Top 5 zodii nimfomane. Nu există viaţă dincolo de pat pentru aceşti nativi

Top 5 zodii nimfomane. Nu există viaţă dincolo de pat pentru aceşti nativi
Top 5 zodii nimfomane. Nu există viaţă dincolo de pat pentru aceşti nativi

Momentele intime cu partenerul sunt extreme de importante, mai ales într-o relaţie în care există iubire. Totuşi, unele zodii sunt ceva mai dependenţe de sex decât altele. Iată top 5 zodii nimfomane:

Berbec

Femeile Berbec sunt pasionale, dezlănţuite, directe şi foarte curajoase. Chiar dacă trimite semnale erotice, asta nu înseamnă că bărbatul trebuie să se dezvăluie direct. Însă după ce prinzi în mreje o femeie Berbec, vei vedea că are o creativitate iesita din comun. E foarte deschisă la jocuri sexuale, la ţinute sexy sau fantezii extreme. Cu toate acestea, e o femeie complexă, care combină romantismul cu instinctele animalice.

Leu

Femeia Leu are momentele ei: ori se aruncă în aventuri fără a clipi, ori se lasă cucerite foarte greu. Îi place să fie complimentată şi cucerită cu gesturi pasionale. Îi place să domine cel mai mult, dar şi să fie dominată. Se pretează uşor la jocuri sexuale, chiar excentrice.

Bărbatul Leu este la fel de pretenţios şi îi place să îşi cunoască bine teritoriul înainte de a-l cuceri şi posedă la propriu.

Sexualitatea să e debordantă, are încredere în sine şi îi place să fie complimentat.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Zilele norocoase ale lunii Noiembrie în Zodiacul Chinezesc

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies