Thalida, cerută în căsătorie de Ricardo de la Puterea Dragostei! ,,Dragostea mea, de când te-am văzut…”

ricardo si thalida
Thalida, cerută în căsătorie de Ricardo de la Puterea Dragostei! ,,Dragostea mea, de când te-am văzut…”

Ricardo de la Puterea Dragostei este din nou singur și fără să stea prea mult pe gânduri, i-a oferit inelul Thalidei, fosta sa colegă de platou.

Ricardo, unul dintre cei mai controversați concurenți ai show-ului matrimonial Puterea Dragostei, invitat în platoul emisiunii K’n serialele turcești, a făcut declarații surprinzătoare despre viața de celibatar.

După o bună perioadă de timp în care a ales să se mute în Italia alături de fosta sa iubită Deea, Ricardo a decis să vină în capitală și să-și schimbe radical stilul de viață.

Deși fosta sa iubită, Deea, a făcut declarații șocante prin care îl acuză pe Ricardo de infidelitate, acesta a ales să nu comenteze, spunând că își dorește să păstreze motivele despărțirii doar pentru el.

ricardo putetea dragostei

Citeste si: Ricardo Filip și Raluca Munte de la Puterea Dragostei, din nou într-o relație?!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Mie îmi place să rămân prieten cu o persoană după ce mă despart. Dar nu prea am rămas prieteni. La noi nu a fost un motiv exact de despărțire, un motiv anume. Au fost mai multe reproșuri zilnice, ei nu îi coneveneau unele lucruri, mie nu îmi conveneau unele lucruri și nimeni nu-i perfect, dar încerc să fac persoana de lângă mine să fie fericită. Nu îmi place să caut vinovați.

E mai ușor să treci peste când ieși cu prieteni, când discuți, când nu te închizi în tine. Tot răul e și spre bine câteodată, poate și ei o să îi fie mai bine. Poate așa e mai bine, poate o să găsească pe cineva după felul ei. Dacă pentru ea nu am mai fost bun, e decizia ei”, spunea Ricardo de la Puterea Dragostei într-un vlog postat pe canalul său de youtube la scurt timp după despărțire.

Citeste si: Motivul pentru care s-au despărțit Ricardo și Deea de la Puterea Dragostei: "E foarte dificil..."

Ricardo a cerut-o în căsătorie pe Thalida

Ricardo a revăzut-o, în acest context, pe fosta sa colegă de platou, Thalida Trofin, acum în postura de prezentatoare. Fostul concurent de la Puterea Dragostei nu a stat pe gânduri și i-a oferit Thalidei inelul.

Ricardo a cerut-o în căsătorie pe fosta sa colegă în fața camerelor de luat vederi, reproducând cu succes o scenă din serialele turcești. Pusă pe șotii, Thalida a intrat în jocul ,,logodnicului” și a spus un ,,da” hotărât, care a fost acompaniat de ropotele de aplauze ale colegilor.

ricardo putetea dragostei

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Thalida de la Chefi la Cuțite l-a cucerit pe Scărlătescu! „I-am lăsat amintire o inimă în farfurie...”

„Dragostea mea, de când te-am văzut prima oară, de când ți-am văzut privirea, am simțit că o să-mi fii sufletul pereche. Și acum, de față cu toată lumea, vreau să te întreb…vrei să fii soția mea?”, a spus Ricardo pe un ton grav.


„Da, scumpul meu, te-am așteptat toată viața!”, a răspuns Thalida râzând, în ropotele de aplauze ale colegilor.

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies