Thalida de la Chefi la Cuțite l-a cucerit pe Scărlătescu! „I-am lăsat amintire o inimă în farfurie...”

Thalida de la Chefi la Cuțite l-a cucerit pe Scărlătescu
Thalida de la Chefi la Cuțite l-a cucerit pe Scărlătescu!

Thalida de la Chefi la Cuțite a surprins jurații cu un fel de mâncare neobișnuit.

Cântăreața Thalida Trofin i-a suprins pe jurații Chefi la Cuțite cu un fel de mâncare neobișnuit. Tânăra le-a lăsat celor trei Chefi câte un mesaj în farfurie pe care aceștia au încercat să îl descifreze. Cătălin Scărlătescu a fost surprins cu o inimă, în timp ce Bontea și Florin Dumitrescu s-au ales cu...lămâi.

Cântăreața Thalida Trofin a povestit cele mai importante episoade din viața ei și a dezvăluit motivul pentru care și-a dorit să ia parte la provocarea Chefi la Cuțite.

Deși a recunoscut că nu gătește de foarte mult timp, blondina a vrut să demonstreze că se descurcă în bucătărie, indiferent de situație.

Thalida de la Chefi la Cuțite l-a cucerit pe Scărlătescu
Thalida Trofin[Sursa foto: Instagram]

Thalida a recunoscut că juratul ei favorit este Chef Cătălin Scărlătescu și că scopul ei este să obțină Cuțitul de la el.

Citeste si: Cântăreața Thalida Trofin, concurentă în noul sezon Bravo ai stil? Ce a declarat artista?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Motivul pentru care m-am apucat de gătit a fost faptul că, într-o fostă relație, mi se reproșa des că nu mă descurc în bucătărie. Deși nu am experimentat foarte multe feluri de mâncare, mi-am dorit să particip la Chefi la Cuțite pentru a-mi demonstra că pot să mă descurc în orice situație. Îmi place foarte mult să fac platinguri, îmi place ca mâncarea pe care o gătesc să spună o poveste.

Mai mult decât să iau cele trei cuțite, mi-am dorit să transmit un mesaj prin felul de mâncare pe care l-am ales”, ne-a mărturisit Thalida.

Thalida de la Chefi la Cuțite l-a cucerit pe Scărlătescu
Thalida a gătit un fel de mâncare inedit la Chefi la Cuțite[Sursa foto: Instagram]

Thalida de la Chefi la Cuțite va lansa o nouă piesă de Ziua Femeii

Cântăreața Thalida Trofin va lansa zilele următoare o piesă cu un mesaj puternic pentru femeile care nu pot ieși din relațiile toxice.

După cum a recunoscut și în show-ul Chefi la Cuțite, tânăra a fost dezamăgită în plan personal și este „supărată pe bărbați” după cum chiar ea i-a recunoscut Ginei Pistol.

Citeste si: Thalida de la Puterea Dragostei, amănunte incedibile despre operația la nas suferită în Turcia! ”Aștept să îmi scoată tijele de silicon din nări”

Thalida de la Chefi la Cuțite l-a cucerit pe Scărlătescu

Thalida de la Chefi la Cuțite va lansa în curând piesa prin care le îndeamnă pe femei să fie puternice și să renunțe la dragostea toxică.

Artista va avea ca invitat în videoclip un personaj din show-ul Survivor România, pe care îl va dezvălui odată cu lansarea piesei.

 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies