Top 10 cele mai interesante lucruri pentru toamna 2023. Cum să ieși în evidență cu bani puțini!

Top 10 cele mai interesante lucruri pentru toamna 2023. Cum să ieși în evidență cu bani puțini!
Top 10 cele mai interesante lucruri pentru toamna 2023

Trendurile din toamna anului 2023 sunt unele noi, dar altele se și repetă. Însă știați care sunt 10 piese vestimentare pe care trebuie să le aveți în garderobă?

Aflați din rândurile următoare care sunt 10 dintre cele mai interesante lucruri, atunci când vine vorba despre articolele vestimentare, pe care cu siguranță trebuie să le aveți în garderoba pentru toamna 2023. In plus, descoperiți și cum puteți să ieșiți în evidență în acest sezon, cheltuind o sumă mai mică de bani. 

 

10. Șosete

Un prim articol pe care cu siguranță deja îl aveți în garderobă, dar mai puteți achiziționa oricând doriți, sunt șosetele.

Bineînțeles că acestea se poartă indiferent de sezon, materialul fiind unul diferit, în sezonul mai rece șosetele fiind mai groase, însă cu toate acestea, în zilele noastre au apărut fel de fel de alte modele noi de șosete pe care le puteți purta zi de zi. Chiar și culorile sunt din ce în ce mai noi și sunt căutate cele mai metalice în culoare, astfel încât gleznele noastre să fie cât mai colorate cu putință.
Printre modelele purtate în acest sezon de toamnă se află și cele din plasă pentru care bineînțeles că vom opta să le purtăm în zilele mai călduroase de toamnă, însă indiferent de alegerea făcută, aceste noi șosete distractive și colorate vor face parte din noul sezon de toamnă, atunci când vine vorba despre tendințele accesibile ale lunilor reci. 

9. Pulover cu nasturi

Bineînțeles că din tendințe nu putea să lipsească puloverul cu nasturi, cel care reprezintă o jachetă excelentă în zilele puțin mai călduroase, dar totuși de toamnă, atunci când

ne dorim să avem pe noi un strat călduros. Aceste articole vestimentare se pot regăsi în tendințele acestui sezon de toamnă 2023 și sub formă decupată, cropp, puțin mai scurte decât de obicei, articol vestimentar care se poate purta la orice ținută simplă, având un material destul de gros și confortabil în care cu siguranță vă veți simți cu adevărat bine, confortul fiind la el acasă. 

Citește și: 7 coafuri spectaculoase pentru toamna 2023. Cum să ieși în evidență în acest anotimp!

cele mai interesante lucruri pentru toamna 2023
Top 10 cele mai interesante lucruri pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 9 lucruri importante pe care femeile trebuie să le facă. Secrete ale stilului cu clasă!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

8. Articole vestimentare cropp

Chiar dacă este sezonul de toamnă, mai rece decât cel de vară și primăvară, se pare că din acest sezon 2023 de toamnă nu vor lipsi articolele vestimentare cropp.

Indiferent că este vorba despre o cămașă cropp sau o jachetă cropp, acestea vor completa cu siguranță ținutele pe care le veți purta indiferent de locul în care trebuie să ajungeți, talia fiind cea evidențiată în acest caz, iar în ciuda faptului că nenumărate persoane pot considera aceste articole vestimentare dificil de purtat, există nenumărate fuste care se pot purta pe timp de toamnă, care au talia înaltă și se potrivesc de minune cu articolele vestimentare cropp din partea de sus, de asemenea există și fuste din denim cu talie înaltă sau pantaloni cu talie înaltă, care se potrivesc de minune,
fiind versatile și absolut perfecte pentru acest anotimp. 

7. Articole vestimentare tricotate 

Pe lângă cele din denim, cele care trebuie să se afle neapărat în garderoba noastră în toamna anului 2003 sunt și cele tricotate. Indiferent că este vorba despre un articol vestimentar de tip fustă maxi tricotată o, sau despre alte astfel de articole vestimentare, cu siguranță acestea vor reprezenta cele care vor alcătui un look perfect pentru acest anotimp, și vă va oferi comoditatea de care aveți nevoie, dar totodată și căldura, dat fiind faptul că material tricotat te

va păstra la locul tău călduros, dar și feminin totodată, dat fiind faptul că acestea pot reprezenta o piesă de bază minunată în momentele în care doriți să participați la o cină romantică sau la o ieșire în oraș cu prietenele. 

trenduri toamna 2023
Top 10 cele mai interesante lucruri pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

6. Balerini

Bineînțeles că de pe această listă nu trebuie să lipsească nici pantofii, motiv pentru care printre aceștia se află și balerinii, cei care cu siguranță sunt printre cei mai comozi dintre toți, cei care se află în tendințe în acest sezon fiind cei din nuanțe mai metalice cu bretele în zona gleznelor, sau chiar cei care au modele de strasuri și plasă, care cu siguranță vor atrage atenția asupra voastră, oferind ținutei un aer rebel, dar totodată și ordonat. 

5. Pantofi cu toc mic

Pe lângă balerini, printre preferințele acestui sezon de toamnă 2023 se află și pantofii cu toc mic. Acest tipar de încălțăminte se poartă ocazional într-adevăr, însă în momentele în care se poartă, cu siguranță vă veți simți comod în acești pantofi, vă pune în evidență glezna, pentru o feminitate aparte indiferent de ținuta pe care o purtați. Materialul acestor tipuri de pantofi sunt deseori de piele întoarsă, atunci când vine vorba despre sezonul de toamnă. 

ce se poarta in toamna 2023
Top 10 cele mai interesante lucruri pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

4. Adidași 

Surprinzător, pe această listă se află și adidașii. Spun surprinzător, dat fiind faptul că adidașii nu se prea află în atât de multe tendințe, deși sunt purtați poate că cel mai mult dintre toate. Indiferent de locul în care trebuie să ajungeți, cu siguranță o pereche de adidași nu vă va crea probleme indiferent că aveți de parcurs o distanță mai lungă sau mai scurtă, fiind întotdeauna comozi, și asortându-se indiferent de ținuta pe care o purtați, deseori observând ținute care sunt compuse din adidași, iar în partea de sus există chiar și elemente vestimentare destul de elegante, dat fiind faptul că adidașii se regăsesc într-o nuanță închisă sau chiar deschisă, fie alb sau negru. Prin urmare, adidașii vă vor ajuta cu siguranță să creați ținute în tendințe, dar totodată și moderne și confortabile. 

3. Geantă crossbody 

Un accesoriu de luat în seamă pentru acest sezon de toamnă al anului 2023 este și geanta crossbody. În ciuda faptului că am tot văzut-o și în vară, dar și în primăvara acestui an, se pare că tendința continuă și în sezonul de toamnă mai rece, dat fiind faptul că reprezintă o piesă care se poate potrivii indiferent de ținuta pe care o alegem virgulã fiind la îndemână, nu numai că reprezintă o opțiune perfectă în momentul în care trebuie să avem mâinile ocupate cu altceva, în loc să ținem geanta în mână, dar pur și simplu se creează un confort și un interes pentru ținutul diferit, geanta fiind întotdeauna de nevoie, iar totodată reprezentând un plus indiferent de ținuta aleasă. Bineînțeles că în aceste gentuțe de obicei nu poți să spui prea multe lucruri dat fiind faptul că are o dimensiune destul de mică, însă strictul necesar îl poți adăuga pentru a te asigura că ai tot ce îți trebuie la îndemână. 

moda femei 2023
Top 10 cele mai interesante lucruri pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

2. Vestă tricotată în V 

Un alt articol vestimentar absolut excelent atunci când vine vorba despre o ținută pentru toamnă, inclusiv în anul 2023, este vesta tricotată în V. Este articolul vestimentar care cu siguranță îți va oferi căldura de care ai nevoie într-un sezon rece, motiv pentru care nu ar trebui să lipsească sub nicio formă din garderoba ta în acest sezon, oferind totodată ținutei pe care o porți o eleganță aparte, materialul fiind unul ușor de purtat, dar și find ceea ce te va face să te simți confortabil, dar și călduroasă. 

1. Articole vestimentare cu mânecă lungă

Nu în ultimul rând, bineînțeles că articolele vestimentare cu mânecă lungă, în special vorbim aici despre bluzele care au un material tricotat destul de grosuț, nu ar trebui să lipsească sub nicio formă din garderoba de toamnă pentru anul 2023 și nu numai. Aceste articole vestimentare se regăsesc în nenumărate culori și modele, fie simple, având culori amestecate, articolele vestimentare de acest fel regăsindu-se fie sub formă de cămașă sau rochie, bluze, chiar și cele simple, dar și cele cu gât, denumite malete. Indiferent de alegerea făcută, vă veți asigura că, cu un astfel de articol vestimentar, cu siguranță vă veți simți comod iar totodată și elegante, completând ținuta exact așa cum trebuie indiferent de evenimentul la care trebuie să participați. 

tendinte vestimentare toamna 2023
Top 10 cele mai interesante lucruri pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Top 9 lucruri importante pe care femeile trebuie să le facă. Secrete ale stilului cu clasă!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies