Ţi-e ruşine să ceri ajutorul? Ţine cont de aceste 5 lucruri

Ţi-e ruşine să ceri ajutorul? Ţine cont de aceste 5 lucruri
Ţi-e ruşine să ceri ajutorul? Ţine cont de aceste 5 lucruri

Anumite eşecuri apar pentru că ne este ruşine să cerem ajutor. Fie pentru că ne simţim inferiori, fie pentru că ne-am obişnuit să facem totul singuri. Iată de ce este important să ştim să cerem ajutorul.

Fie că îţi e teamă că cineva te va lua în râs, că va considera că eşti incompetentă, fie că nu poţi accepta în faţa ta că nu le poţi face singură pe toate, să ceri ajutorul este dificil.

Poate fi şi motiv de ruşine, mai ales dacă ai impresia că ceilalţi se descurcă mai uşor şi doar tu ai probleme să reuşeşti.

Uneori îţi este ruşine şi greu să recunoşti, chiar şi în faţa medicului tău, că treci printr-o depresie, ca să nu mai spunem de teama de a vorbi cu şeful despre un

proiect pe care nu îl înţelegi.

…Şi totuşi, cu cât amâni mai mult să ceri ajutorul, cu atât mai mare va deveni problema. Iată câteva lucruri pe care să le iei în considerare atunci când îţi e ruşine să ceri ajutorul.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Carmen de la Sălciua, mesaj dur despre Culiţă: ”Am fost înşelată şi m-am simţit doar o maşină de produs”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies