Top 3 tipuri de make-up care te ajută să arăți bine în orice situație!

Top 3 tipuri de make-up care te ajută să arăți bine în orice situație
Top 3 tipuri de make-up care te ajută să arăți bine în orice situație!

Iată care sunt cele trei tipuri de make-up care te vor ajuta să ai un look perfect în lumină naturală.

În curând, temperaturile vor crește brusc și de aceea este extrem de important să cunoașteți câteva trucuri pentru a arăta bine în lumina soarelui, indiferent câte grade indică termometrul.

„Temperaturile crescute dizolvă cu uşurinţă texturile de machiaj dacă acestea nu sunt aplicate cum trebuie, unde trebuie şi cu ce trebuie. Când vine vorba despre machiajul pe care îl purtam vara, important este să înţelegemnecesitatea adaptării produselor de machiaj actualului sezon“, explică Sînziana Iaru, make-up artist şi trainer.

1.Wet Look

În topul look-urilor pentru zile toride, make-up artiștii au plasat trei variante. În fruntea clasamentului este machiajul tip „Wet Look”, care este translucid, pleoapa  fiind umedă şi buzele realizate  în nuanţe aurii sau bej. Este un machiaj foarte ușor  de realizat. Iluminatorul este piesa de rezistență și trebuie aplicat atât pe pleoapa mobilă, cât și pe pomeți, nas și în centrul bărbiei.

Se va crea astfel impresia unui ten lucios, umed, care va străluci în lumina soarelui.

Citeste si: 5 beneficii cunoscute ale suplimentelor pentru slăbit

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Top 3 tipuri de make-up care te ajută să arăți bine în orice situație

2.Bronze Make-up Look 

„Bronze Make-up Look” se află și el pe podium, bazându-se pe nuanțe de cupru, pomeţii fiind aurii şi buzele roşii sau nude, în funcție de preferințe.

Pentru acest tip de make-up trebuie să aveți un contur pronunțat al feței şi pomeţi foarte bine definiți. În ceea ce privește blush-ul, Sînziana Iaru recomandă nuanţele de maro roşcat. Iluminatorul care va completa perfect acest look trebuie să fie în nuanțe de bej–auriu.

Citeste si: Ce beneficii au foile de dafin pentru sănătate? Află totul de la noi!

3.Cat Eye Look

Pe locul trei în acest top se află  „Cat Eye Look”, ceva mai strident, dar totuși de efect. Eyelinerul folosit trebuie să fie negru intens sau albastru, iar buzele vor fi conturate cu nuanţe de roşu, violet sau bej. Regula de bază pentru obţinerea „Cat Eye Look” este ca pleoapa să fie cât se poate de netedă pentru ca linia de tuş să iasă perfect. Machiajul de vară trebuie să ilustreze zicala "less is more", conform make-up artistului.

Trebuie să vă bazați pe linii simple și impactante.

Top 3 tipuri de make-up care te ajută să arăți bine în orice situație



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies