Teorie-bombă despre moartea lui Răzvan Ciobanu. A fost vorba de un omor?

Teorie-bombă despre moartea lui Răzvan Ciobanu. A fost vorba de un omor?
Teorie-bombă despre moartea lui Răzvan Ciobanu. A fost vorba de un omor?

O nouă teorie-bombă despre moartea lui Răzvan Ciobanu a fost făcută publică.

Vicepreședintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție Marian Burlacu susține că ar fi vorbă despre teoria unei infracțiuni de omor.

"Văzând acele imagini, consider că ar fi teoria unei infracțiuni de omor. Având in vedere modul de producere al acestui accident, faptul că acest autoturism a mers 800 de metri în linie dreaptă, apoi ar fi întâlnit o groapă, ar fi deviat. La primul impact cu orice obiect și-ar fi schimbat direcția.

E clar că nu ar fi mers drept..."

Citeste continuarea pe antena3.ro

Citeste si: Vica Blochina, dezvăluiri despre ce făcea Răzvan Ciobanu în noaptea în care a murit: „Era foarte nervos, căuta mașină”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Aşa îl vor îmbrăca pe Răzvan Ciobanu pe ultimul drum! Mama lui i-a adus hainele la morgă

Citeste si: Șocant! După accidentul în care Răzvan Ciobanu a murit, mai mulți localnici i-ar fi furat lucruri din mașină

Cum a murit Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a murit într-un tragic accident rutier caer s-a petrecut la ieșirea din comuna constănțeană Săcele spre Năvodari.

După ce a pierdut controlul volanului, el s-a dat cu mașina peste cap de mai multe ori și s-a izbit violent de mai mulți copaci din zonă. Vedeta nu purta centura de siguranță și a fost catapultat afară din mașină. El a fost văzut de o localnică, care a și sunat la 112. Din păcaet, când medicii de pe ambulanțp au ajuns la fața locului, nu au putut decât să constate decesul.

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust” se arată într-un comunicat al Poliției Române.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Săptămâna Luminata! Este vremea schimbării, aspecte karmice grele - previziuni complete pentru Kfetele.ro

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies