Aceasta reteta de tiramisu este originala si se prepara rapid. Va fi o surpriza pe masa de Revelion.
Restul de lapte trebuie pus într-o crăticioară. Apoi, adăugaţi în laptele de cocos ciocolata albă. Cele două ingredinete se pun pe foc mic. Când laptele dă în clocot, reduceţi focul şi adăugaţi amestecul de amidon amestecând până ce compoziţia se îngroaşă. Mai apoi, adăugaţi nuca de cocos şi lăsaţi să se răcească. După aceea, mixaţi untul cu zahărul pudră şi adăugaţi crema de lapte. Lăsaţi puţin compoziţia să se răcească. Din când în când, mai amestecaţi în oală, pentru a evita apariţia unei cruste deasupra.
Apoi, puneţi pe o tavă de prăjituri o foaie de pişcot cu cacao, peste care adăugaţi umplutură, încă o foaie de pişcot şi un alt strat de umplutură. Ultimul strat completat trebuie să fie cel de foaie de pişcot.
La final, lăsaţi la frigider pentru minim două-trei ore, timp în care crema se va întări.