Ținute de primăvară la modă în 2022. Ce se poartă sezonul acesta în fashion

tinute de primavara la moda 2022
Ținute de primăvară la modă în 2022. Ce se poartă sezonul acesta în fashion

Odată cu trecerea timpului, se schimbă și tendințele în modă. Însă odată cu venirea primăverii, v-ați gândit ce anume mai este nou în fashion?

Aflați din rândurile următoare câteva idei de ținute care se află la modă în primăvara acestui an, dar și care sunt piesele cele mai purtate și plăcute de foarte multe persoane.

 

Idei de ținute la modă pentru primăvară 2022

Ținute cu blugi

Blugi drepți –  întotdeauna o pereche de blugi drepți au fost estrem de versatili și se pot potrivit pe orice persoană, indiferent de siluetă.

Puteți opta pentru o pereche de blugi drepți simpli, drepți cu aspect deteriorat sau drepți cu talie înaltă. Îi puteți asorta foarte ușor cu o cămașă albă supradimensionată, cu un sacou casual și pantofi stiletto. 

Blugi mom fit  – acest stil de blugi a devenit din ce în ce mai popular în întreaga lume, iar la fel ca cei drepți, sunt extrem de versatili. Puteți opta pentru o pereche de blugi mom fit, simpli, cu rupturi sau cu broderie.

Îi puteți asorta excelent de bine cu un crop top sau cu o maletă și pe deasupra un pulover supradimensionat. De asemenea îi puteți purta și cu un tricou sau o cămașă și o jachetă pe deasupra.

Blugi evazați  – acest tip de blugi oferă un aer destul de retro și se află din nou în preferințe. Puteți opta pentru o pereche de blugi evazați cu tiv normal sau cu tiv franjurat.

Îi puteți asorta cu ușurință cu un top sau o cămașă mai strâmtă și cu o pereche de botine sau o pereche de pantofi cu vârf rotund și toc foarte înalt și gros.

blugi mom fit 2022

Citeste si: Reorganizează-ți garderoba odată cu întoarcerea la birou

 

Ținute cu fustă maxi sau mini

Fuse mini  – acest gen de fuste duc într-o direcție destul de atrăgătoare și se potrivesc perfect pentru femeile cu picioare lungi. Puteți opta pentru fuste scurte cu volănașe, din piele, cu animal print, plisate și de blugi. Le puteți asorta cu o bluză și o jachetă, dar și cu o pereche de pantofi de culoare nude.

Fuste maxi  – acest tip de fuste sunt puțin mai primăvăratice și perfecte pentru o plimbare în parc.

Puteți opta pentru fuste maxi cu peplum, din blugi, cu pene, cu pliuri, cu dantelă, din denim sau etno-chic. Le puteți asorta cu bluze strâmte, dar și cu o pereche de pantofi sau sandale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

fuste lungi 2022

Citeste si: CITEȘTE: Ce trebuie să știi când mergi prima dată la sală

 

Ținute casual de primăvară

În ceea ce privesc ținutele casual care sunt la modă în anul 2022, dar sunt și de primăvară, sunt recomandate rochiile. Puteți opta pentru rochii cu imprimeuri florale, în culori pastelate, plisată, cu mânecă lungă, evazata midi, cu mânecă trei sferturi, din piele, despicată, asimetrică și cu dantelă. Puteți asorta la aceste tipuri de rochii, fie o pereche de botine, fie sandale sau pantofi.

rochii care se poarta in 2022

Citeste si: DESCOPERĂ: De ce poartă femeile brățară la picior

 

Ținute business de primăvară

Ținutele business care se abordează în primăvara anului 2022 pot deține nenumărate combinații. Puteți opta pentru o ținută formată din pantaloni evazați și o cămașă simplă sau cu un top strâmt, o fustă midi cu o bluză cu volănașe, o pereche de pantaloni de piele cu o bluză de un material mai transparent, o fustă mini cu o bluză cu mânecă scurtă, iar pe deasupra un sacou sau chiar o salopetă fie cu mânecă lungă, fie cu mânecă scurtă. La toate aceste ținute puteți asorta un accesoriu finuț (geantă de dimensiuni mici) și o pereche de pantofi.

tinute office 2022

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce haine te avantajează dacă ești minionă. 10 articole vestimentare care te fac să pari mai înaltă

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

 

Ce piese se poartă în primăvară 2022

Dungile colorate  – unul dintre trendurile majore din această primăvară este reprezentat de dungile maxi, care se regăsesc aplicate pe sacouri, pantaloni sau chiar diverse topuri. Indiferent de culoarea piesei vestimentare, vă va veni excelent pentru a forma o ținută simplă dar cu un accent atrăgător.

Imprimeuri cu litere  – literele regăsite pe diverse piele vestimentare, precum topuri, body-uri, genți, încălțăminte, dar și jachete, se pot combina cu diverse piese simple și clasice. Puteți opta pentru topuri cu litere supradimensionate în culori puternice.

Verdele lime  – chiar dacă nuanța anului este „Very Peri”, printre piesele care se poartă în această primăvară, se numără și cele care au o culoare de verde lime, puternic și electrizant. Se poate combina cu piese vestimentare de nuanțe crem, negre sau albe.

Denimul elegant  – în această primăvară nu se poartă în orice mod denimul, ci într-o manieră mai sofisticată. Combinați denimul pantalonilor evazați cu detalii elegante și cămăși cambrate.

Topuri stil corset  – acesta este unul dintre cele mai atractive trenduri din această primăvară. Topurile cu o croială tip corset devin din ce în ce mai prezente în întreaga lume. Se pot combina cu blugi, pentru a avea un look fresh și totodată elegant.

trendurile in moda 2022

Citeste si: DESCOPERĂ: 4 piese vestimentare esențiale în garderoba de primăvară



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce trebuie să știi când mergi prima dată la sală

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies