Julia i-a cerut scuze Virginiei, în lacrimi. Tânăra și-a cerut iertare pentru cuvintele spuse zilele trecute. “Sunt foarte sinceră.”

Julia i-a cerut scuze Virginiei, în lacrimi. Tânăra și-a cerut iertare pentru cuvintele spuse zilele trecute. “Sunt foarte sinceră.”
Julia i-a cerut scuze Virginiei, în lacrimi. Tânăra și-a cerut iertare pentru cuvintele spuse zilele trecute. “Sunt foarte sinceră.”

Julia, în lacrimi în fața Virginiei. Tânăra i-a cerut iertare.

Julia și Virginia au avut o discuție destul de tensionată zilele trecute, după ce tânăra blondă a spus că ar fi simțit mai multe săgeți din partea Virginiei, iar acest lucru a fost mărturisit chiar și de brunetă. Discuția s-a aprins în momentul în care Julia i-ar fi spus Virginiei că s-a îndepărtat de ea, deși tânăra a fost cea care a sfătuit-o să facă ce simte, deoarece ea nu mai are nimic pentru el.

Julia îi cere scuze Virginiei, în lacrimi

Citește și: Casian, noul concurent din Casa Iubirii! Fetele l-au luat la întrebări! Ce tipar preferă concurentul: „Blondele ni se par mai ușor de abordat. Brunetele mai dificil.”

Julia și Virginia
Julia și Virginia[Sursa foto: Captură video]

Citește și: Bogdan vorbește despre Rebecca, fosta lui cunoaștere: „Se vedea destul de clar că aveam sentimente pentru ea. Chiar îmi doream să fiu împreună cu ea.”

După ce spiritele s-au mai calmat, Julia a mers să discute cu Virginia și să-și ceară iertare pentru toate cele spuse, iar tânăra a izbucnit în lacrimi și i-a mărturisit că a acumulat frustrări pentru faptul că Robi a ales-o pe ea, însă în locul Virginiei ar fi putut fi oricare altă fată. O consideră o femeie mișto și este de părere că a reușit să-i demonstreze până acum asta.

Virginia a adăugat că a deranjat-o cuvintele pe care le-a auzit acum din partea Juliei, iar tocmai pentru faptul că nu mai avea sentimente pentru Robi, ea a putut să îi fie alături în toată această perioadă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Julia: Sincer, îmi pare foarte rău pentru toată situația.

Nu am știut că te simți înjosită.

Virginia: Eu mă refer pe parcurs, nu acum.

Julia: Am înțeles, da. În toate lunile astea, nu vreau să mă scuz prin faptul că Robi te-a ales pe tine și nu pe mine, cu siguranță mi s-a acumulat frustrare, dar nu pe tine. Putea să fie oricare altă fată în locul tău.

Te consider o femeie mișto, cred că ți-am demonstrat asta pe parcurs și în afară..

Virginia: Păi tocmai… Și auzind aici niște lucruri…

Julia: Îmi pare rău, sincer. Sunt foarte sinceră. Și am simțit să mă deschid cu tine pentru că te-am simțit foarte aproape după ce a plecat Larisa.

Virginia: Păi tocmai, m-a deranjat ce ai spus ulterior. Eu nu regret că am stat cu tine și pe moment, tocmai pentru că nu mai aveam pentru Robi, am putut să te ascult, dar m-a deranjat că după îmi povestești mie de la date și după spui că m-am îndepărtat de tine.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Julia și Virginia, replici în urma săgeților aruncate de către cele două tinere. „Eu mi-am lăsat orgoliul și am fost lângă ea.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies