Top 10 piese vestimentare pe care trebuie să le ai în dulap pentru toamna 2023

Top 10 piese vestimentare pe care trebuie să le ai în dulap pentru toamna 2023
Top 10 piese vestimentare pe care trebuie să le ai în dulap pentru toamna 2023

Bineînțeles că moda se schimbă de la an la an, astfel încât și piesele vestimentare pe care le purtăm ar trebui să se schimbe în dulapul nostru. Însă știați care sunt cele potrivite pentru toamna 2023?

Aflați din rândurile următoare, care sunt cele 10 piese vestimentare pe care cu siguranță ar trebui să le aveți în garderobă pentru acest sezon de toamnă 2023. În plus, descoperiți și care sunt materialele principale pe care articolele vestimentare ar trebui să le aibă astfel încât să fiți în ton cu moda. 

10. Articole vestimentare din satin 

Citește și: Top 10 cele mai interesante lucruri pentru toamna 2023. Cum să ieși în evidență cu bani puțini!

Top 10 piese vestimentare pe care trebuie să le ai în dulap pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 9 lucruri importante pe care femeile trebuie să le facă. Secrete ale stilului cu clasă!

În primul și în primul rând, articolele vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră în această toamnă 2023 sunt cele din satin. În ciuda faptului că aceste articole vestimentare sunt purtate mai mult în sezonul călduros, având o eleganță aparte, se pare că nu sunt lipsite nici din sezonul rece de toamnă, având o țesătură extrem de complicată care dă un aer foarte elegant

indiferent de ținuta pe care o alegem să o purtăm. Articolul vestimentar din acest material ne va oferi o strălucire aparte și un aspect lustruit, de lungă durată, care se poate purta indiferent de ocazie. Aceste articole vestimentare se regăsesc deseori ca fiind fuste, rochii, sau și cămăși, care se pot purta în combinație cu o pereche de blugi sau o pereche de pantaloni cu talie înaltă, punând în evidență talia. 

9. Articole vestimentare tricotate 

Fiind un sezon mai răcoros, nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră articolele vestimentare tricotate. Indiferent că este vorba despre un pulover cu nasturi, o cămașă, o rochie, o bluză și așa mai departe, acestea nu ar trebui deloc să lipsească din ținutele noastre de zi cu zi, indiferent de faptul că le purtam pe timp de seară sau pe timp de zi.

Aceste modele sunt printre cele mai superbe, dat fiind faptul că atât culorile cât și imprimeurile pot fi destul de versatile și de variate, motiv pentru care cu siguranță veți găsi un astfel de articol vestimentar pe placul vostru. Aceste articole vestimentare se pot combina cu succes indiferent de alegerile făcute. 

piese vestimentare toamna 2023
Top 10 piese vestimentare pe care trebuie să le ai în dulap pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

8. Tricou alb 

Cu toate că sezonul cald a trecut, întotdeauna putem include în ținuta noastră pe sub alte articole vestimentare, tricoul alb. În plus, putem avea și o cămașă albă clasică, cu nasturi sau fără, la care putem asorta negreșit o pereche de pantaloni croiți sau blugi, sau chiar o fustă cu nasturi mai lungă, pentru a avea un aer mai sport, în funcție de ocazia la care alegem să le purtăm.

Cu siguranță un articol vestimentar alb, în ceea ce privește partea de sus a ținutei, va da o calitate aparte ținutei, indiferent de materialul din care respectivul articol este realizat, eleganța fiind la ea acasă, nu există greșeli atunci când facem o astfel de ținută care include un articol vestimentar alb în partea de sus a ținutei, motiv pentru care ar trebui cu siguranță să îl avem în garderobă. 

7. Articole vestimentare din denim 

Alte articole vestimentare de luat în seamă pentru toamna anului 2023 sunt și cele din denim. Se pare că această tendință este destul de mare în acest sezon de toamnă, în special atunci când vine vorba despre fustele maxi din denim care vor atrage cu siguranță atenția asupra voastră, dar și a blugilor croiți special, fie strâmți, fie cu o croială mai largă, aceste articole vestimentare sunt potrivite pentru acest sezon și se pot purta cu orice alte piese în partea de sus, în funcție de modul în care dorim să ducem ținuta noastră, fie elegantă, fie sport, fie casual și așa mai departe. 

toamna 2023 moda
Top 10 piese vestimentare pe care trebuie să le ai în dulap pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

6. Fuste maxi plisate 

Așa cum am menționat anterior, fustele maxi sunt la mare căutare, și nu doar cele din denim, ci și cele plisate. Așadar, pentru toamna anului 2023 ar trebui ca în garderoba noastră să se regăsească și fustele maxi plisate, sau chiar și mini, în zilele mai călduroase, dat fiind faptul că acest articol vestimentar are o eleganță aparte, care cu siguranță te va face să ieși din anonimat, atrăgând atenția asupra ta datorită nuanțelor metalice pe care deseori aceste fuste le au, însă pe lângă acest aspect, le poți purta lejeră, fiind extrem de comode. Deseori fustele maxi plisate se poartă cu un tricou simplu sau care deține un imprimeu, sau chiar și cu unul tricotat, la care vom adăuga o pereche de pantofi sport sau cizme până la genunchi, având un aer îndrăzneț. 

5. Rochii tricotate 

Bineînțeles că nici rochiile tricotate nu aveau cum să lipsească din acest sezon, dat fiind faptul că sunt cele mai purtate în anul 2023, fiind potrivite pentru a ne oferi o eleganță aparte atunci când avem o cină specială la care trebuie să participăm, sau doar în momentul în care dorim să ne simțim mai încrezătoare. La rochiile tricotate putem adăuga deasupra și o cămașă sau un blazer, în cazul în care timpul de afară nu ne oferă ocazia să le purtăm doar pe ele simple într-o ținută, alcătuind astfel o bază clasică, perfectă pentru zilele mai reci de toamnă, atunci când dorim doar să ne simțim comod în ceea ce purtăm, dar totodată și în pielea noastră cât mai mult cu putință, cu alte cuvinte, speciale. 

toamna 2023 tendinte
Top 10 piese vestimentare pe care trebuie să le ai în dulap pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4. Jachete cropp 

Chiar dacă este sezonul rece, iar tricourile cropp au ieșit bineînțeles din ținutele noastre, jachetele cropp intră destul de sigure în ceea ce înseamnă garderoba pentru toamna 2023. Acestea se pot purta ca piese principale, la care vom adăuga o pereche de blugi sau de pantaloni clasici, dar și o pereche de pantofi sport, dar se pot purta și peste alte articole vestimentare, precum este un pulover sau o bluză, sau chiar un tricou, în zilele mai călduroase, pentru a ne asigura de comoditatea de care avem nevoie în fiecare ținută purtată. În cazul în care preferați să aveți o ținută totuși elegantă atunci când purtați o astfel de jachetă, în partea de jos îi puteți adăuga o fustă cu talie înaltă, fie ea tot plisată, așa cum am menționat mai devreme, fie dintr-un material tricotat pentru a vă oferi căldura de care aveți nevoie. 

3. Tricouri cu mânecă lungă

Atunci când vine vorba despre aceste tricouri cu mânecă lungă, de fapt ne referim la bluzele noastre clasice, însă cele din material tricotat, care se regăsesc deseori în garderoba noastră indiferent că vorbim despre tendințele anului trecut sau despre tendințele acestui an. Astfel, aceste articole vestimentare nu se vor demoda niciodată, dat fiind faptul că dețin de fiecare dată un material extrem de bun, de calitate, regăsindu-se într-o varietate infinită de modele, dar și de nuanțe, astfel încât să le putem asorta indiferent de ținuta pe care o purtăm, sau despre stilul pe care dorim să îl abordăm într-o zi anume, fie el sport, elegant sau casual. 

ce se poarta in toamna 2023
Top 10 piese vestimentare pe care trebuie să le ai în dulap pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

2. Pantaloni wide leg 

Așa cum am menționat anterior în legătură cu articolele vestimentare din denim, în principal și pantaloni wide leg sunt cei care se află printre preferințele persoanelor pentru acest sezon de toamnă 2023. Pantalonii din denim care sunt croiți astfel încât în partea de jos a picioarelor, materialul să fie mai larg și nu strâns pe picior, sunt cei care sunt extrem de comozi indiferent de locul în care dorim să ajungem, și bineînțeles automat și foarte ușor de purtat, adăugând la aceștia orice alt articol vestimentar dorim în partea de sus, fie că este vorba despre o bluză la care vom adăuga o jachetă cropp, sau doar un pulover. Prin urmare, cu siguranță ar trebui să-i aveți în garderobă, pentru a vă simți comode indiferent de zi. 

1. Cercei 

Nici accesoriile nu au cum să lipsească din această listă, motiv pentru care în acest sezon se pun în evidență mai mult cercei. Fie ei mai finuți, fie ei standard sau chiar puțin mai bold, cerceii nu ar trebui să lipsească din ținutele noastre, aceștia fiind punctul pe "i", pe care îl putem adăuga astfel încât să ieșim în evidență pentru un simplu accesoriu, care de fapt exprimă mai mult decât credem noi. În funcție de modelul ales al cerceilor, aceștia pot oferi o eleganță aparte în cazul în care ne dorim acest lucru, sau ne pot oferi o stare rebelă atunci când avem o ținută mai sport, sau în cazul în care mergem la birou, cu siguranță un accent pe baza cerceilor nu ar strica niciodată. 

tendinte moda toamna 2023
Top 10 piese vestimentare pe care trebuie să le ai în dulap pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

7 coafuri spectaculoase pentru toamna 2023. Cum să ieși în evidență în acest anotimp!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies