Tineri, populari şi sexy! Cele mai frumoase poze cu cel mai iubit cuplu din showbiz-ul românesc! Ce au anunţat recent

Tineri, populari şi sexy! Cele mai frumoase poze cu cel mai iubit cuplu din showbiz-ul românesc! Ce au anunţat recent
Tineri, populari şi sexy! Cele mai frumoase poze cu cel mai iubit cuplu din showbiz-ul românesc! Ce au anunţat recent

Culita Sterp si Carmen de la Salciua trăiesc o adevarata poveste de dragoste. Sunt impreuna de mai bine de doi ani si formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc.

Sunt frumosi şi invidiaţi de mulţi. Şi, cel mai important, sunt un cuplu foarte hot! Am strâns cele mai sexy poze cu cel mai iubit cuplu de la noi!

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. Pe 21 septembrie cei doi s-au căsătorit, au anunţat că îşi doresc copii, iar popularitatea lor creste tot mai mult de la o zi la alta.

Cei doi artisti de muzica populara si de petrecere sunt foarte activi pe retelele de socializare, acolo unde posteaza poze in diferite inpostaze. Culita si Carmen s-au afişat de multe ori în ipostaze incendiare, iar noi iti prezentam cele mai HOT poze cu cei doi artisti! Le vezi in GALERIA FOTO

Pe lângă spectacolele din ţară, Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp merg şi peste hotare să le cânte românilor, dar şi străinilor.

De exemplu, pe 23 şi 24 februarie, ei vor merge în Germania, unde vor susţine două concerte în oraşul Munchen.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Bianca Dragusanu: 7 trepte pentru o relatie perfecta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies