Cine este Lucian Viziru. ”Mă așteptam să-mi crape inima.”

Cine este Lucian Viziru. ”Mă așteptam să-mi crape inima.”
Cine este Lucian Viziru

Lucian Viziru este un cunoscut actor și cântăreț român, fiind, de asemenea, și fratele actorului Augustin Viziru.

Lucian Viziru, în vârstă de 46 de ani, a reușit să cucerească, de-a lungul anilor, inimile multor români cu ajutorul talentului său actoricesc din telenovelele românești, și a talentului muzical din perioada în care cânta în trupa “Gaz pe Foc”.

Lucian Viziru s-a confruntat cu probleme de sănătate

Lucian Viziru a fost nevoit să se interneze în spital la începutul anului 2022, deoarece se confrunta cu câteva probleme cu inima, îndrăgitul actor fiind suspect de infarct.

Acesta a mărturisit că perioada în care a fost internat a fost extrem de dificilă pentru el, având probleme chiar și cu somnul. Cu toate astea, Lucian Viziru a reușit să treacă peste momentul de cumpănă cu ajutorul soției și a fratelui său, Augustin.

„Nu se știa exact ce se va întâmpla cu mine. Mă așteptam să-mi crape inima la un moment dat, nu puteam să adorm de teamă.

Când am ajuns la spital, pe 31 decembrie, s-au deschis ușile de la Salvare și prima față pe care am văzut-o intrând în salvare a fost a lui (n.r Augustin Viziru). (…) Se poate să fi fost un infarct sau o miocardită”, a povestit Lucian, în cadrul unui podcast.

Citește și: „M-am și apucat.” Lucian Viziru, despre job-ul care i-ar putea aduce 1 milion de euro

Cine este Lucian Viziru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Augustin Viziru. „Niciodată n-am să-i cer ei, să facă ceva ce nu fac eu!”

Lucian Viziru și fratele său, Augustin Viziru, se bucură de o relație extrem de strânsă. Cu toate astea, actorul a discutat despre faptul că el a fost persoana care l-a învățat pe Augustin multe lucruri rele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Eu l-am învățat la toate prostiile: cazino, alcool.. La femei, nu. Aici poate el a început mai devreme decât mine”, a mai menționat actorul.

Lucian Viziru, despre relația cu Gabriela Spanic

Lucian Viziru a făcut mărturisiri și despre relația pe care a avut-o, de fapt, cu actrița Gabriela Spanic. Cei doi s-au sărutat pasional în una dintre telenovelele românești din acea perioadă.

Acest lucru s-a întâmplat în 2004, în unul dintre cele mai cunoscute telenovele românești, și tot în perioada respectivă s-a vehiculat că ar fi fost mai mult decât un simplu sărut, mai precis, că cei doi ar fi trăit o poveste de dragoste în afara camerelor de filmat.

„Da, aici a fost cu limba, ce era în secvența aia. Mulți au zis: Mamă, ce a fost.

(…) Aia a fost tot ce s-a întâmplat. Eu sigur aș fi vrut mai mult, cred că și ea ar fi vrut mai mult, numai că ea venise la București cu managerul ei, care era și fostul ei iubit de care tocmai se despărțise de vreo trei zile sau ceva de genul asta. Nu s-a putut face absolut nimic”, a mai declarat Lucian Viziru.

Citește și: Cine este Cristi Iacob. „Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit”

Cine este Lucian Viziru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “ N-a fost ea cuminte!”Lucian Viziru, adevarul despre relația cu Catrinel Sandu

Mai mult decât atât, Lucian Viziru și Gabriela Spanic au păstrat legătura o perioadă de timp, ba chiar au încercat să se mai întâlnească, însă nu s-a mai întâmplat nimic.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am mai vorbit la telefon. Vorbit la modul că ea nu vorbea decât limba spaniolă, iar eu mă apucasem de limba spaniolă. (…) Am reușit să stăm de vorbă la un moment dat, m-a invitat acolo, unde locuia ea, în Florida, dar până la urmă m-am hotărât că nu vreau să mă duc. Atunci am simțit că e ceva între noi.”, a mai povestit Lucian Viziru.

Cum s-a cunoscut Lucian Viziru cu soția lui, Ema

Viața amoroasă a lui Lucian Viziru  a fost una destul de controversată, însă actorul a reușit să se așeze la casa lui, iar mariajul s-a dovedit a fi unul de lungă durată. Actorul a fost într-o relație cu Tania Budi sau Catrinel Sandu, însă de aproape 13 ani trăiește o frumoasă poveste de iubire cu aceeași femeie, care a devenit și mama copilului său. Lucian Viziru și soția lui, Ema, au aproape 13 ani de căsnicie în martie 2023. Cei doi s-au cunoscut în perioada liceului, fiind chiar și colegi de bancă. Din nefericire, lucrurile nu ai funcționat în acea perioadă, însă, 17 ani mai târziu, prin intermediul unei platforme de socializare, cei doi au reluat legătura. În 2010 și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar după puțin timp, au devenit părinții unui fiu, Mihai Adrian.

“Noi ne știm de la vârsta de 17 ani pentru că am fost colegi de clasă. A fost și colega mea de bancă pentru că dădeam foarte multe teze împreună. Răzvan Iacob era colegul meu de bancă în liceu, dar cred că la un moment dat ni s-a luat unul de altul. Ema a fost prima mea gagică, ce să zic? E simplu. La vremea aceea nu a funcționat, dar ne-am întâlnit 17 ani mai târziu, când aveam 30 și un pic de ani, și ne-am luat. Din momentul ăla n-am mai petrecut foarte mult timp separați”, a mai menționat el.

Citește și: Lucian Viziru, surpriză de proporții pentru soția sa! Actorul i-a dat inelul după 11 ani de căsătorie: „I l-am oferit abia acum”

Cine este Lucian Viziru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum au schimbat-o operațiile estetice pe Nicoleta Luciu. Cum arată vedeta în prezent



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Augustin Viziru. „Niciodată n-am să-i cer ei, să facă ceva ce nu fac eu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies