Titularizare 2022. Când va avea loc proba scrisă și ce instrumente de scris sunt interzise

Titularizare 2022. Când va avea loc proba scrisă și ce instrumente de scris sunt interzise
Titularizare 2022. Când va avea loc proba scrisă și ce instrumente de scris sunt interzise

Potrivit calendarului oficial, proba scrisă a examenului de Titularizare 2022 se desfășoară miercuri, 13 iulie.

Site-ul Titularizare 2022, cu lista candidaților înscriși la concurs, a fost actualizat din nou, asta după ce în ultimele 3 luni Ministerul Educației a mutat afișarea posturilor pe site-ul propriu.

Citeste si: Vouchere de până la 5000 de lei pentru milioane de români! Cine va beneficia de acest ajutor de la stat pentru compensarea scumpirilor

Cum se va desfășura proba scrisa

Potrivit metodologiei concursului, proba scrisă începe la ora 9:00, iar candidații vor fi nevoiți să se prezinte între orele 7:00 și 8:00 dimineața.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Candidații vor fi prezenți în sala de concurs, cel mai devreme la orele 7.00 și cel mai târziu la orele 8.00. Candidații care nu sunt prezenți în sală înainte de a fi deschis plicul cu subiecte nu mai pot susține proba scrisă”, se arată pe site-ul edupedu.ro

De asemenea, aceștia nu pot avea asupra lor, în sala de concurs, obiecte sau materiale din următoarele categorii: genţi, poşete, ziare, reviste, cărți, caiete, mijloace electronice de calcul, telefoane mobile sau orice alte dispozitive/mijloace care intermediază/facilitează comunicarea la distanță, precum şi alte obiecte/materiale a căror utilizare afectează desfăşurarea concursului în condiții de legalitate, echitate şi obiectivitate.

Citeste si: Statul oferă vouchere de până la 500 de lei de persoană. Cine sunt românii care vor beneficia de bani

Ce instrumente de scris sunt interzise

Conform procedurii, candidaţii au obligaţia de a redacta lucrarea cu cerneală sau pix de culoare albastră, iar desenele sau graficele se pot realiza şi cu creion negru. Este interzisă utilizarea instrumentelor de scris a căror cerneală se poate șterge.

„După ce finalizează redactarea lucrării, fiecare candidat numerotează foile de concurs, numai cu cifre arabe, în partea de jos a paginii, în colțul din dreapta, în spaţiul dedicat, indicând pagina curentă şi numărul total de pagini scrise, de exemplu sub forma 3/5, pentru pagina

a treia, în situația în care candidatul a scris în total 5 (cinci) pagini.

Se numerotează toate paginile pe care candidatul a scris, inclusiv prima pagină, precum şi cele pe care sunt scrise doar câteva rânduri, partea nescrisă fiind barată de către profesorii asistenți cu linie frântă în forma literei „Z”, folosind pix sau stilou cu cerneală de culoare albastră”, potrivit documentului.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Alertă din cauza secetei în România! Fermierii cer autorităților stare de urgență

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Angajatii vor beneficia de bani în plus. Cum vor putea folosi tichetele de activități casnice

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies