Teo a trăit o poveste de dragoste superbă, dar alcoolul i-a distrus idealurile

Teo a trăit o poveste de dragoste superbă, dar alcoolul i-a distrus idealurile
Teo a trăit o poveste de dragoste superbă, dar alcoolul i-a distrus idealurile

Alcoolul distruge tot mai multe vieţi, nu doar pe ale celor care consumă astfel de băuturi, dar şi pe cele ale persoanelor care îi înconjoară şi îi iubesc. Aceasta este şi povestea Teodorei, o tânără din Bucureşti, care nu ştia cum povestea ei de dragoste se îndrepta cu paşi înceţi către dezastru.

Avea doar 21 de ani când s-a angajat la un supermarket din Capitală pentru a-şi putea plăti studiile.

Acolo l-a întâlnit pe Alex, un băiat de 19 ani care a cucerit-o de la prima vedere. Sentimentele au fost reciproce, iar relaţia lor a trecut rapid de la un simplu flirt la o dragoste pasională cu perspective de viitor. După doar câteva luni el a plecat în armată, iar ea a primit o bursă de studii în Marea Britanie.

Chiar dacă erau departe unul de celălalt, relaţia lor a rezistat şi a devenit chiar mai puternică. După şase luni, Teodora s-a întors în Bucureşti, unde iubitul ei o aştepta cu aceleaşi cuvinte pe care i le spunea cu fiecare ocazie „Ţi-am spus azi cât de mult te iubesc?”

S-au mutat împreună, şi-au cumpărat o maşină, viaţa lor părea perfectă, tot ce le lipsea pentru a forma o familie adevărată era un copil, pe care Teo şi-l dorea cu ardoare.

După ce Alex a terminat armata şi s-a angajat tot în acest domeniu, relaţia lor a început să se destrame. El a devenit distant, arogant şi a început să vină acasă puţin „prea fericit”. Alcoolul îşi făcea loc în viaţa lor puţin câte puţin.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ochii congestionaţi, cu cearcăne sau edem. Ce e de făcut şi care sunt cauzele declanşatoare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies