„Te naști cu atitudinea! Dacă mă întrebi, fiecare om are aura lui și felul lui de a fi!” Augustin Viziru a vorbit despre ce îi place la o femeie

„Te naști cu atitudinea! Dacă mă întrebi, fiecare om are aura lui și felul lui de a fi!” Augustin Viziru a vorbit despre ce îi place la o femeie
„Te naști cu atitudinea! Dacă mă întrebi, fiecare om are aura lui și felul lui de a fi!” Augustin Viziru a vorbit despre ce îi place la o femeie

Într-o discuție recentă, frații Augustin și Lucian Viziru au dezbătut chestiuni legate de atitudinea și aparența personală a femeilor, subliniind că aceste aspecte destul de importante.

Augustin Viziru a subliniat importanța apariției îngrijite a unei femei, dar a insistat asupra faptului că acest lucru nu trebuie să fie asociat cu intervențiile chirurgicale sau ostentația.

Citește și: „Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Augustin Viziru a vorbit despre ce îi place la o femeie
Augustin Viziru a vorbit despre ce îi place la o femeie[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Lucian Viziru. ”Mă așteptam să-mi crape inima.”

Augustin Viziru a vorbit despre ce îi place la o femeie

El a menționat că apreciază femeile care au grijă de ele, menținându-și manichiura, pedichiura și igiena personală în formă. Mai mult decât aspectul fizic, Augustin a accentuat că atitudinea este factorul decisiv în ceea ce privește atracția pentru o femeie.

Lucian Viziru a intervenit, întrebând de unde ar trebui să provină această atitudine, iar fratele său a subliniat că atitudinea este înrădăcinată în natura fiecărui individ și că fiecare om are propria sa „aură".

Pe lângă aceste aspecte, a adăugat că, deși unii oameni se pot schimba în timp, atitudinea lor inițială poate avea foarte mult potențial.

În timpul discuției, Lucian Viziru a ridicat o întrebare provocatoare, sugerând că, dacă s-a născut cu o atitudine mai puțin atrăgătoare și este o femeie, ar putea fi lipsită de șanse în atragerea partenerilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Augustin Viziru: Îmi place când vad o femeie aranjata. Îmi plac femeile care au grijă de ele, care se îngrijesc, dar nu la modul ostentativ, mă refer la operații și așa mai departe. Să văd tot timpul manichiura făcută, pedichiură, părul tot timpul spălat, să miroasă tot timpul frumos și același lucru, atitudinea, atitudinea care face diferența, dacă mă întrebi pe mine.

Lucian Viziru: Unde, de unde ar trebui să vină atitudinea asta? Tot de la bani, de la ce?

Augustin Viziru: Te naști cu atitudinea. Dacă mă întrebi, fiecare om are aura lui și felul lui de a fi, de a se exprima. Unii sunt născuți gloabe, alții sunt șmecheri, că se deteriorează ei pe traseu aia este alta problema. Cred că fiecare dintre noi avem o aura a noastră.

Lucian Viziru: Deci daca eu sunt gloabă și m-am născut fata, nu am nicio șansă?

Augustin Viziru: Nu!”, a fost discuția dintre cei doi frați.

Augustin Viziru a vorbit despre ce îi place la o femeie
Augustin Viziru a vorbit despre ce îi place la o femeie[Sursa foto: Facebook]

Cei doi au vorbit despre momentul în care s-au bătut

Lucian și Augustin Viziru au vorbit despre un incident din trecut care i-a separat temporar, dar care acum îi aduce împreună.

Lucian Viziru a început povestea cu o amintire din adolescență, amintind că Augustin vorbea la telefon cu o prietenă de-a sa și a ajuns la o discuție plină de glume cu fratele său și prietenii lor.

Lucian a susținut că nu el a declanșat seria glumelor, ci Augustin.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Discuția s-a concentrat pe întrebarea despre unde se afla prietena lui Augustin și cu cine era. Lucian a intervenit, menționând că prietena lui putea să fie cu niște fete. Această observație a declanșat un incident neplăcut, iar Lucian a fost pus la pământ într-un moment de furie.

El a explicat că vorbea la telefon cu prietena sa de atunci și că Lucian l-a avertizat că ea socializa cu băieți. În urma convorbirii telefonice, Augustin a împărtășit cu Lucian detalii despre prietena acestuia, Nina, care a dus la escaladarea conflictului.

„Lucian Viziru: Augustin vorbea la telefon cu prietena lui de atunci și noi, ca toți băieții puși pe glume…. Nu cred că eu am deschis seria glumelor, a zis după ce eu am deschis-o. El a întrebat-o la telefon pe fata aia. Unde ești și cu cine ești? Eu am spus: Stai liniștită că e cu niște fete și în secunda doi m-am trezit la podea ca la judo, cum se spune în limba germană.

Augustin Viziru: Acum pot să spun varianta mea? Vorbeam cu prietena mea pe atunci și am mirosit-o bine pentru ca umbla cu fofârlica. Aveai dreptate tu ca umbla cu băieți. Ai înțeles? Ca probabil că de aia m-am și enervat atât de tare. Acum, după toată discuția, după ce s-a închis telefonul, eu fiind plin de nervi, ti-am zis ceva de prietena ta, de Nina. Și în secunda aia eu eram pe canapea, și tu erai acolo, și ăla care a sărit la bătaie ai fost tu!  Tu ai venit spre mine. În caz că te întreabă cineva… și in momentul ala te-am luat și te-am pus jos. Ți-am văzut fața. A fost cel mai urât sentiment pe care l-am avut vreodată, pentru că ți-am  mai dat-o dată un pumn, dar ala a fost  semi-greșeală. Am regretat mult timp și îl am pe retină și acum. Și momentul când l-am văzut acolo jos am realizat ce prostie am făcut și cred că  a fost ultimul nostru conflict. De atunci nu au mai existat.

Lucian Viziru: Cere-ți iertare!

Augustin Viziru: Îmi cer scuze!”, a fost dialogul dintre cei doi în podcastul lui Lucian Viziru.

Augustin Viziru a vorbit despre ce îi place la o femeie
Augustin Viziru a vorbit despre ce îi place la o femeie[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Amarah. „Efectiv realizezi că nu te susține nimeni!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies