Top 10 piese vestimentare care arată scump pe timp de iarnă

piese vestimentare care arata scump pe timp de iarna
Top 10 piese vestimentare care arată scump pe timp de iarnă

Trebuie să ne pregătim încă de pe acum garderoba pentru iarnă. Însă știați care sunt piesele vestimentare pe care le puteți purta și să arate scump?

Aflați în rândurile următoare care sunt piesele vestimentare care pot arăta scump, deși nu sunt, pe timp de iarnă. In plus, descoperiți și cum le puteți asorta pentru a avea o ținută perfectă. 

 

10. Strat de bază bun

În primul și în primul rând nu trebuie să uităm un aspect principal în ceea ce privește iarna, și anume că trebuie să avem un strat de bază foarte bun, înainte să adăugăm un alt strat în exterior.

Știm cu toții cât de rece poate să fie iarna, motiv pentru care putem să arătăm și elegant, dar totodată și scump, și să nu ne fie nici frig. Astfel, un strat de bază bun ar trebui să fie purtat de toată lumea, atunci când gradele de afară nu sunt deloc favorabile, acest strat fiind reprezentat din articole de îmbrăcăminte puțin mai ușoare ca textură. Așadar, un strat de bază bun poate să fie compus din articole vestimentare mai strâmte, pe corp, extrem de confortabile, deseori fiind potrivite cele de o nuanță nude pentru a le purta pe sub haine fără
nicio problemă, iar totodată să păstrați și căldura de care aveți nevoie. Puteți păstra eleganța și dacă alegeți să purtați o cămașă deasupra unui astfel de strat de bază, sau bluză cu gât, sau chiar și articolele vestimentare care au un material tricotat. 

9. Palton de culoare deschisă cu guler de puf și curea

Un alt articol vestimentar pe care cu siguranță ar trebui să îl avem în garderoba de iarnă este și paltonul de culoare deschisă care are guler de puf, dar și curea.

Acest articol vestimentar poate arăta extrem de costisitor, însă nu este deloc așa, se poate regăsi în orice magazin în care deja vă achiziționați restul articolelor vestimentare, iar ținând cont de faptul că majoritatea persoanelor își achiziționează altfel de paltoane pe culori mai închise, un palton de o culoare mai deschisă la care există și guler de puf, dar și curea, îi va oferi o eleganță aparte, și va arăta și scump.
Astfel, cu siguranță veți ieși în evidență și chiar se va crea și o mică iluzie optică pentru a arăta mult mai înalte decât suntem de fapt. În ceea ce privește cureaua, sau puteți adăuga pentru ca paltonul să fie mult mai structurat și să accentueze silueta feminină exact așa cum ne dorim. 

Citește și: Top 10 piese vestimentare pe care trebuie să le ai în dulap pentru toamna 2023

piese vestimentare care arata scump
Top 10 piese vestimentare care arată scump pe timp de iarnă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 10 lucruri interesante pe care femeile elegante trebuie să le aibă întotdeauna!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

8. Adaugă o curea obișnuită la palton 

De asemenea, nu trebuie să aveți un palton care să dețină neapărat o curea, ci puteți adăuga și o curea obișnuită la orice palton purtați.

Indiferent de faptul că respectiva curea are o nuanță asemănătoare cu cea a paltonului sau nu, o puteți adăuga fără nicio problemă, iar dacă are și un material care pare să fie din piele reală deși poate că nu este automat ținuta va arăta și mult mai scumpă decât este de fapt. Astfel, dintr-o ținută destul de obișnuită veți avea una de bună calitate, mult mai interesantă și cu un aspect unic datorită faptului că i-ați adăugat o astfel de curea.
Atenție însă! Atunci când achiziționați o curea specială pentru acest truc, trebuie să vă asigurați că este puțin mai mare decât cea pe care o purtați la pantaloni, pentru că va trebui să cuprindă un strat mai gros de material al paltonului. 

7. Palton peste sacou pe timp de iarnă 

Un alt aspect de luat în seamă atunci când ne dorim ca hainele noastre să arate mai scump decât sunt de fapt, pe timp de iarnă, este și cel legat de faptul că putem purta un palton peste un sacou. Bineînțeles că anotimpul rece ne va cere să purtăm mânecă lungă, ceea ce automat ne va face să purtăm și haine mai groase, și straturi mai mult. Astfel, sacourile și costumele sunt extrem de potrivite pentru această perioadă a anului și va oferi locului și un aspect foarte natural și elegant, ba chiar sofisticat, ținuta pe care o veți putea purta cu ușurință la birou, chiar și pe timp de noapte, dat fiind faptul că atât paltonul cât și sacoul se poate regăsi în diverse culori și materiale, chiar și forme, astfel încât să ne avantajeze indiferent de forma corpului sau de modul în care dorim să le purtăm, articole vestimentare pe care cu siguranță le veți găsi în magazinele de zi cu zi, la un preț destul de accesibil. 

6. Lănțișoare lungi 

Bineînțeles că nu trebuie să lipsească de pe această listă și accesoriile, motiv pentru care pe timp de iarnă în tendințe se află lănțișoare lungi. Indiferent că accesorizăm o ținută în care purtăm un pulover, o bluză mai groasă, cămașă și așa mai departe, lănțișoarele lungi se vor potrivii indiferent de alegerea făcută. Astfel, datorită acestui accesoriu, vom putea face din ținuta noastră una elegantă, dar totodată și care să pară scump, deși nu este. În plus, lănțișoare lungi vor da și efectul de slăbire, de alungire a corpului, aici fiind vorba și despre acele lănțișoare simple, dar totodată elegante, dar și despre cele personalizate, care chiar dacă dețin un anumit detaliu din plastic, aceasta se poate potrivi foarte bine cu ținuta respectivă pe care alegem să o purtăm dacă va fi într-o nuanță care va pune accentul pe ținută și va arăta scump, și nu ieftin. 

5. Jacheta specială pentru tragere

Un alt articol vestimentar care ar trebui să se afle în garderoba pentru iarna din acest an, este și jacheta specială pentru tragere. Acest tip de jachetă se folosește cel mai des în Marea Britanie, acolo unde doamnele le poartă în momentul în care fac cursuri de tragere pe câmp și nu numai. Acest tip de jachetă este unul cu foarte multă estetică și stil, care deseori este purtată de către oamenii care fac parte din categoria socială mai înaltă, de aceea și jacheta pare mai scumpă, însă cu toate acestea se pot găsi și la prețuri destul de accesibile, iar deseori sunt purtate în momentul în care luăm lecții de echitație, facem o plimbare în pădure, ne urcăm pe munte, și așa mai departe. 

piese vestimentare pe timp de iarna
Top 10 piese vestimentare care arată scump pe timp de iarnă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4. Pulover cu umărul gol 

Pentru a oferi un plus de eleganță ținutei noastre, în această iarnă putem apela și la puloverele cu umărul gol. În unele momente când alegem să purtăm pulovere destul de groase, avem tendința să ne pierdem din feminitatea pe care dorim să o arătăm și să o avem, dar și din arăta mult mai scump ca aspect. De asemenea, atunci când alegem să purtăm straturi destul de multe și groase nu vom mai avea nicio formă iar ținuta noastră va fi destul de plictisitoare. Cu toate acestea, am putea alege pulovere destul de confortabile, și accesibile la preț, cu o croială potrivită corpului nostru, care deține un umăr gol sau chiar amândoi. Trebuie să fim atente totuși să nu le alegem pe cele supradimensionate pentru că nu ne va reda aspectul dorit. Acest tip de articol vestimentar este potrivit în special în momentele în care mergem într-un loc foarte elegant și ne dorim să scoatem în evidență zona claviculei, pentru o feminitate aparte. 

3. Rochie din tricot cu mânecă lungă 

Bineînțeles că nici această rochie nu putea să fie lipsită de pe listă, mai exact cea din tricot cu mânecă lungă. Astfel, vom putea combina foarte ușor feminitatea cu căldura de care avem nevoie pe timp de iarnă, dat fiind faptul că mâneca lungă ne va încălzi cu siguranță, dar și materialul rochiei fiind una tricotată fie din lână sau cașmir. Cu toate acestea trebuie să ținem cont de faptul că rochia ar fi bine să fie până undeva în zona gambei și să nu se oprească doar la zona coapsei, pentru a ne asigura că ne va ține de cald așa cum trebuie. Și aici putem aplica trucul cu o curea, așezând-o la rochia noastră astfel încât să ne ofere silueta pe care ne-o dorim, rochie la care vom purta o pereche de cizme, și cu siguranță nu va lipsi nici perechea de colanți de dedesubt. 

piese vestimentare la moda 2023
Top 10 piese vestimentare care arată scump pe timp de iarnă[Sursa foto: freepik]

2. Pantaloni cu talie înaltă cu picior drept 

Atunci când vine vorba despre pantaloni, cu siguranță ar trebui să îi avem pe cei cu talie înaltă, dar cu piciorul drept. Bineînțeles că pe timp de iarnă purtăm mult mai des pantaloni și aceasta este una dintre alegerile care se află în trendurile acestui anotimp de iarnă, dar care ne va și ajuta să avem o ținută cu adevărat feminină, dar care să pară și scumpă, deși nu este, dat fiind faptul că astfel de pereche de pantaloni se poate găsi în orice magazin în care oricum achiziționăm deja articole vestimentare. Aspectul special al acestor pantaloni ține de fapt de accentul pe care îl punem pe talie, în comparație cu o pereche de pantaloni obișnuiți care cu siguranță nu va pune prea mult accent în acea zonă, iar la această pereche de pantaloni putem adăuga și o curea. Și prin intermediul acestui articol vestimentar se va putea crea iluzia optică a faptului că picioarele noastre sunt mult mai lungi decât sunt de fapt, și nu neapărat trebuie să purtăm pantofi cu toc la acest tip de pantaloni, ce putem purta și cizme obișnuite pentru a ne asigura că ne vor ține de cald. 

1. Profită de reducerile de sezon 

Nu în ultimul rând trebuie să ținem cont de reducerile de sezon. Cu siguranță la final de an sunt cele mai mari reduceri în toate magazinele și o puteți achiziționa articole care separă scump, deși nu sunt, la un preț destul de accesibil și chiar dacă nu veți putea purta în acest sezon toate hainele achiziționate, cu siguranță le veți putea purta anul viitor, fără nicio problemă. 

piese vestimentare iarna 2023
Top 10 piese vestimentare care arată scump pe timp de iarnă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Top 10 lucruri interesante pe care femeile elegante trebuie să le aibă întotdeauna!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies