Top 4 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în 2023. Descoperă aromele de lungă durată!

Top 4 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în 2023. Descoperă aromele de lungă durată!
Top 4 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în 2023. Descoperă aromele de lungă durată!

Află din rândurile de mai jos care sunt cele mai rezistente parfumuri de damă din acest an!

Fiecare femeie își dorește să miroasă divin, de fiecare dată când iese din casă. Astfel, în articolul acesta vei descoperi câteva parfumuri de top ale anului 2023, cu care nu vei da greș!

Cele mai rezistente parfumuri de damă

Top 4 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în 2023[Sursa foto: freepik]

Gucci Bloom by Gucci

Parfumul Gucci Bloom este un adevărat amestec de arome proaspete și delicate, inspirat de grădinile florale luxuriante.

Notele predominante de tuberoză și iasomie conferă o intensitate surprinzătoare, iar prezența caprifoiului oferă o notă primăvăratică. Acesta este potrivit pentru vremea călduroasă, deoarece se asortează perfect cu o rochie cu imprimeuri florale și o pereche de sandale cu toc, accentuând încrederea și energia feminină.

Idôle by Lancôme

Parfumul Idôle de la Lancôme a fost creat pentru a sublinia importanța siguranței de sine și a eleganței sofisticate pentru femei.

Aromele îmbietoare de bergamotă se combină armonios cu buchetul floral de iasomie și trandafir, oferind o senzație de energie și optimism. La bază, Idôle de la Lancôme prezintă arome elegante de paciuli, vanilie și lemn de cedru, perfecte pentru femei încrezătoare și puternice, care doresc să-și exprime feminitatea și curajul în diverse moduri.

Citește și: Ce sandale se poartă în 2023. Stiluri confortabile și purtabile în orice moment al zilei!

Top 4 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cele mai noi tendințe în modă pentru sezonul de toamnă 2023. Ce să porți ca să fii în trend și să te simți frumoasă

Elixir Des Merveilles by Hermes

Parfumul Elixir Des Merveilles are un amestec misterios și senzual.

Notele inedite de portocală cu ciocolată și aromele lemnoase vor transporta femeile instant într-un tărâm minunat. Acesta este ideal pentru serile romantice sau plimbările pe malul mării. Astfel, parfumul trebuie purtat cu încredere atât în lunile reci de iarnă, cât și vara, când notele de vanilie și caramel sărat vor duc orice femeie cu gândul la o delicioasă înghețată de savurat în zilele toride de vară.

Peonia Nobile by Acqua di Parma

Ultimul dar nu cel din urmă, parfumul Peonia Nobile este floral și fructat, emanând delicatețe, exuberanță și energie. Începe cu note răcoritoare și ușor fructată de piper negru și zmeură, apoi explodează într-o buchet floral de bujor, trandafir turcesc și frezie proaspătă. de asemenea, baza parfumului dezvăluie tonuri de ambră, paciuli și mosc, conferind o notă caldă, elegantă și delicată.

Cu siguranță acest parfum va cuceri orice femeie care își dorește să impresioneze și să miroasă excepțional.

Top 4 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în 2023[Sursa foto: freepik]

Alte trucuri pe care le poți utiliza pentru a face parfumul să persiste mai mult

Hidratarea pielii

Parfumul este rezistent atunci când pielea este hidratată. Astfel, se recomandă ca înainte de aplicarea parfumului să se folosească loțiunea aceluiași parfum. Dacă nu există varianta de loțiune, se poate folosi o altă loțiune hidratantă neparfumată, sau una cu un miros subtil.

În acest fel, parfumul nu va intra în porii pielii cum se întâmplă de obicei, ci se va agăța de loțiunea hidratantă folosită.

Citește și: 10 idei de rochii lungi perfecte pentru vara 2023

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Top 4 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în 2023[Sursa foto: freepik]

Aplicarea parfumului pe punctele de puls ale corpului

De asemenea, un alt truc este aplicarea parfumului în zonele unde pielea este mai subțire și vasele sângelui sunt mai aproape de suprafața acesteia, deoarece parfumul va fi propulsat mai eficient în aer și va fi mai durabil. Astfel, poate fi vorba de zone precum încheieturile inferioare ale brațelor, în spatele lobilor urechilor, la baza gâtului, partea inferioară a coatelor și în spatele genunchilor. 

Top 4 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în 2023[Sursa foto: freepik]

Parfumarea părului

O altă metodă eficientă este parfumarea părului, pentru a lăsa în urmă o mireasmă blândă, pe tot parcursul zilei. Cu toate astea, este important de știut faptul că parfumul nu trebuie pulverizat direct pe păr, pentru că alcoolul din conținutul său poate usca și degrada părul. Așadar, acesta poate fi pulverizat pe peria de păr sau pe pieptăn.

 

 


Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Top 5 ochelari de soare la modă în vara 2023

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies