Ţi-ai dori ca toată lumea din jur să te placă şi să te aprecieze? 10 sfaturi simple ca ceilalţi să iţi zâmbească mereu

Ţi-ai dori ca toată lumea din jur să te placă şi să te aprecieze? 10 sfaturi simple ca ceilalţi să iţi zâmbească mereu
Ţi-ai dori ca toată lumea din jur să te placă şi să te aprecieze? 10 sfaturi simple ca ceilalţi să iţi zâmbească mereu

Ţi se pare că lumea din jur nu te apreciază la adevărata valoare? Că orice ai face nu eşti cea mai plăcută persoană din birou? Încearcă 10 trucuri simple, care îi vor face pe cei din jur să te placă mai mult.

Pune întrebări.

Oamenii care nu se tem să pună întrebări sunt mai plăcuţi de cei din jur: e simplu, stă în natura umană să vrem să îi ajutăm pe cei din jur. Aşadar, când cineva pune întrebări, tinde să se facă plăcut, pentru că ceilalţi sunt bucuroşi că au răspunsul pe care îl pot da.

Vorbeşte mai mult.

Nu, nu spunem că trebuie să vorbeşti încontinuu, ca o moară stricată. Însă dacă cineva îţi cere părerea, oferă-i detalii; dacă eşti implicat într-o discuţie, nu răspunde monosilabic şi nici nu da doar din cap.

Oferă o parte din timpul tău… gratis.

Dacă te vei oferi să ajuţi pe cineva fără să ceri ceva în schimb, vei câştiga instantaneu nişte bile albe.

Şi, până la urmă, nu e atât de greu să arăţi cuiva cum funcţionează copiatorul sau să-i explici ce trebuie să facă într-o prezentare.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Alex Cristi, expertul în slăbit Kfetele.ro, ne prezintă 3 exerciţii pentru întărirea muşchilor fesieri care pot fi executate acasă VIDEO

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies