Ți se face pielea de găină! Ozana Barabancea a făcut voluntariat în noaptea de Înviere și a cântat „Hristos a Înviat”

ozana barabancea, voluntar, noaptea de înviere, hristos a înviat, a cântat
ozana barabancea, voluntar, noaptea de înviere, hristos a înviat, a cântat

Ozana Barabancea a decis să facă voluntariat în noaptea de Înviere, pentru a putea intra în biserică și a cântat „Hristos a Înviat”.

Slujba de Înviere a avut loc, la fel ca în fiecare an, în noaptea de sămbătă spre duminică, în toate bisericile din România. Cu toate acestea, un singur detaliu a diferențiat această slujbă de restul, din alți ani: enoriașii nu au avut voie să participe, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Citeste si:  Plânge icoana Maicii Domnului cu Pruncul Iisus Hristos. Să fie oare semn de la Dumnezeu?

Așadar, în toate bisericile, sămbătă noapte au fost doar preoții, personalul bisericii și voluntarii. Ozana Barabancea a fost profund afectată de vestea că nu poate merge la biserică în noaptea de Înviere, așa că a decis să se ofere voluntar și a împărțit tuturor credincioșilor sfintele Paști și Lumina Sfântă.

ozana barabancea, voluntar, noaptea de înviere, hristos a înviat, a cântat
ozana barabancea, voluntar, noaptea de înviere, hristos a înviat, a cântat

Soprana nu a putut să accepte faptul că nu poate merge la biserică, pentru a participa la Slujba de Înviere, așa că a decis să împace utilul cu plăcutul și s-a oferit voluntar, pentru a împărți din datinile și tradițiile ortodoxe, și celorlalți

credincioși dezamăgiți de faptul că nu pot merge în lăcașurile de cult. Costumată în port popular, purtând mască și coroniță cu tricolorul României, Ozana Barabancea a trecut la treabă și, nu numai că și-a dus atribuțiile la bun sfârșit întocmai, dar a și cântat „Hristos a Înviat”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Ozana Barabancea nu vrea să aibă iubit sub nicio formă! „Nu a fost să fie”

Ozana Barabancea a făcut voluntariat la biserică și a cântat „Hristos a Înviat.” Ți se face pielea de găină când o asculți!

"Tricolorul să domnească, România să-nflorească! Am făcut voluntariat (pentru că doar așa puteam să mai intru în biserică) și am întâlnit oameni pe la porți care ne așteptau cu candela în mână și lacrimi în ochi! Impresionant moment! Am cântat pe stradă Hristos A înviat! Cu curaj și cu un timbru de soprană.

Am cântat ca niciodată! Of, ce vremuri triste trăim! Dar mi-am savurat fiecare clipă în Biserică. Bucuria mea!" a mărturisit Ozana Barabancea.

 

ozana barabancea, voluntar, noaptea de înviere, hristos a înviat, a cântat
ozana barabancea, voluntar, noaptea de înviere, hristos a înviat, a cântat

"Hristos a inviat! Să vă gasească sănătoși, și răbdători, și cu inimile sus! Azi și ieri am făcut voluntariat și am trăit emoții de neuitat! Am întâlnit oameni care ne așteptau la porți cu lumânările pregătite să primească Sfânta Lumină și cu ochii în lacrimi! Așteptăm să trecem peste aceste clipe grele! Să învățăm să fim uniți și să ne susținem unii pe ceilalți! Slavă Lui Dumnezeu!", a continuat soprana.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ozana Barabancea Maria (@ozana9barabancea) on

Citeste si: Ozana Barabancea este de nerecunoscut. Cum arată vedeta după ce a slăbit 60 de kilograme

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ozana Barabancea este de nerecunoscut. Cum arată vedeta după ce a slăbit 60 de kilograme

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies