Te casatoresti anul acesta? Care sunt tendintele anului 2017 in materie de make-up!

Te casatoresti anul acesta? Care sunt tendintele anului 2017 in materie de make-up!
Te casatoresti anul acesta? Care sunt tendintele anului 2017 in materie de make-up!

Fiecare din noi visam de cand suntem mici la momentul cand vom ajunge sa purtam rochia de mireasa, orice domnişoara isi doreste sa fie cea mai frumoasa la nunta, sa atraga toate privirile, sa fie in centrul atentiei.

Aceasta zi trebuie sa fie unica, de neuitat si, se stie, fiecare moment va fi imortalizat in fotografii si pe pelicula iar cuplul, peste timp, le va privi iar si iar.

O mireasa trebuie sa fie in viziunea makeup artistului Ciftci Elena delicata,proaspata, sa para cat mai naturala, de aceea, un machiaj exagerat, in culori tipatoare, este recomandat sa fie evitat. In caz contrar, in fotografii sau in inregistrarea video, machiajul acesta, prea strident, ar aduce o nota de paloare pe chipul miresei. Trebuie avut in vedere ca machiajul miresei se face pentru intreaga zi.

Important este, de asemenea, ca machiajul sa fie in ton cu rochia de mireasa.

In mod deosebit, atunci trebuie sa fim atente cand rochia de mireasa nu are acea culoare alba stralucitoare, imaculata – acum, de pilda, sunt la moda rochiile aurii sau cu umbre in nuante de roz,Ivory.

Blorange si Bronde sunt noile culori-vedeta in 2017!

Prima si cea mai importanta cerinta este ca, prin culoarea de baza pentru care se opteaza, sa se scoata in evidenta culoarea pielii fetei.

Ar fi bine ca, aceasta nuanta de baza, sa fie dusa si pe fata dar si pe gat, umeri, decolteu, tinanad seama de faptul ca, rochiile de mireasa, sunt, de cele mai multe ori, deschise in partea superioara, sa fie un fond de ten si o baza de machiaj HD care sa ajute fotograful pentru poze si filmare.

Este indicat sa fim foarte atente la nuanta aleasa pentru tenul nostru ca si fond de ten sau blush, iluminare&contouring. Pentru o fata care sa arate proaspata, se recomanda un roz pal sau o nuanta de piersica (in

functie de tenta pe care o are tenul) in materie de blush!

Contouringul nu trebuie facut in exces, trebuie mers fix pe umbrele fetei făcându-le cat mai naturale, de asemeni iluminarea fetei nu trebuie făcută in exces!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Victoria Beckham. Cum se machiaza in doar 5 minute

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies