Top 9 lucruri importante pe care femeile trebuie să le facă. Secrete ale stilului cu clasă!

lucruri pe care femeile trebuie sa le faca
Top 9 lucruri importante pe care femeile trebuie să le facă

Femeile trebuie să dea întotdeauna dovadă de mult stil. Însă știați care sunt aspectele pe care acestea ar trebui să le respecte?

Aflați în rândurile următoare care sunt lucrurile importante pe care femeile ar trebui să de respecte pentru a da dovadă de mult stil. In plus, descoperiti și cum vă pot ajuta aceste aspecte pentru a da dovadă de mai multă clasă. 

 

9. O femeie cu clasă nu trebuie să demonstreze un punct de vedere

În primul și în primul rând o femeie cu clasă ar trebui să fie pur și simplu și să nu încerce să dovedească cuiva acest aspect.

De asemenea, atunci când este vorba despre o discuție pe care o au cu altă persoană, acestea nu ar trebui să încerce persoana respectivă sau convinge de un punct de vedere al său pentru a avea dreptate sau pentru a se răzbuna dintr-un motiv sau altul, ci dimpotrivă femeile elegante ar trebui să nu se bazeze pe egoism și să nu aibă nevoie de validare externă, dat fiind faptul că acestea sunt capabile de a se valida singure.
Chiar dacă în sinea lor știu faptul că nu au dreptate cu un anumit subiect, acestea ar trebui să se comporte ca atare și să nu intre în diverse discuții contradictorii cu persoanele din jurul lor. De asemenea, dacă totuși s-a ajuns la un conflict, o femeie elegantă ar trebui întotdeauna să își păstreze un ton jos și cât mai prietenos cu putință, pozitiv și fără să fie agresivă în niciun moment, în ciuda faptului că poate persoana cu care stă de vorbă gândește diferit față de ea.
 

8. O femeie cu clasă nu trebuie sa fie obsedată de lucrurile gratuite

De asemenea, o femeie cu clasă nu ar trebui ca niciodată să fie obsedate de tot ceea ce este gratuit în jurul lor. Aceasta nu trebuie să dea dovadă de lăcomie, și să primescă lucrurile oferite atât cât sunt oferite, să nu ceară mai mult decât este nevoie.

De exemplu, în momentul în care mergeți într-o excursie, este cunoscut deja faptul că, majoritatea camerelor de hotel oferă anumite articole gratuite pentru a le folosi, însă acestea nu trebuie să fie luate acasă, în cazul în care nu au fost folosite în timpul vacanței. Un alt exemplu este reprezentat și de evenimente, mai exact de micile atenții care se oferă la respectivele evenimente, cu siguranță fiecare atenție este oferită într-un număr restrâns, și în niciun caz pentru o persoană mai multe astfel de cadouri.

Citește și: Cum să-ți creezi propriul stil vestimentar

codul bunelor maniere
Top 9 lucruri importante pe care femeile trebuie să le facă[Sursa foto: freepik]

Citește și: 4 piese esențiale pentru un look glamour, toamna aceasta

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

7. O femeie cu clasă nu împrumută bani 

Un alt aspect de luat în seamă este faptul că o femeie cu clasă nu împrumută niciodată bani. Bineînțeles că se poate întâmpla ca în unele momente să iasă la o întâlnire, iar bărbatul cu care ia masa să-și “uite” portofelul acasă, numai pentru a te face pe tine să plătești, iar deși nu este deloc în regulă acest aspect, se poate întâmpla ca tu în acel moment să fii nevoită să plătești.

Cu toate acestea, în momentul în care ieși cu mai mulți prieteni în oraș și nu numai, fiecare ar trebui să își cumpere singur ceea ce consuma și să nu fii tu mai darnică decât este nevoie, mai exact să ajungi să împrumuți pe cineva. Dacă acest aspect va fi realizat în mod repetat, cu siguranță se va crea o atmosferă inconfortabilă între voi și va apărea la un moment dat și o problemă. 

6. O femeie cu clasă se poate descurca cu alcoolul 

Atunci când vine vorba despre ieșirile în oraș, o femeie cu clasă va ști întotdeauna când să pună. Atunci când vine vorba despre consumul de alcool. Indiferent de persoană, fie că sunteți acasă sau ieșiți în oraș la o întâlnire, este normal să consumați alcool, însă cu toate acestea, atenția trebuie să fie sporită în ceea ce privește modul în care gestionați cantitatea de alcool pe care o consumați. Cel mai frumos, este ca o femeie cu clasă și nu numai, să știe când să se oprească din a consuma, pentru a nu ajunge într-o situație penibilă, atunci când n-o să mai poată să facă față și ajunge chiar să îi fie destul de rău. Bineînțeles că de la un consum prea mare de alcool, și comportamentul poate să fie unul inadecvat, ceea ce va strica cu adevărat toată întâlnirea. Așadar, dat fiind faptul că vorbim despre o femeie, cu siguranță odată cu vârsta ești conștientă deja de ceea ce poți să consumi și ce nu, atunci când vine vorba despre băuturile alcoolice, astfel încât corpul tău să tolereze ceea ce consum să te comporți exact la fel ca atunci când nu ai consumat nimic, astfel încât să ai parte de o seară frumoasă, fără incidente. 

ce simte un barbat cand vede o femeie frumoasa
Top 9 lucruri importante pe care femeile trebuie să le facă[Sursa foto: freepik]

5. O femeie cu clasă comunică elocvent online 

Atunci când vine vorba despre mediul online, o femeie cu clasă va ști întotdeauna cum să comunice cât mai elocvent și elegant cu putință. Bineînțeles că există nenumărate modalități de a comunica online și nu numai, însă în principal, o femeie cu clasă ar trebui ca în momentul în care își dorește să trimită un mesaj, sau mai multe, aceasta să le trimită într-un singur paragraf, și să nu trimită fiecare mesaj în parte, pe rând. În caz contrar, această modalitate de a trimite mesaje pe rând, poate la un moment dat să enerveze chiar și să deranjeze persoana cu care alegi să comunici, iar de asemenea ar trebui să eviți să utilizezi majusculele, dat fiind faptul că îi vei da impresia persoanei cu care comunici că tipi la ea, îi comunici un aspect pe ton agresiv, ceea ce poate să-l deranjeze mai mult sau mai puțin. De asemenea, de luat în seamă este și momentul în care poate, se întâmplă să mai greșim unele cuvinte, moment în care ar trebui ca imediat să ne și corectăm, pentru ca persoana respectivă să înțeleagă în totalitate ceea ce am vrut să-i transmitem și să nu se ajungă la o confuzie. 

4. O femeie cu clasă tratează imitatorii cu grație 

Bineînțeles că o femeie cu clasă va avea întotdeauna concurență, sau altfel spus, vor exista mai multe femei care vor încerca să imite ceea ce tu faci. De obicei, nu ar trebui să fii deranjată de acest aspect, în ciuda faptului că există 2 tipuri de imitatori, primul tip fiind reprezentat de persoanele care imită în mod intenționat o altă persoană, pentru că își dorește să aibă postura pe care aceasta o deține, iar cel de al 2-lea tip este cel prin intermediul căruia ajungem să inspirăm o altă persoană, ceea ce este un aspect pozitiv și deloc deranjant. Bineînțeles că al 2-lea tip este un complet de înțeles și chiar de admirat, însă primul tip este cu totul și cu totul deranjant, dat fiind faptul că știm că o persoană ne copiază fără niciun pic de rușine, luând originalitatea asupra sa, fără ca măcar să ne complimenteze într-o zi sau chiar fără să ne cunoască personal. 

3 lucruri in care arati bine
Top 9 lucruri importante pe care femeile trebuie să le facă[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

3. O femeie cu clasă nu creează o dependență pentru bărbați

Atunci când vine vorba despre bărbați, femeile cu clasă nu ar trebui niciodată să își creeze o dependență în față de aceștia, sau mai exact față de cel de care sunt interesate. Acesta poate să fie clasat ca fiind un comportament toxic din partea noastră, dat fiind faptul că vom aștepta în fiecare secundă ca respectivul bărbat să ne aprecieze într-un mod sau altul, fie că este vorba despre un simplu mesaj sau despre un simplu apel pe care noi îl așteptăm de dimineață până seara, iar în momentul în care nu-l primim, vom începe să analizăm destul de mult, în mod obsesiv respectiva situație care, privită din exterior, este chiar destul de stupidă. În cazuri mai grave chiar, ajungem să ne implicăm și prietenii apropiați pentru a-l suna pe respectivul bărbat sau pentru a urmări, în cazul în care suntem într-un anturaj comun, ceea ce la fel este cu totul și cu totul deplasat. De luat în seamă și momentele în care avem deja planuri, iar în momentul în care suntem contactate de respectivul bărbat, din cauza faptului că suntem cam dependent de el, avem tendința să ne schimbăm imediat planurile, în ciuda faptului că poate el nu ar face exact același lucru pentru noi. Putem să scăpăm rapid de acest comportament toxic, doar prin simplul fapt că ne vom ține ocupate cu diverse activități care prezintă interes pentru noi, dar și prin a ne prioritiza propriile noastre nevoi, care nu includ un bărbat, sau chiar dacă ar include, nu ar trebui să fie cel pe care trebuie noi să-l căutăm, dat fiind faptul că ne dorim să fim iubite și apreciate exact așa cum suntem, fără să tânjim mai mult sau mai puțin după o prezență masculină în viața noastră. 

femeia potrivita
Top 9 lucruri importante pe care femeile trebuie să le facă[Sursa foto: freepik]

2. O femeie cu clasă acordă atenție propriului miros 

De luat în seamă sunt și zilele călduroase sau nu chiar, în momentele în care indiferent de câte grade sunt afară, ar trebui să mirosim exact ca în momentul în care am ieșit din casă, să avem mirosul parfumului nostru preferat. O femeie cu clasă trebuie să acorde întotdeauna atenție acestui aspect, în special din cauza faptului că persoanele din jurul nostru pot observa foarte rapid faptul că mirosul nostru nu este unul plăcut, motiv pentru care ar trebui să ne asigurăm că hainele pe care le-am purtat o singură dată, nu le vom mai purta și o a 2-a oară, dat fiind faptul că mirosul de transpirație va rămâne în respectivul articol vestimentar, în cazul în care nu îl spălăm imediat. Acest aspect se întâmplă deseori în momentul în care articolele vestimentare sunt fabricate din poliester, aspect care are loc și în ceea ce privește șosetele. 

1. O femeie cu clasă stă la coadă elegant 

Bineînțeles că există momente în care și noi ne grăbim, aspect care se află astfel pe lista lucrurilor pe care o femeie cu stil trebuie să le respecte, însă nu ar trebui să tăiem coada într-un mod sau altul, ci mai degrabă să așteptăm într-un mod elegant și liniștit să ne vină rândul. Bineînțeles că acest aspect poate să difere în funcție de țară și cultură, însă cunoaștem deja nenumărate persoane care obișnuiesc să fie destul de nepoliticoase și să nu stea la coadă, chiar dacă asta ar trebui să facă în respectivul moment. În caz contrar, s-ar putea să nu dai dovadă de o femeie de clasă, în momentul în care nu aștept deloc la coadă, nu ai răbdare, ai tendința să ai un comportament agresiv și să împingi oamenii într-o parte și în alta tocmai pentru ca tu să-ți faci loc, ceri voie să te bagi în față, deși nu ai vreo urgență desăvârșită și multe alte astfel de aspecte. Dacă vei ține cont să faci acest lucru, cu siguranță nu vei face nimic altceva decât să te respecți pe tine în primul rând, iar apoi și pe cei din jurul tău. 

Top 9 lucruri importante pe care femeile trebuie să le facă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Top 10 lucruri importante pe care femeile ar trebui să le invețe și să le păstreze pentru totdeauna

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies