„Toată familia se bucură.” Carmen de la Sălciua este în culmea fericirii. Ce veste le-a dat artista fanilor săi

„Toată familia se bucură.” Carmen de la Sălciua este în culmea fericirii. Ce veste le-a dat artista fanilor săi
„Toată familia se bucură.” Carmen de la Sălciua este în culmea fericirii. Ce veste le-a dat artista fanilor săi

Carmen de la Sălciua a este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, iar de-a lungul timpului a reușit să aibă parte de o comunitate foarte mare de persoane care o susțin și îi sunt alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin plăcute.

Recent, artista a postat pe rețelele de socializare momente emoționante alături de familie, unde se află alături de cel pe care îl iubește, dar și de patrupedul familiei.

Citește și: ”Nu este o meserie.” Carmen de la Sălciua, replică acidă la adresa femeilor care fac bani cu ajutorul platformelor pentru adulți

Carmen de la Sălciua este în culmea fericirii

Prima ninsoare din acest an a adus multe zâmbete pe fețele copiilor și nu numai, deoarece și adulții s-au bucurat la fel de mult de peisajul alb pe care l-au așteptat atâta timp.

Printre ei se află și artista și soțul său care, după ce s-a așternut zăpada, au ieșit să se joace în curte alături de animalul lor de companie și s-au bucurat cât au putut de mult de venirea primei zăpezi din acest an.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Toată familia se bucură de iarnă... Câtă fericire pe Atos”, a scris Carmen Sălciua pe Instagram, alături de fotografiile postate la InstaStory.

Citește și: „Suntem sănătoși!” Carmen de la Sălciua, primele dezvăluiri după ce s-a zvonit că ar fi gravidă! Imaginile au dat-o de gol, iar cântăreața a mărturisit adevărul

Ce tarif are Carmen de la Sălciua pentru cântări

Carmen de la Sălciua are foarte multe evenimente, atât în România, cât și în afara țării. Pentru momentele sale muzicale, artista cere o sumă pe care nu toată lumea și-ar permite-o, dar, cu toate acestea, programul ei este unul destul de încărcat.

Mai exact, artista cere pentru un eveniment 4.500 de euro, iar prețul variază în funcție de numărul de programe, distanța parcursă și alți factori.

Persoanele care își doresc ca artista să fie prezentă la nunta lor, ar trebui să se ocupe din timp de acest lucru, deoarece sunt șanse foarte mari ca ea să fie din ce în ce mai ocupată în perioada ce urmează.

Carmen de la Sălciua i-a obișnuit pe fanii săi să anunțe evenimentele la care va participa și care, în ultima perioadă, au fost din ce în ce mai multe peste hotare, acolo unde și-a bucurat fanii din străinătate.

Citește și: „Dumnezeu își dorește asta pentru mine.” Carmen de la Sălciua, despre sarcină. Ce a declarat artista, în urma speculațiilor de pe rețelele de socializare



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Eu nu știam.” Ce mesaj i-a lăsat Viorica de la Clejani Biei Khalifa, când a văzut ce făcea pe micile ecrane

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies