Teodora, noua concurentă din Casa Iubirii, îl cunoaște pe Antoni. Rebecca s-a aprins pentru că l-a chemat în camera roșie! „Sunt convinsă că o să mă simt bine în preajma ta.”

Teodora, noua concurentă din Casa Iubirii, îl cunoaște pe Antoni. Rebecca s-a aprins pentru că l-a chemat în camera roșie! „Sunt convinsă că o să mă simt bine în preajma ta.”
Teodora, noua concurentă din Casa Iubirii, îl cunoaște pe Antoni. Rebecca s-a aprins pentru că l-a chemat în camera roșie! „Sunt convinsă că o să mă simt bine în preajma ta.”

Teodora, noua concurentă din Casa Iubirii, l-a chemat pe Antoni în camera roșie.

O nouă concurenta intră în Casa Iubirii, este vorba de Teodora, care deja îl cunoștea pe Antoni. Tânăra l-a chemat în camera roșie pentru a avea o primă discuție cu el, iar Rebecca, la toate cele auzite, a rămas șocată și s-a supărat, deoarece a înțeles de la ea că ar putea exista  loc să intre din nou într-o cunoaștere cu el.

Teodora: De data asta chiar am emoții.

Știi că ți-am spus că vreau să vin la emisiunea asta.

Antoni: Mi-ai spus, da.

Teodora: Și că vreau să încerc lucruri noi și mi-am dorit ca prima cameră roșie să fie cu tine pentru că ne cunoaștem, știu cât de bine ne simțim unul în preajma celuilalt și sunt convinsă că o să mă simt bine în preajma ta.

Antoni: M-ai prins într-o stare...Eu, aseară, m-am distrat, n-am ieșit nicăieri, un pic sunt bine, dar sunt cu niște amețeli.

Mesajul lui Antoni pentru Teodora, noua concurentă

Citește și: Sebastian își dorește e o împăcare cu Roberta? Motivul pentru tânăra crede că nu are curajul să spună: „Nu pot să mi te scot din cap. Nu făceam ceea ce simțeam, făceam din orgoliu.”

Citește și: Ce spune Antoni despre despărțirea de Rebecca? Tânăra nu poate trece peste orgoliu și cuvintele lui! „Eu m-am despărțit aici în casă și nu mi-am întors hotărârea nicio secundă.”

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Antoni o întreabă dacă a venit pentru Patrick, însă tânăra spune că nu poate să se pronunțe încă la acest lucru, deoarece vrea să cunoască băieții din casă.

Tânărul spune că ei doi s-au cunoscut deja și că a fost de ajuns, iar acum doar încearcă să o ajute să se acomodeze printre concurenți.

Antoni: Ai venit pentru Patrick.

Teodora: Nu pot să spun că am venit pentru el exact, dar îmi place așa într-o oarecare măsură, dar vreau să îi cunosc pe toți oricum.

Știi că nu prea îmi place să îmi dau așa un verdict prea repede. Aștept să vedem ce o să fie.

Antoni: Noi doi oarecum ne-am cunoscut.

Teodora: Da, la noi nu prea mai e chiar de cunoscut, dar nu putem să spunem că ne-am cunoscut prea mult.

Antoni: A fost de ajuns.

Teodora: Da, de ajuns.

Citește și: Un fenomen rar poate fi observat în acest loc! Lava vulcanului are culoarea albastră- kanald.ro

Citește și: VIDEO Dragostea plutește în aer în "Casa Iubirii"! Moldo și Teodora, sărut pasional în camera roșie, după ce concurentul i-a oferit un cadou:" Doamne, ce m-am emoționat"- stirilekanald.ro

Antoni: Scuze, eu încerc să te ajut cât mai mult pentru că eu știu ce înseamnă prima zi în Casa Iubirii. Pentru mine și a doua zi în Casa Iubirii a fost...

Teodora: Da, e puțin emoționant.

Antoni: Chiar e. Eu am tremurat venind aici. Tu, sincer, te păstrezi destul de OK. Mă bucur că ai ajuns să fii unde ți-ai dorit pentru că mi-ai spus de multe ori. Tu, cunoscându-mă de acolo, țin minte că ai spus într-un live de mine și de Patrick. Tu, deschizând subiectul acesta și vorbind de multe ori în emisiune, să înțeleagă toată lumea, am ajuns la concluzia asta că tu ai vrea să vii aici.

Teodora: Da.

Teodora
Teodora[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Antoni despre despărțirea de Rebecca? Tânăra nu poate trece peste orgoliu și cuvintele lui! „Eu m-am despărțit aici în casă și nu mi-am întors hotărârea nicio secundă.”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Ultimul drum al lui Alain Delon! Actrița Nicole Calfan, dezvăluiri de la funeraliile marelui actor: „O ceremonie cu eleganța unei înmormântări siciliene.”

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius.

Când intră pensiile recalculate pe card în luna septembrie? S-a anunțat data la care vor începe să fie virate noile sume

Bărbatul cu 100 de copii. Are 39 de ani și este unul dintre cei mai bogați oameni din lume


Cookies