Tavi Clonda, mărturisiri despre conexiunea pe care a avut-o cu Gabriela Cristea „Eu sunt dependent de femeie, de partenera mea.”

Tavi Clonda, mărturisiri despre conexiunea pe care a avut-o cu Gabriela Cristea  „Eu sunt dependent de femeie, de partenera mea.”
Tavi Clonda, mărturisiri despre conexiunea pe care a avut-o cu Gabriela Cristea „Eu sunt dependent de femeie, de partenera mea.”

Tavi Clonda a vorbit despre începuturile relației cu Gabriela Cristea.

Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, și-a deschis sufletul în cadrul podcastului Celebru și Părinte cu Marius Gheorghiu, iar acesta a abordat, pe lângă numeroasele subiecte discutate, și cum a fost începutul carierei, până să o cunoască pe cea care i-a devenit astăzi soție, dar și cum au arătat relațiile lui dinaintea prezentatoarei TV.  “Până să o întâlnesc pe Gabriela am avut relații de lungă durată, am avut vreo patru relații de lungă durată, pentru că eu sunt statornic.

Au fost și perioadele alea de tinerețe, dar de obicei am fost destul de statornic, pentru că îmi place un lucru să îl aprofundez. Nu poate să fie nimic foarte bine la început, pentru că nu te cunoști, dar până să o cunosc pe Gabriela nu mi-am dorit neapărat o familie.”, a povestit Tavi Clonda.

Tavi Clonda, despre importanța familiei în viața lui

Citește și: Gabriela Cristea, deranjată de comentariile răutăcioase la adresa soțului său. „Asta e de noaptea minții, oameni buni! Sunteți penibili.”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, la pas prin Veneția! Ce cumpărături au făcut cei doi soți? Cum și-a surprins artistul soția: „Cadoul meu pentru soție. Te răsfăț și eu că meriți.”

Acesta a recunoscut că foarte mult timp și-a dorit să facă doar carieră și să avanseze în muzică, însă în momentul în care a întâlnit-o pe Gabriela,  și-a dat seama că întreg universal familiei este soția lui.  „Eu am avut o familie frumoasă, am o soră, am avut o familie foarte ok, dar nu m-am gândit la asta. Când ești mai tânăr, nu vrei copii, vrei carieră, asta dacă nu întâlnești femeia care să își pună capac.

M-am mutat, am făcut facultate, am fost la concerte, am fost plecat în afară, m-am întors, am zis să fac piese hit-uri, doar să cânt, să fiu pe scenă. Când a venit Gabriela, lucrurile astea s-au întâmplat vreo 4 ani și cu carieră, și cu ea, dar ușor-ușor, mi-am dat seama că echipa contează, nu poți să faci singur. Prima dată e cu nucleul, familia, sora, după nucleul se mută la soție, automat la copii, asta e echipa ta.
După se mărește echipa și cu nași și așa mai departe. Recunosc, eu sunt dependent de femeie, de partenera mea.”,
a mai zis soțul Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce au pățit Gabriela Cristea și Tavi Clonda în drum spre aeroport? Cum au reacționat cei doi în momentele de panică? „O întreagă peripeție.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies