„M-am și apucat.” Lucian Viziru, despre job-ul care i-ar putea aduce 1 milion de euro

„M-am și apucat.” Lucian Viziru, despre job-ul care i-ar putea aduce 1 milion de euro
„M-am și apucat.” Lucian Viziru, despre job-ul care i-ar putea aduce 1 milion de euro

În urmă cu mai mult timp, Lucian Viziru era în centrul atenției pentru rolurile din filmele în care juca, dar și pentru melodiile pe care le scotea.

În momentul în care s-a căsătorit și a devenit tată, celebritatea a fost lăsată în urmă și a plecat în străinătate cu familia lui.

Citește și: “ N-a fost ea cuminte!”Lucian Viziru, adevarul despre relația cu Catrinel Sandu

Lucian Viziru, despre job-ul care i-ar putea aduce un milion de euro

Lucian Viziru și-a dorit tot ce este mai bun pentru fiul său, iar din acest motiv a locuit în Germania, acolo unde a fost și tenismen, a mers la multe turnee și în final a

ajuns antrenor de tenis.

În urmă cu câteva luni, experiența străinătății a luat sfârșit, deoarece el împreună cu soția sa, cea care a revenit prima în România, au decis să se stabilească de tot în țara lor natală.

Odată cu venirea în România, vedeta nu s-a arătat încântată de o revenire în muzică, ci doar în actorie, conform spuselor lui, dar nici acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece este la un pas să dea o mare lovitură într-un alt domeniu.

Domeniul este unul neașteptat, dar care i-a surâs, deoarece veniturile pe care le-ar putea încasa sunt imense și domeniul este unul foarte profitabil.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De ceva vreme, la visul soției sale de a face un milion de euro, în următorii cinci ani, a început să facă și el ceva în această privință, activând în momentul actual în domeniul imobiliar.

„Bineînțeles (n.r.că i se va îndeplini visul soției), de aceea m-am și apucat de imobiliare”, a spus Lucian Viziru, conform Ciao.ro.

Cu toate acestea, cu un nou loc de muncă la activ, Lucian Viziru a spus că nu a pus pe pauză plăcerea de a face parte din lumea tenisului.

Citește și: Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubita sa! Dezvăluirile făcute de fostul concurent de la Puterea dragostei: „Suntem separați de ceva timp”

Lucian Viziru, despre job-ul care i-ar putea aduce 1 milion de euro
Lucian Viziru, despre job-ul care i-ar putea aduce 1 milion de euro[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Lucian Viziru, despre tenis

Revenirea vedetei în țară nu va merge în paralel cu o carieră ca cea pe care o avea în tenis, când locuia în Germania, dar nici nu îl va face pe fostul actor să uite de bucuria imensă pe care o simțea, atunci când se afla pe terenul de tenis.

El a spus că tenisul va rămâne la nivel de pasiune și îl va practica atunci când îi va permite timpul și când va simți nevoia să se relaxeze.

„Nu pot să zic că renunț la tenis, cu siguranță voi mai juca cel puțin pentru mine”, a mai spus fratele lui Augustin Viziru.

Lucian Viziru, despre job-ul care i-ar putea aduce 1 milion de euro
Lucian Viziru, despre job-ul care i-ar putea aduce 1 milion de euro[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ramona Olaru l-a uitat definitiv pe Cătălin Cazacu! Asistenta lui Răzvan și Dani s-a afișat în public cu noul iubit și a atras toate privirile



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Lucian Viziru, surpriză de proporții pentru soția sa! Actorul i-a dat inelul după 11 ani de căsătorie: „I l-am oferit abia acum”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies