba îi spui anumite lucruri, dacă te cerți cu soția.
Sau nici să nu te cerți, dar dacă stă unul într-un colț, iar celălalt într-un colț, se simte o tensiune. Copiii simt. Am încercat tot timpul să fie relaxare, iar atmosfera să fie frumoasă prin comunicare și maturitate. Și femeia trebuie să știe uneori când să lase de la ea. Bărbatul trebuie să știe și el cum să lase de la el. Nu e ușor, dar încercăm să facem asta zi de zi și supărările mici să nu le facem bulgări foarte mari.”
, a mai spus soțul Gabrielei Cristea.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Tavi Clonda și Gabriela Cristea
Tavi Clonda și Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Gabriela Cristea a stârnit controverse cu rețeta sa de zacuscă! „Atunci, prefer să fac cu ceapa fiartă în interiorul zacuștei. Gustul nu e cu mult diferit.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies