Theo Rose, de urgență la spital după ce s-a vindecat de Covid-19! Momente de panică pentru artistă: „Am zis gata, cancer”

Theo Rose a ajuns de urgență la medic
Theo Rose a ajuns de urgență la medic

Cântăreața a ajuns de urgență la medic, după ce a avut câteva episoade care au speriat-o cumplit!

În urmă cu puțin timp, Theo Rose a fost infectată cu noul coronavirus pentru a doua oară de la începutul pandemiei și a stat în carantină timp de două săptămâni, însă boala i-a afectat starea generală de sănătate. Recent, vedeta a mărturisit că s-a dus de urgență la medic pentru un control amănunțit, după ce a început să tușească și să aibă dureri puternice în piept. 

Citeste si: Anda Adam, decolteu de milioane în gala „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum a fost apreciată ținuta artistei

Theo Rose, reacții adverse după Covid-19!
Theo Rose, reacții adverse după Covid-19![Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, de urgență la spital 

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce face, însă de data aceasta a venit cu o veste mai puțin plăcută. Theo Rose le-a povestit urmăritorilor ei de pe Instagram că a trebuit să se ducă de urgență la medic, asta după ce a simțit că starea ei de sănătate se agravează.

Mai mult decât atât, după ce s-a vindecat de Covid-19, solista a avut dureri mari în piept, lucru care a speriat-o cumplit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„N-am nimic la plămâni.  Am fost să-mi fac o radiografie, că m-am speriat că am tușit ieri de câteva ori și m-a durut în piept.

Am zis gata, cancer, ce o fi ăsta. Mi-am făcut o programare și am făcut radiografia și n-am nimic. Sunt puțin inflamați plămânii că am avut COVID recent, evident", a povestit Theo Rose, pe pagina ei de Instagram.

Citeste si: Celia s-a retras din industria muzicală după ce a rămas însărcinată: „Nu-mi mai găsesc locul...”

Theo Rose a ajuns de urgență la medic
Theo Rose a ajuns de urgență la medic[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose a ajuns de urgență la medic după ce s-a vindecat de Covid-19!
Theo Rose a ajuns de urgență la medic după ce s-a vindecat de Covid-19![Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, reacții adverse după Covid-19!

Forma de Covid-19 pe care a făcut-o artista nu a fost gravă, drept pentru care nu a fost nevoită să stea sub supravegherea medicilor, însă reacțiile adverse de după boală i-au cam dat bătăi de cap. Theo Rose a avut mari probleme cu tenul și a încercat nenumărate tratamente faciale pentru a scăpa de apariția erupțiilor.

„Mi-a luat mai bine de jumătate de an să ajung la un tratament facial, să-mi extragă, să-mi facă și mie ceva la față. E o nenorocire. După ce m-am machiat în draci, m-am pupat la evenimente, m-am luat în brațe și am transpirat cu machiajul pe față, în sfârșit am ajuns la tratament.

Mi-a făcut cu creme, cu aparate, cu de toate.

Sunt fericită tare, m-am relaxat, nu-mi mai pasă de nimic acum, nici de probleme", declara Theo Rose la acea vreme, pe rețelele de socializare. 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cristina Cioran a anulat botezul fetiței ei! Petrecerea era planificată pentru anul acesta: „Trebuia acum în noiembrie, dar am anulat”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies