Toată lumea o ştie pe Carmen de la Sălciua, dar uite cum arată sora ei! Şi ea este tot cântăreaţă şi va lansa, în curând, o piesă! FOTO EXCLUSIV!

Toată lumea o ştie pe Carmen de la Sălciua, dar uite cum arată sora ei! Şi ea este tot cântăreaţă şi va lansa, în curând, o piesă! FOTO EXCLUSIV!
Toată lumea o ştie pe Carmen de la Sălciua, dar uite cum arată sora ei! Şi ea este tot cântăreaţă şi va lansa, în curând, o piesă! FOTO EXCLUSIV!

Carmen de la Sălciua are o soră foarte frumoasă! Şi Daniela este cântăreaţă!

Carmen de la Sălciua își lansează sora mai mica, Daniela, în muzică și vor lansa cât de curând prima lor piesa împreună. Aceasta se va bucura de tot sprijinul surorii sale celebre!

Mulți știu că îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere are o soră mai mică. Aceasta se numește Daniela Racolța (26 de ani), este frumoasă de pică şi la fel de talentata ca și celebra cântăreață, dar nu la fel de cunoscută.

Daniela a terminat liceul de muzica din Alba Iulia, iar acum își dorește să-și îndeplinească visul din copilărie, acela de a deveni o cântăreață de succes.

Citeste si: Culiță Sterp trece prin clipe cumplite! Prietena sa a suferit un grav accident: „Apelez la ajutorul vostru...”

Daniela, sora lui Carmen de la Sălciua, cântă foarte bine, deși nu profesează în domeniu, iar în scurt timp va lansa prima ei piesă alături de sora ei mai mare.

Dacă până de curând doar apropiații știau acest secret, Carmen l-a dezvăluit tuturor cu un audio extraordinar în care Daniela cântă o piesă de la Elena Gheorghe, "Ecou". "Multă lume știe că eu mai am o surioară, dar nu toată lumea știe că și ea cântă! Ce-i drept de plăcere! Eu încerc să o conving să profeseze însă fără rezultat! Poate reușiți voi!", a scris în urmă cu câteva luni Carmen de la Sălciua, pe Facebook.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Prima reacție a lui Culiță Sterp după ce Carmen de la Sălciua a lansat o nouă melodie: „Omul care e pervers...”

Internauții au fost cuceriți de felul în care cântă sora artistei și le-au îndemnat să facă o piesă împreună, iar dorința lor se va îndeplini cât de curând: "Am convins-o deja! Si voi ați contribuit! Voi scoate o melodie cu sora mea chiar luna asta! Ea se

întoarce din Germania și vom merge împreună să înregistrăm!", a dezvăluit Carmen de la Sălciua, pe o rețea de socializare.

Carmen de la Sălciua are o soră foarte frumoasă! "Într-adevăr scoatem o piesă împreună"

Daniela, primele declarații despre lansarea în muzică

" Într-adevăr o sa scoatem o melodie împreuna cât de curând, dar încă nu știu despre ce este vorba, sora mea pregătește totul, ea știe mai bine ce ni s-ar potrivi pentru amândouă, dar am încredere că o să iasă ceva frumos! Mă las pe mâna ei, la fel cum

m-am lăsat convinsă să încep ușor ușor în cariera muzicală! Ea a colaborat mult la convingerea mea și cred că este păcat de școala pe care am făcut-o să nu continui să fac asta! Nu este doar un moft, este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, doar că am făcut o lungă pauză să mă gândesc mai bine dacă asta este cu adevărat ce trebuie să fac! Eu tind să cred ca va fii un început bun colaborarea cu sora mea!!!", a declarat Daniela, sora lui Carmen de la Sălciua, în exclusivitate pentru HeyNews.ro.

Daniela, despre relația cu Carmen: "Încă de când eram mici am fost foarte unite"

Daniela Racolța a vorbit deespre relația pe care o are cu sora ei, celebra Carmen de la Sălciua:

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

"Încă de când eram mici am fost foarte unite, eu fiind și sora mai mică ea avea tot timpul grija de mine, îmi aduc aminte un episod comic de atunci despre care mi-a povestit ulterior, când mama m-a lăsat câteva ore în grija ei, să îmi dea să mănânc și era să mă înece și multe alte întâmplări hazlii, dar și multe momente mai puțin frumoase, care cred eu că ne-au unit și mai mult. Acum că am crescut suntem din ce în ce mai protectoare una cu cealaltă și ne iubim sincer, cum trebuie de altfel să fie toți frații!", ne-a povestit Daniela.

Daniela este mereu alături de cântăreaţă şi o susţine în cele mai complicate momente. Mai mult, se bucură enorm pentru succesul si evoluția ei.

" Cât despre cariera ei muzicală, eu și familia noastră cred ca îi știm cel mai bine începuturile ei și munca din spatele succesului ei de acum, pentru că, da, a fost multă munca, dar când faci totul cu plăcere toate vin de la sine ceea ce s-a întâmplat și in cazul ei! Dumnezeu i-a ajutat foarte mult... și doar Dumnezeu!!! Eu am susținut-o întodeauna în toate situațiile, şi dacă a avut o problemă de orice fel, am sfătuit-o cum am știut eu mai bine și cred că de multe ori mi-a ascultat sfaturile și a procedat foarte bine. Pentru că, în viață, cele mai sincere sfaturi le poți primi doar de la familie! Niciodată familia nu îți vrea răul! Mă bucur enorm pentru succesul şi evoluția ei și toate întâmplările bune sau mai puțin bune din viața ei. Totul o să îi ajute în viaţă şi în evoluția ei ca om și ca artist, de ce nu?! Când tu ești cu Dumnezeu și El este cu tine! Noi ne susținem una pe cealaltă in orice situație și vorbim destul de des, poate trece o zi și nu vorbim, asta din cauza programului ei încărcat sau al meu, dar cu siguranță ne revanşăm după, cu o conversație de ore întregi. Dar cred ca nu orele vorbite non-stop la telefon contează cu adevărat ci faptul sa știi ca în lumea asta ai o soră pe care te poți baza indiferent de ora la care suni și situațiile in care te afli!", ne-a declarat Daniela, sora lui Carmen de la Sălciua.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Culiță Sterp, mesaj incredibil pentru Carmen de la Sălciua, de ziua ei: „O simplă fată de la țară...”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies