Top 10 parfumuri de damă pentru toamna 2023. Arome incantatoare pentru sezonul rece

Top 10 parfumuri de damă pentru toamna 2023. Arome incantatoare pentru sezonul rece
Top 10 parfumuri de damă pentru toamna 2023. Arome incantatoare pentru sezonul rece

Parfumurile sunt cu siguranță accesoriul nelipsit. Însă știați care sunt cele de damă care se poartă în toamna anului 2023?

Aflați din rândurile următoare, care este top 10 parfumuri, atunci când vine vorba despre cele de damă, pentru sezonul de toamnă din anul 2023. În plus, descoperiți și care sunt notele acestor parfumuri care le fac irezistibile de-a dreptul. 

Top 10 parfumuri de damă pentru toamna 2023[Sursa foto: Freepik]

10. BDK – Tabac Rose

Pe locul 10 în topul parfumurilor de damă pentru toamna anului 2023, regăsim parfumul BDK – Tabac Rose.

Acesta este un parfum care cu siguranță nu primește atât de multă atenție pe cât merită, însă este cel care emană dragoste ci pe care cu siguranță ar trebui să îl purtați în această toamnă, fiind un parfum absolut divin la miros, având în compoziția sa trandafir moale, nu mireasmă dulce și romantică. Acest parfum este unul delicat, iar mireasma de tutun venind din profunzimea sa nu oferă un miros aspru, ci mai degrabă unul cu adevărat feminin, combinat cu trandafir, parfumul fiind totodată puternic, dar și delicat, pe scurt uimitor. 

  • Note de vârf – prune, piper roz si lămâie italieneasca 
  • Note de mijloc- trandafir turcesc, ciocolata si scorțișoară 
  • Note de bază – tutun, frunze de paciuli de Indonezia si laudanum spaniol 
  • Parfum – dulce, floral 

9. Prada- Paradoxe Intense

Pe locul 9 în topul parfumurilor de dama pentru toamna anului 2023, regăsim parfumul Prada- Paradoxe Intense.

Aceasta este versiunea intensă a acestui parfum, însă cu siguranță unul care vă va atrage atenția indiferent de momentul în care alegeți să îl purtați. Este un parfum puțin mai profund, însă în esența sa parfumul fiind unul foarte asemănător și proaspăt cu cel original, însă pentru această toamnă este un parfum foarte bun, care poate să fie purtat în special noaptea atunci când participați la o întâlnire romantică, parfumul având în compoziția sa note precum bergamot, iasomie, dar și vanilie. 

  • Note de vârf – Para, neroli si bergamot 
  • Note de mijloc- iasomie, mușchi si esență de neroli 
  • Note de bază – Ambrofix, ambra, Serenolid, vanilie de Bourbon si vanilie 
  • Parfum – dulce, floral, oriental 

Citește și: Top 10 parfumuri pentru adolescente. Cele mai iubite parfumuri pentru tinere!

cele mai bune parfumuri femei
Top 10 parfumuri de damă pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: 30 citate celebre despre parfumuri. Parfumul este cheia amintirilor noastre!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

8. Mancera – Tonka Cola

Pe locul 8 în topul parfumurilor de dama pentru toamna anului 2023, regăsim parfumul Mancera – Tonka Cola.

Acesta este un parfum complet, dat fiind faptul că miroase efectiv a toamnă, făcând parte dintr-o linie exclusivă, iar notele de vanilie fac din acest parfum unul absolut delicios, având totodată și note de Coca Cola, citrice și caramel, care fac din acest parfum unul absolut încântător de purtat, care are o persistență de lungă durată, unică, fiind un parfum perfect pentru sezonul de toamnă, ba chiar și cald. 

  • Note de vârf – cireșe, scorțișoară, lămâie siciliana si nucșoară 
  • Note de mijloc- Coca Cola, frunze de paciuli de Indonezia si floare de portocal 
  • Note de bază – boabe de tonka, vanilie, rășină benzoica si labdanum 
  • Parfum – oriental, fructat 

7. YSL- Libre

Pe locul 7 în topul parfumurilor de damă pentru toamna anului 2023, regăsim parfumul YSL – Libre. Acesta este un parfum cu un miros uimitor, care poate să fie purtat indiferent de moment, intensitatea sa fiind una absolut minunată, având o prospețime de luat în seamă, datorită notelor de vanilie bun și lavandă, dar și floare de portocal, note care oferă acestui parfum un nor imens creată în jurul tău, cu o intensitate aparte, fiind un parfum fructat pe care cu siguranță îl vei adora. 

  • Note de vârf – lavanda, bergamot si mandarina 
  • Note de mijloc- floare de portocal, ceai de iasomie si iasomie 
  • Note de bază – mosc, vanilie si Ambergris 
  • Parfum – floral, fructat 

cel mai vandut parfum din lume
Top 10 parfumuri de damă pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

6. Nishane- Papilefiko

Pe locul 6 în topul parfumurilor de dama pentru toamna anului 2023, regăsim parfumul Nishane – Papilefiko. Acesta este cu siguranță un parfum de asemenea uimitor, dat fiind faptul că regăsim în notele sale lemn de santal, dar și de măr, iar nuca de cocos îl completează cu adevărat, făcând din acest parfum unul atât de bun și cu o persistență de lungă durată, esența sa fiind una destul de blândă, însă puternică, oferind o anumită rebeliune greu de ignorat. 

  • Note de vârf – cardamom, coriandru si citrice 
  • Note de mijloc- lavanda, pelin si iasomie 
  • Note de bază – pin balsamic, styrax si mușchi 
  • Parfum – oriental 

5. Maison Martin Margiela- By the Fireplace

Pe locul 5 în topul parfumurilor de dama pentru toamna anului 2023, regăsim parfumul Maison Martin Margiela- By the Fireplace. Și acesta face parte din categoria parfumurilor greu de ignorat, dat fiind faptul că este unul care miroase efectivă a șemineu și a focul care arde în șemineu, având în compoziția sa note de cuișoare, castan, dar și piper roz. Acest parfum este potrivit pentru serile de toamnă, răcoroase, atunci când desfășurați diverse activități în aer liber, dat fiind faptul că parfumul său intens va fi în jurul vostru un nor confortabil pentru toate persoanele din jur. 

  • Note de vârf – cuișoare, piper roz si floare de portocal 
  • Note de mijloc- castan, lemn de guaiac si ienupăr 
  • Note de bază – vanilie, balsam de Peru si cashmeran 
  • Parfum – floral, oriental 

top parfumuri femei 2023
Top 10 parfumuri de damă pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4. Diptyque – Eau Duelle

Pe locul 4 în topul parfumurilor de dama pentru toamna anului 2023, regăsim parfumul Diptyque – Eau Duelle. Acesta este un parfum extrem de potrivit pentru fiecare toamnă, nu numai pentru anul 2023, dat fiind faptul că în compoziția sa regăsim un miros lemnos și picant de piper, dar totodată și de vanilie care face din acest parfum unul ușor, care te va încălzi în fiecare zi friguroasă de toamnă, în momentele în care îți vei savura cafeaua. În esență, acest parfum este unul pur și simplu ușor, care vă va oferi căldura de care aveți nevoie, mirosul său fiind unul uimitor, care va fi potrivit indiferent de locul în care alegeți să mergeți.  

  • Note de vârf – vanilie de Bourbon, rasina elemi, cardamon 
  • Note de mijloc – ienupăr, piper roz, olibanum 
  • Note de bază – ceai negru, bergamot, Ambergris 
  • Parfum – floral, dulce 

3. Lush – Turmeric Latte

Pe locul 3 în topul parfumurilor de damă pentru toamna anului 2023, regăsim parfumul Lush – Turmeric Latte. Acesta este cu siguranță un parfum absolut adorat în sezonul de toamnă, dat fiind faptul că este o combinație de latte cu turmeric, parfumul lăsând o amprentă personală indiferent de persoana care îl poartă, fiind unul fructat, cu note de cireșe, și dulceață amestecată cu iaurt, fiind un parfum absolut delicios care miroase excepțional de bine, dar totodată și atrăgător, pe lângă notele sale picante, un parfum potrivit pentru sezonul de toamnă, indiferent de locația în care vă aflați. Parfumul este unul care deține notele sale și o tentă de cafea, care cu siguranță va mirosi cald în sezonul rece de toamnă. 

  • Note de vârf – boabe de Tonka, vanilie 
  • Note de mijloc – rășină benzoica 
  • Note de bază – curcuma 
  • Parfum – oriental 

Top 10 parfumuri de damă pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

2. L'Orchestre Parfum – Piano Santal

Pe locul 2 în topul parfumurilor de dama pentru toamna anului 2023, regăsim parfumul L'Orchestre Parfum – Piano Santal. Acesta este un parfum de nișă, având în compoziția sa lemn de santal, pentru toate persoanele care iubesc această notă, fiind un parfum cremos, având în compoziția sa și nucă de cocos, fiind absolut minunat indiferent de ocazia la care alegem să-l purtăm, mirosul său fiind unul inconfundabil, având o mireasmă curată și ușor dulce, absolut atrăgătoare. Parfumul este unul unic, și potrivit pentru pasionații de parfumuri și nu numai, fiind unul care predomină în sezonul de toamnă al anului 2023. 

  • Note de vârf – lapte, piele, lemn de santal 
  • Note de mijloc – cashmeran, mosc alb, chimion 
  • Note de bază – ambroxan, cedru, bergamot 
  • Parfum – oriental 

1. Chanel- Coromandel

Pe primul loc în topul parfumurilor de damă pentru toamna anului 2023, regăsim parfumul Chanel- Coromandel. Acesta este un parfum de bază, care nu ar trebui să lipsească din colecția noastră de toamnă a anului 2023, mirosul său fiind unul absolut unic, de caramel, dar și plin de ciocolată albă cu un miros absolut intens dar și dulce, însă pe cât de puternic este acest parfum, pe atât de rafinat este, care cu siguranță se va potrivii indiferent de evenimentul la care vom lua parte. Mirosul său este unul absolut confortabil, cu care cu siguranță te vei simți încrezătoare, dar totodată și clasică, păstrând nota de frumusețe și eleganță aparte. Acest parfum se spune că este unul mai greu de purtat, însă totodată unul care se poate purta de către anumite persoane peste tot în lume, oferind în sezonul rece de toamnă o căldură aparte datorită note sale de ciocolată albă pe care o conține, fiind unul primitor și confortabil. 

  • Note de vârf – portocala amăruie, neroli si citrice 
  • Note de mijloc- paciuli, iris, trandafir si iasomie 
  • Note de bază – rasina benzoica, ciocolata alba, note lemnoase, tămâie, vanilie de Tahiti, olibanum si mosc 
  • Parfum – fructat, floral 

top 10 parfumuri femei
Top 10 parfumuri de damă pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Top 10 parfumuri pentru adolescente. Cele mai iubite parfumuri pentru tinere!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies