Tiramisu Red Velvet la pahar. O idee rapidă de desert pentru noaptea dintre ani!

retete de gustare

Tiramisu Red Velvet la pahar

Tiramisu Red Velvet la pahar se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de tiramisu Red Velvet la pahar.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cel mai gustos tiramisu Red Velvet la pahar, preparat așa cum se cuvine.

 

Rețetă de Tiramisu Red Velvet la pahar

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 4 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora

Citește și: Supă cremă de ciuperci. Experimentează o explozie de gusturi cu supa cremă de ciuperci, o combinație rafinată între aroma de ciuperci și smântână!

tiramisu red velvet la pahar
Tiramisu Red Velvet la pahar[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețeta pentru cea mai bună cremă pentru prăjituri de casă. Trebuie neapărat să încerci acest preparat

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Timp de preparare- o ora

Timp total- 2 ore

Rețeta este pentru 6 persoane

tiramisu la pahar
Tiramisu Red Velvet la pahar[Sursa foto: freepik]

Ingrediente

Ingrediente pentru blat

  • 350 g zahăr
  • 150 g unt
  • 4 ouă
  • 300 ml lapte bătut
  • o jumătate de linguriță de colorant roșu
  • 3 linguri de cacao
  • 300 g făină
  • 1 pliculeț de praf de copt
  • 1 linguriță de oțet alb
  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
  • o esență de vanilie

Ingrediente pentru cremă

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  • 300 g mascarpone
  • 250 ml frișcă lichidă
  • Suc de zmeură, opțional
  • O esență de vanilie

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate.

Acum haideți să trecem la treabă!

retete pentru desert
Tiramisu Red Velvet la pahar[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare

  1. Pentru a face blatul, trebuie mai întâi să scoatem untul din frigider, astfel încât să fie la temperatura camerei. Următorul pas este amestecarea untului cu zahărul granulat cu un mixer timp de zece minute pentru a obține o spumă. Apoi, adăugăm ouăle pe rând în timp ce mixăm și adăugăm treptat o lingură din făină.
    Amestecăm bine de fiecare dată pentru a omogeniza ingredientele. Jumătate din cantitatea de făină rămasă o amestecăm cu pliculețul de praf de copt și jumătate din cantitatea de pudră de cacao. Amestecăm bine pentru a adăuga ulterior și laptele bătut, colorantul alimentar și esența de vanilie în bol. Desigur, vom amesteca din nou, apoi vom adăuga amestecul de făină și pudra de cacao rămas. În cele din urmă, adăugăm oțetul și bicarbonatul de sodiu stins și amestecăm din nou.
  2. Acum vom avea nevoie de o tavă de cuptor rotundă, de preferat cu margini care se pot scoate. Nivelăm aluatul folosind o spatulă. Încălzim cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de aproximativ 30 de minute. Atunci când timpul este terminat, scoatem tava și blatul din cuptor și îl lăsăm să se răcească.
  3. Pentru a prepara crema, tot ce trebuie să faceți este să combinați frișca lichidă îndulcită cu esența de vanilie și crema de mascarpone. Asigurați-vă că bolul în care se amestecă crema de mascarpone și frișca lichidă îndulcită este încă rece din frigider. Nu mixăm prea mult, doar cât să se omogenizeze ingredientele împreună.
  4. Pentru a asambla desertul nostru delicios, vom avea nevoie de câteva pahare, în care vom pune 2 linguri de firimituri din blatul red velvet preparat, firimituri de blat care au fost amestecate cu 2-3 lingurițe de suc de zmeură. Imediat apoi, așezăm un strat de cremă, punem firimituri de blat iar, și un ultim strat de cremă. Deasupra așezăm ce decorațiuni ne dorim, iar rețetă de astăzi este gata de servit după ce va mai sta câteva minute sau chiar o oră, în frigider. Poftă bună!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.

retete de prajituri de casa
Tiramisu Red Velvet la pahar[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Tort buturugă. Un desert surprinzător, mai ales pentru sărbători!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies