Tavi Clonda vrea să divorțeze de Gabriela Cristea? Ce s-a întâmplat în relația lor

Tavi Clonda vrea să divorțeze de Gabriela Cristea? Ce s-a întâmplat în relația lor
Tavi Clonda vrea să divorțeze de Gabriela Cristea? Ce s-a întâmplat în relația lor

Cântărețul dezvăluie că relația pe care o are cu Gabi Cristea nu mai este la fel ca înainte și chiar s-a gândit să își ignore total soția!

Tavi Clonda a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate că el și soția lui, Gabriela Cristea, au trecut prin situații dificile în ultima perioadă de timp, afirmând chiar că au avut un moment de „silenzio stampa”. Acest lucru s-ar fi întâmplat chiar cu câteva zile înainte de aniversarea frumosei brunete, dar se pare că artistul a vrut să țină secret adevăratul motiv pentru care s-a supărat atât de tare.

Citeste si: Roxana Ghiță de la Survivor România, noi dezvăluiri despre bărbatul care i-a făcut avansuri în timpul competiției: „Cineva a mințit!”

Lucrurile au început să prindă contur din nou în relația lor atunci când Gabriela Cristea l-a sensibilizat cu un gest care le-a implicat și pe cele două fetițe ale lor.

Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata.

Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!”, a declarat Tavi în aceeași emisiune, făcând referire la momentul în care soția lui a publicat o imagine cu familia pe rețelele de socializare.

Citeste si: Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au despărțit! Motivul care a provocat ruptura dintre cei doi

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Tavi Clonda, Gabriela Cristea și cele două fetițe
Tavi Clonda, Gabriela Cristea și cele două fetițe[Sursa foto: Instagram]

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, dragoste la prima vedere

După cum mărturisea chiar ea, se pare că singurul bărbat care i-a oferit siguranța de a întemeia o familie este chiar Tavi Clonda. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii ei de la Kanal D, el fiind solistul trupei care activa în acel show. 

Citeste si: Florin Tănase se căsătorește cu Medeea Turcescu! Când va avea loc cununia civilă

Ulterior, cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, însă la momentul respectiv au fost foarte discreți și nu au oferit detalii care să confirme faptul că sunt împreună.

Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească?

Gabriela Cristea a reușit să slăbească un număr mare de kilograme, într-un timp foarte scurt. Cu toate că aceasta s-a chinuit foarte tare să obțină acest rezultat, gurile rele au tot comentat că, de fapt, este foarte simplu și rapid să slăbești, mai ales într-un timp scurt.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Valentin Sanfira și Codruța își anulează nunta pentru a doua oară: „Trebuie să refacem invitațiile”

Gabriela Cristea a reușit să slăbească foarte mult!
Gabriela Cristea a reușit să slăbească foarte mult![Sursa foto: Instagram]

„Încerc să nu beau apă foarte multă, mai exact beau treptat, pe parcusul zilei, ca să nu mi se mărească stomacul. Nu e deloc ușor și sunt foarte nervoasă pe toate mimozele care zic: „E foarte ușor, am slăbit foarte ușor, nu am făcut nimic să slăbesc,” declara prezentatoarea TV la momentul respectiv.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Lidia Buble și actorul Harlys Becerra nu se mai ascund! Prima imagine cu cei doi îndrăgostiți din vacanța în Ibiza

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies