Theo Rose, primele declarații după ce s-a despărțit de Alex Leonte. Ce spune despre Anghel Damian: „Simt că sunt acolo unde trebuie să fiu”

Theo Rose, primele declarații după ce s-a despărțit de Alex Leonte. Ce spune despre Anghel Damian: „Simt că sunt acolo unde trebuie să fiu”
Theo Rose, primele declarații după ce s-a despărțit de Alex Leonte. Ce spune despre Anghel Damian: „Simt că sunt acolo unde trebuie să fiu”

Ce spune Theo Rose despre fotografiile în care se sărută cu Anghel Damian, dar și despre despărțirea de Alex Leonte.

Vestea că Theo Rose și Alex Leonte și-au spus adio după șase ani a luat pe toată lumea prin surprindere. Mulți dintre fanii lor așteptau nunta, însă cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite, iar Theo Rose se iubește deja cu un alt bărbat, cu Anghel Damian, nimeni altul decât cel care i-a fost alături Liei Bugnar timp de câțiva ani.

Luată prin surprindere de către fotografiile de tip paparazzi care au apărut în mediul online, în care se sărută cu Anghel Damian, Theo Rose a făcut primele declarații despre această poveste de dragoste. Vedeta a încercat să țină secretă noua poveste departe de ochii curioșilor, însă s-a aflat că iubește di nou, așa că a decis să explice întreaga situație. Theo s-a văzut nevoită să clarifice lucrurile și să le reamintească tuturor că Anghel Damian nu a intervenit între cei doi, ci povestea s-a încheiat de mai mult timp.

Citeste si: Sora lui Theo Rose, noi detalii despre divorț! Motivul pentru care s-au despărțit după 11 ani de mariaj: „Merit tot ce este mai bun”



„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine.
Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”, a spus Theo Rose, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Theo Rose si Alex Leonte
Theo Rose si Alex Leonte s-au iubit timp de sase ani[Sursa foto: Instagram]


De asemenea, Theo Rose a ținut să precizeze că nu a existat vorba de înșelat, iar nepotul lui Nea Marin, Alex, știe deja de povestea de dragoste cu Anghel Damian. În plus, artista i-a urat tot binele din lume fostului său partener de viață.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se

întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a adăugat vedeta.

Ce se întâmplă între Theo Rose și Anghel Damian, noul iubit al vedetei

Cât despre noua relație, Theo Rose crede că s-a întâmplat la momentul potrivit și când se va simți pregătită, va povesti cum a ajuns să se iubească în prezent cu Anghel Damian.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Theo Rose. ”În copilărie am fost mai zăpăcită decât ceilalți doi frați ai mei, adică nu am fost cumințenia pământului"

Anghel Damian
Anghel Damian este noul iubit al lui Theo Rose[Sursa foto: Instagram]


„Nu am fost pregătită pentru declarații, am considerat că trebuie să spun lucrurile astea când sunt eu liniștită, când am timp să mă gândesc la ele, a venit chestia asta pentru că sunt și oameni care nu țin neapărat să-mi fie bine, care ar grea să se înțeleagă și alte lucruri despre mine. Eu n-am păcat în situația asta, sunt o fată corectă, sunt mândră că nimeni nu are cu ce să mă atace în situația asta. Abia aștept să vă spun toată povestea, noi am avut timp să ne obișnuim cu situația, pare că s-a întâmplat de ieri pe azi, dar nu e așa. Eu simt că sunt acolo unde trebuie să fiu, sper din suflet că și Alex să fie bine, îi doresc tot binele din lume, suntem ok”, a mai adăugat artista.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Prin ce momente dificile a trecut Theo Rose înainte să devină celebră: „Am trăit doar cu 50 de lei”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies