Top 5 cele mai bune fonduri de ten în 2024

cele mai bune fonduri de ten
Cele mai bune fonduri de ten

Un machiaj realizat corect are nevoie de produse de o calitate superioară, potrivite pentru fiecare. Indiferent că optăm pentru un machiaj de seară sau de zi, tenul trebuie să arate impecabil. De aceea, este esențial să folosim un fond de ten bun, potrivit tipului nostru de piele dar și nuanței acesteia. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt cele mai bune fonduri de ten pe care să le folosești anul acesta, ce înseamnă un fond de ten bun, dar și ce produse aleg makeup artiștii.

Ce înseamnă un fond de ten bun

Citește și: Cum să aplicați protecția solară în timp ce purtați machiaj

cel mai bun fond de ten
Cel mai bun fond de ten[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Greșeli comune la aplicarea mascarei și cum să le remediezi pentru un aspect impecabil

Este foarte important să folosim produse de makeup calitative, atât pentru aspectul final al machiajului, cât și pentru sănătatea pielii noastre.

Un fond de ten bun nu înseamnă doar un produs scump, ci are nevoie de mai multe caracteristici pentru a fi considerat superior. În primul rând, un fond de ten bun are cât mai puține substanțe nocive în compoziție. De asemenea, un astfel de produs trebuie să fie rezistent, deoarece toate doamnele își doresc ca machiajul să stea cât mai mult timp pe ten. Este important de știut că un fond de ten poate fi considerat bun pentru o femeie, iar pentru alta nu, deoarece contează foarte mult nevoile tenului nostru.
Așadar, alege un fond de ten potrivit nevoii tale, dar și nuanței pielii.

Top cele mai bune fonduri de ten în 2024

fonduri de ten bune
Fonduri de ten bune[Sursa foto: Freepik]

Piața cosmeticelor s-a dezvoltat foarte mult și există numeroase fonduri de ten. Acest produs este cel mai important din toată trusa de machiaj, deci trebuie ales cu atenție și potrivit nevoii tale. Fie că îți dorești un fond de ten hidratant, lejer sau cu acoperire mare, există cu siguranță un produs perfect pentru tine.

Iată mai jos o listă cu cele mai bune fonduri de ten, pe care cu siguranță trebuie să le încerci anul acesta:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce fonduri de ten folosesc makeup artiștii

Makeup artiștii au diverse produse preferate, pentru a obține un machiaj impecabil și de lungă durată.

1. Estee Lauder Double Wear

cele mai bune fonduri de ten 2024
Cele mai bune fonduri de ten în 2024[Sursa foto: Freepik]

Poate cel mai popular fond de ten, Este Lauder Double Wear rămâne vedeta și anul acesta. Este conceput pentru doamnele care își doresc o acoperire destul de mare. Acest produs este recomandat a fi folosit la machiajul de seară și trebuie evitată folosirea lui zilnică, deoarece este destul de încărcat. Aspectul mat, acoperirea maximă și rezisența incredibilă îl fac să fie folosit de makeup artiști pentru evenimente sau shootinguri foto.

2. Lancome Teint Idole Ultra Wear

Acest fond de ten este recomandat tuturor tipurilor de piele, datorită compoziției sale lejere, ce oferă totuși un aspect mat natural. Acest produs promite a oferi o rezistență de 24 de ore, dar și o acoperire impresionantă, fără să usuce tenul.

3. Yves Saint Laurent All Hours

Fondul de ten Yves Saint Laurent All Hours este adesea ales de makeup artiști, deoarece oferă o rezistență de lungă durată, o acoperire completă și o strălucire naturală.

Cu toate acestea, produsul este destul de mat și este mai potrivit pentru persoanele care au un tip de ten mixt sau gras.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4. Dior Backstage

fond de ten
Fond de ten[Sursa foto: Freepik]

Acest fond de ten este unul revoluționar, folosit la multe prezentări de modă. Dior Backstage este conceput atât pentru față, cât și pentru corp și vine cu o tehnologie avansată. În funcție de eveniment și de câtă acoperire ne dorim, putem folosi fondul de ten în straturi. Așadar, acest produs poate fi folosit atât pentru un machiaj lejer pe timp de zi, cât și pentru unul ceva mai încărcat, de seară.

5. Armani Beauty Luminous Silk

Armani oferă publicului un fond te ten pe cât de rezistent, pe atât de hidratant. Potrivit pentru toate tipurile de ten, acest fond de ten face ca tenul să fie luminos, uniformizând nuanța pielii și acoperind imperfecțiunile.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

10 sfaturi de machiaj pentru a arăta mai tânără

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies