Teo Trandafir revine la TV cu forțe proaspete: „Echipa mea și cu mine am pregătit tot felul de surprize”

Teo Trandafir
Teo Trandafir wikipedia

Când revine Teo Trandafir pe Tv și unde a petrecut vacanța de vară. Ce destinație de vis a ales și care a fost lucrul inedit pe care a decis să îl facă.

După o vacanță frumoasă în care și-a încărcat bateriile alături de familia sa, Teo Trandafir revine cu forțe proaspete pe TV. Îndrăgita prezentatoare TV a vorbit pentru Știrile Kanal D despre vacanța sa, precum și despre planurile de viitor pe care le are.

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, iar mulți fani își doresc să știe ce destinații de vacanță alege aceasta, precum și care sunt activitățile care îi plac cel mai mult atunci când nu se află în fața camerelor de filmat.

Vedeta a preferat să meargă în România în vacanță, iar de această dată fiica sa, Maia, a petrecut separat alături de prietenii săi, mai ales că acum este majoră și mult mai independentă.

Teo Trandafir
Teo Trandafir si fiica sa, Maia[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este TEO TRANDAFIR. „Fuga de sine se naște când ești copil.”

Am fost într-un oraș absolut magic, Sibiu, am vizitat, m-am plimbat, am mers cu motocicleta.

Mi-a fost frică, mai ales că eram în fustă și nepregătită complet, dar a fost o chestie improvizată. Hai să facem nebunia asta. După ce am urcat, întâi, urcatul a fost o aventură, apoi mi-am dat seama la prima curbă că trebuie să fac și eu ceva, că trebuie să mă înclin și am făcut-o și pe asta.

Vara asta am petrecut timp, dar Maia a depășit vârsta de 18 ani și este cazul să aibă și ea vacanțele ei, cu prietenii ei, are timpul ei”,

a dezvăluit Teo Trandafir.

Cât despre muzica pe care o ascultă, mulți s-au întrebat care sunt preferințele sale. Ei bine, acest lucru s-ar putea să îi surprindă pe mulți:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Teo Trandafir
Teo Trandafir revine la TV[Sursa foto: captura video]

Citeste si: Teo Trandafir, despre cele mai grele momente din viața sa: „Am suferit foarte rău”

„De obicei ascult radiourile comerciale care difuzează aceeași piesă pe repeat, dar, în viața mea particulară, e muzică rock, îmi place foarte mult muzica rock. Muzica rock mă face să mă simt acasă. Un top 3 filme și seriale. Am văzut de curând „Dark Waters”. Mi-a plăcut foarte mult „Casa de Papel”, „The Black List” care îmi place foarte mult, iar ca documentare, documentarele despre oamenii care nu sunt foarte bine la cap, că vreau să știu ce îi mână în luptă, de ce nu sunt bine la cap, mă interesează foarte tare anomaliile psihice ale oamenilor, pentru că

neînțelegându-le în viața de zi cu zi, măcar la televizor să pricep de ce fac lucruri”, a mai dezvăluit invitata Ilincăi Obădescu.

Prezentatoarea TV citește foarte mult, iar ultima carte pe care a citit-o a impresionat-o și a ajutat-o mult să înțeleagă anumite lucruri.

Citeste si: Teo Trandafir, Raluca Bădulescu și Oana Radu, de nerecunoscut după ce au slăbit! Cum au reușit vedetele din țară să scape de kilogramele în plus

„În momentul acesta am terminat 40 de legi ale iubirii, pe care am primit-o de la un foarte bun prieten. Am primit lecția că nimeni nu aparține nimănui, suntem oameni ființe sociale. Dar asta nu înseamnă că ne aparținem. Jumătățile se completează ”, a mai spus îndrăgita vedetă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Teo Trandafir, pregătită pentru o toamnă fabuloasă

Vedeta revine cu forțe proaspete alături de echipa sa și are un motto pentru următoarea perioadă.

„Mult nu mai e, căci îți dai seama că nu am stat toată vara asta. Echipa mea și cu mine am pregătit tot felul de surprize, care mai de care. Vrem succes, vrem apreciere, vrem empatie și vrem să nu se mai întâmple toate în același timp. Hai să vedem, poate le mai eșalonăm puțin. Nu vrei să nu vorbim despre necazuri? Suntem în viață, putem face lucruri minunate și putem face trei fapte bune în fiecare zi, o lecție pe care încerc să o urmez, oricât de mici ar fi. Abia așteptăm să vă arătăm ce am pregătit”, a mai dezvăluit Teo Trandafir în platoul Știrile Kanal D.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Asigurările pe care le-a făcut Adrian Minune familiei sale, în cazul în care artistului i s-ar întâmpla ceva. “E totul în regulă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies