Theo Rose și Anghel Damian au vorbit despre cum decurg certurile la ei în cuplu! „Pe mine mă doare foarte tare. Trebuie să fac eforturi mai mari.”

Theo Rose și Anghel Damian au vorbit despre cum decurg certurile la ei în cuplu! „Pe mine mă doare foarte tare. Trebuie să fac eforturi mai mari.”
Theo Rose și Anghel Damian au vorbit despre cum decurg certurile la ei în cuplu! „Pe mine mă doare foarte tare. Trebuie să fac eforturi mai mari.”

Theo Rose și Anghel Damian au făcut dezvăluiri din interiorul relației lor.

Theo Rose și Anghel Damian  formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. La scurt timp după ce fiecare a ieșit dintr-o relație de lungă durată, cei doi au reușit să își întemeieze o familie împreună și astfel a venit pe lume  fiul lor, Sasha.

De-a lungul timpului, artista și regizorul au încercat să fie cât se poate de discreți cu privire la relația lor.

Acum, însă, invitați în cadrul podcastului  „Fain și Simplu”, cei doi parteneri și-au deschis sufletul și au oferit detalii din interiorul relației lor.

Cum decurg certurile dintre Theo Rose și Anghel Damian?

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri despre începutul relației sale cu Anghel Damian! Cum a cucerit-o regizorul: „Am simțit o admirație. Era cu totul superior. N-am îndrăznit să gândesc mai departe.”

Theo Rose și Anghel Damian au vorbit despre cum decurg certurile la ei în cuplu
Theo Rose și Anghel Damian [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Partea mea se justifică în fața oamenilor, doar că suma totală depășește de multe ori bugetul lor. Să mă descurc în industrie am învățat de la oameni." Prețul pe care îl ia Theo Rose pentru o nuntă!

Artista a dezvăluit că și în relația sa cu regizorul mai există situații tensionate în care cei doi ajung să se certe. Cu toate acestea, discuțiile contradictorii dintre ei sunt purtate strict la nivel intelectual deoarece, spune Theo Rose, regizorul are mereu argumentele la el. Pe de altă parte, Anghel Damian a dezvăluit că partenera sa de viață are o intuiție foarte ascuțită.

Mai mult decât atât, artista a dezvăluit că între ea și tatăl copilului său există numeroase asemănări și tocmai de aceea îi este foarte greu să câștige o contradicție unul în fața celuilalt.

Theo Rose: Ne mai înfuriem și noi. Nu e ceartă cu înjurături sau jigniri. Nu, el se ceartă doar intelectual și asta pe mine mă doare foarte tare. Trebuie să fac eforturi mai mari pentru că e greu să îi faci față.

Anghel Damian: Unde recuperează ea e clar în zona de intuiție .”

Theo Rose: E foarte special. Suntem foarte asemănători, avem aceleași mijloace prin care lucrăm .”

Anghel Damian: „ Te lovești de cineva care luptă exact cu armele tale .”, au declarat Theo Rose și Anghel Damian.

Theo Rose și Anghel Damian au vorbit despre cum decurg certurile la ei în cuplu
Theo Rose și Anghel Damian[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Emilia Ghinescu, mărturisiri dureroase despre copilăria sa! Artista a dezvăluit că divorțul părinților a fost cel mai fericit moment! „Am simțit fericire. Nu mă mai speria.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies