„Te tranșez și te bag în sac.” Elena Merișoreanu a fost înșelată cu prietena ei cea mai bună

„Te tranșez și te bag în sac.” Elena Merișoreanu a fost înșelată cu prietena ei cea mai bună
„Te tranșez și te bag în sac.” Elena Merișoreanu a fost înșelată cu prietena ei cea mai bună

Elena Merișoreanu este una dintre ceel mai apreciate și iubite artiste de la noi din țară, dar din păcate, acest lucru nu a reușit să o mulțumească și pe plan sentimental. Cântăreață a fost înșelată de soțul ei cu cea mai bună prietena a ei, iar ulterior a trecut la amenințări.

Artista a mărturisit că soțul ei a înșelat-o cu cea mai bună prietena a ei și că a amenințat-o pe femeia care i-a fost infidelă. După mult timp, Elena Merișoreanu a reușit să îl ierte pe cel care i-a trădat încrederea și l-a iertat.

Citește și: ”Am avut mult de tras cu ea.” Mărioara Man Gheorghe, dezvăluiri despre experiențele neplăcute trăite lângă soacra ei

Elena Merișoreanu a fost înșelată cu prietena ei cea mai bună

Artista a povestit că prietena ei cea mai bună credea că nu știe că ea a aflat despre faptul că a avut o idilă cu soțul său. Cu toate acestea, cântăreața și-a dat seama, deoarece a observat cum paharele de cristal erau mutate de la locul lor.

„Dau cu ochii de ea, eu coboram cu liftul și ea să urce în lift.

Îi zic, băi nebuno! Ce faci? Te caut de atâta timp și nu dau de tine. Hai la mine că ți-am luat cadouri. Ea credea că nu știu. Știa casa mai bine decât mine. Eu mi-am dat seama, am văzut că paharele de cristal erau mutate de la locul lor! Aveam ochiul format”, a povestit cântăreața amuzată de situație.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Elena Merișoreanu a fost înșelată cu prietena ei cea mai bună
Elena Merișoreanu a fost înșelată cu prietena ei cea mai bună[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la spital

Elena Merișoreanu, față în față cu amanta

Cântăreața a declarat că a avut o discuție destul de dură cu amanta soțului ei și că aceasta a recunoscut tot ce a făcut. Cu toate astea, ea nu i-a reproșat nimic soțului ei și a decis să nu divorțeze.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Hai la mine că a venit sora mea de la țară, mi-a adus carne de vițel.

Am făcut o ciorbă cu zeamă de varză…Știam că ei îi place ciorba. Eram prietene, ca două surori. Mă duc acasă…ce ciorbă? Ce soră? Pun fața de masă acolo, pregătesc tot. I-am zis să nu vină în bucătărie că sora mea nu e aranjată și nu vrea să o vadă așa. Mă făceam că vorbesc. Pun pahare, tot. Vorbeam și la un moment dat… Îi zic direct: „ascultă, **!”. Nu pot să zic ce am zis.
„Eu sunt cu sor-mea aici, dacă nu-mi spui ce s-a întâmplat, că știu tot.” Se albise toată, avea ochii roșii în cap. „Dacă nu te tranșez, te bag în sac, te arunc d**** de aici.” A încremenit, n-a mai putut vorbi. Am zis că poate face un infarct ceva și intru la belele. La un moment dat, foarte calculată, s-a ridicat și mi-a zis: „Da! Așa e! Taie-mă, omoară-mă! Dacă nu aveam eu grijă de el, avea alta și ți-l lua.
Eu doar am avut grijă de el și ți-l las. Stai fără grijă!” Atunci ne-am ridicat și ne-am pupat. Nici în ziua de astăzi, eu nu i-am zis soțului meu. Nu l-am întrebat niciodată ce s-a întâmplat și avem aproape 50 de ani împreună”,
a spus cântăreața în cadrul unui podcast moderat de Cristina Șiscanu.

Elena Merișoreanu a fost înșelată cu prietena ei cea mai bună
Elena Merișoreanu a fost înșelată cu prietena ei cea mai bună[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Nu pot să merg.” Elena Merișoreanu, externată după intervenția chirurgicală suferită la genunchi



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

”Am avut mult de tras cu ea.” Mărioara Man Gheorghe, dezvăluiri despre experiențele neplăcute trăite lângă soacra ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies