„Tentațiile sunt foarte mari. Trebuie să fii puțin chior. N-ai nici cum să fii foarte cuminte. Dacă ești foarte cuminte, du-te pe Athos.” Cum reușește Jean de la Craiova să facă față tentațiilor

„Tentațiile sunt foarte mari. Trebuie să fii puțin chior. N-ai nici cum să fii foarte cuminte. Dacă ești foarte cuminte, du-te pe Athos.” Cum reușește Jean de la Craiova să facă față tentațiilor
„Tentațiile sunt foarte mari. Trebuie să fii puțin chior. N-ai nici cum să fii foarte cuminte. Dacă ești foarte cuminte, du-te pe Athos.” Cum reușește Jean de la Craiova să facă față tentațiilor

Jean de la Craiova a făcut declarații cu privire la viața sa sentimentală.

Jean de la Craiova este un artist foarte cunoscut și apreciate de la noi din țară. Acesta se bucură de un succes considerabil pe plan profesional, având parte de o carieră longevivă în industria muzicii de petrecere. Nici pe plan personal artistul nu o duce mai rău, acesta fiind căsătorit cu Paula Dumitrache. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care a început acum aproape trei decenii, reușind să treacă peste obstacolele care au apărut de-a lungul timpului.

Invitat în cadrul emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, difuzată pe Kanal D, artistul a povestit o serie de întâmplări din viața sa, atât din viața profesională, cât și cea personală.

Ce a spus Jean de la Craiova despre tentațiile în amor

Citește și: Cine este soția lui Jean de la Craiova. „Eu am o nevastă mai credincioasă, e apropiată de biserică. E mai apropiată de toată lumea”

Ce a spus Jean de la Craiova despre tentațiile în amor
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Oriunde merg îmi este adresată întrebarea asta: De unde până unde Jean de la Craiova?” Ce poreclă avea, de fapt, Jean de la Craiova. “Am fost invitat și ei mi-au spus Jean de la Craiova.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Jean de la Craiova este un artist foarte apreciat, atât pentru talentul său muzical, cât și pentru carisma de care dă dovadă. Astfel, cântărețul are o mulțime de fanii și fane, care îi sunt alături la orice pas și care doresc să fie cât mai aproape de acesta.

Viața de artist este una destul de complicată, iar Jean de la Craiova a trăit acest lucru pe pielea sa.

Cu toate acestea, cântărețul a reușit să păstreze un echilibru între viața profesională și cea personală, reușind totodată să nu cadă pradă tentațiilor în amor, chiar dacă de-a lungul timpului au apărut în presă numeroase știri conform cărora și-ar fi înșelat soția.

Denise Rifai: De câte ori ați cedat tentațiilor în amor ?”

Jean de la Craiova: Îmi amintesc că a fost o fază cu recepția unui hotel.

Eu acolo mi-am dat întâlnire cu niște oameni să semnez un contract, să iau arvună pentru un eveniment. Ei aveau masă, făceau masă acolo. Au mai venit fete din astea să facă poză. O simplă poză. N-am ieșit împreună în hotel, n-am urcat împreună în hotel. Și-a făcut poză la intrare în hotel, ea singură, fără mine. Tentațiile sunt foarte mari. Trebuie să fii puțin chior. N-ai nici cum să fii foarte cuminte pentru că dacă ești foarte cuminte, du-te pe Athos.
Ce stai aici? Du-te pe muntele Athos, stai acolo! Echilibrul este să fii tare și să faci orice până nu ajungi la... Te gândești că ai familie și nu ai voie să greșești. Sunt înscenări care, printr-o poză sau printr-o apariție sau printr-o declarație, apare altceva în presă... Nu, trebuie să vezi da sau ba
.”, a spus Jean de la Craiova.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Jean de la Craiova, supus chinurilor epilatului inghinal

Jean de la Craiova, supus chinurilor epilatului inghinal
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Tot în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, artistul a povestit despre cum a decurs prima și ultima sa epilare inghinală.

Denise Rifai: Cât de tare vă doare epilatul inghinal ?”

Jean de la Craiova: Nu-mi mai aduce aminte! Tu crezi că tot? O dată, pac! Era să fac pe mine și am zis că nu mai vreau în viața mea. Am zis că e la modă. Lasă-mă așa că știu eu, e frumos, pe vechi. Cu inghinalul să suportați voi femeile. Doamne, Doamne. Nu e bine, nu-i corect. Nu știu, nu e bine. M-am mai epilat unu la o emisiune. Nu aveam bic, trebuia să mă transform într-un personaj feminin și aveam păr, se vedea prin dres. I-am zis lui Pepe. A luat un scotch din ăla lat și m-a tras pe picioare. Eram numai vărgi, numai dungi. Pe sub dresul ăla se vedea mai rău, mai bine lăsam păr. Am ieșit pe scenă să prestez personajul respectiv și mă ustura. Este foarte greu. Acum înțeleg ce îndurați voi.”, a povestit Jean de la Craiova.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Provin dintr-o familie disfuncțională. Tata era autoritar, agresiv și extrem de critic.” Adriana Bahmuțeanu, mărturisiri dureroase despre copilăria sa! Vedeta a trecut printr-o serie de traume

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies