Teodora, în lacrimi, deoarece nu este crezută că între ea și Antoni nu a fost nimic mai mult în afara casei. “Nu mă simt confortabil absolut deloc.”

Teodora, în lacrimi, deoarece nu este crezută că între ea și Antoni nu a fost nimic mai mult în afara casei. “Nu mă simt confortabil absolut deloc.”
Teodora, în lacrimi, deoarece nu este crezută că între ea și Antoni nu a fost nimic mai mult în afara casei. “Nu mă simt confortabil absolut deloc.”

Teodora a ajuns să plângă, deoarece toată situația cu Antoni o macină extrem de mult.

Antoni și Teodora se cunosc încă de afară, iar acesta a recunoscut la un moment dat căa  existat și un sărut între ei, deoarece au încercat să ducă totul spre o relație, dar și-au dat seama că nu sunt potriviți. În momentul în care a intrat în casă și a recunoscut aceste lucruri, totul a luat o altfel de întorsătură, iar gesturile au lăsat loc de interpretări.

Andreea Mantea: Teodora, ai văzut.

Toată lumea vorbește despre toată lumea aici, spun diferite păreri. Nu trebuie să te consume atât de tare acest subiect. Tu îți spui adevărul, cine te crede, bine, cine nu, iar bine. Atâta tot. Este o teorie a băieților care poate fi adevărată, poate să nu fie adevărată. Cert e că în această teorie a băieților și Antoni ar fi susținut că da, într-adevăr, este această posibilitate, dar nu 100%, ci 20-30%.
Te-ai enervat? Ți-e ciudă că se spun lucrurile astea și nu sunt adevărate?

Teodora: Da, este un subiect foarte inconfortabil pentru mine.

Andreea Mantea: De ce?

Teodora: Nu știu, doamna Andreea. Eu efectiv nu am nicio treabă cu băiatul acesta. Nicio treabă. Mi se pare că sunt anumite….Nu

știu cum să mai zic. Așa sunt eu foarte încărcată, simt nevoia să mă descarc. Nu voiam deloc să plâng aici, dar nu știu. Mi se pare că a fost adus de atâtea ori subiectul acesta aici și încă nu se clarifică faptul că eu nu am nimic pentru el.

Andreea Mantea: Acesta este motivul pentru care tu plângi acum?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Teodora: Da. Acesta este primul, ultimul și singur motiv. Nu am absolut nimic pentru el. Dacă aveam, vă spun cu mâna pe inimă că veneam și făceam tot posibilul să-I arăt că eu am ceva pentru el. Chit că voia, nu voia. Dar e foarte mult pentru mine.

Rebecca îi spune Teodorei că nu trebuie să asculte de părerea lor

Citește și: Casian, noul concurent din Casa Iubirii! Fetele l-au luat la întrebări! Ce tipar preferă concurentul: „Blondele ni se par mai ușor de abordat. Brunetele mai dificil.”

Teodora
Teodora[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: O place Moldo pe Teodora? Ce spune Virginia despre această situație: „Dacă vrea să facă treaba asta, n-am nimic împotrivă, nu sunt absurdă.”

Teodora a izbucnit în lacrimi, deoarece subiectul Antoni o macină foarte mult pe interior, din cauza faptului că ceilalți nu vor să înțeleagă că între ei nu s-a putut forma ceva mai mult și că s-au rezumat la o simplă cunoaștere.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Rebecca: Dacă tu știi că nu e așa, nu te consuma pe ce spunem noi, că poate în viață dai și peste oameni care nu au aceeași părere ca tine, dar asta nu înseamnă că trebuie să te lași.

Teodora: Nu e vorba de asta.

Andreea Mantea: Teodora, acesta este singurul motiv pentru care plângi?

Teodora: Da, singurul. Este un subiect pentru care eu m-am consumat foarte mult pe interior de când am intrat aici, pentru că eu nu aveam cum să dovedesc că între mine și el nu a fost nimic mai mult și totul s-a rezumat la un lucru care nu s-a putut dezvolta pentru ca nu suntem compatibili. Se tot discută despre asta și nu mă simt ok, nu mă simt confortabil absolut deloc.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Concurenții din Casa Iubirii vorbesc despre privirile pe care Teodora i le-a aruncat lui Antoni: „Nu știu, poate îi e doar drag.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies