Top 7 lucruri pe care o femeie nu trebuie să le facă în pat

lucruri pe care o femeie nu trebuie sa le faca in pat
Top 7 lucruri pe care o femeie nu trebuie să le facă în pat

În momentul în care ajungem în dormitor, cu siguranță nu suntem atente la anumite aspecte întotdeauna. Însă știați ce nu ar trebui să facem niciodată?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 7 lucruri pe care o femeie nu ar trebui niciodată să le facă în momentul în care se află în dormitor. În plus, descoperiți și ce puteți face în schimb, pentru a vă păstra eleganța întotdeauna. 

 

7.Femeile elegante nu poartă niciodată haine urâte în pat 

Pe locul 7 se află faptul că femeile elegante nu poartă niciodată haine urâte în pat.

Acest aspect este valabil indiferent de faptul că sunteți într-o relație sau nu, evitând cât de mult cu putință lenjeria de bumbac sau pijamalele cu desene animate, dat fiind faptul că nu este o îmbrăcăminte potrivită pentru o femeie elegantă, în schimb, ar trebui să purtați pijamale din mătase, dantelă sau alte țesături care vă vor face să vă simțiți confortabile dar totodată și frumoase. De asemenea, ar trebui să avem și un halat frumos foarte feminin și elegant, pentru a aduce aceeași energie și la finalul zilei cu tine, dar totodată să începi și ziua la fel de bine cum
ai terminat-o, pentru că bineînțeles că nu ne-am dorit să avem o energie neglijată. 

6.Femeile elegante se împrospătează întotdeauna înainte de a merge la culcare 

Pe locul 6 se află faptul că femeile elegante se împrospătează întotdeauna înainte de a merge la culcare. Acest lucru este valabil în special atunci când ne aflăm într-o relație sau chiar într-o căsnicie, dat fiind faptul că nu ne putem culca niciodată dacă nu am făcut înainte un duș, și ne simțim murdare, existând nenumărate culturi care prețuiesc cu adevărat curățenia în acest aspect, ceea

ce înseamnă că ar trebui să ținem cont mai mult de acest lucru, mai ales că se întâmplă deseori din prea multă lene, însă ar trebui să facem acel mic efort, pentru a mirosi bine și a fi cât mai proaspete. 

Citește și: Top 10 lucruri pe care femeile nu trebuie să le facă într-o conferință video

ce ar trebui sa faca femeile in pat
Top 7 lucruri pe care o femeie nu trebuie să le facă în pat[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: 5 tipologii de prietene pe care trebuie să le ai neapărat aproape de tine

5.Femeile elegante nu fac nimic altceva în pat decât să se odihnească și să doarmă 

Pe locul 5 se află faptul că femeile elegante nu fac nimic altceva în pat decât să se odihnească și să doarmă. Acest aspect ține de fapt de faptul că nu ar trebui ca niciodată să mâncăm în pat să ne tăiem unghiile, să ne uităm la televizor, să stăm pe telefon sau să lucrăm

pe laptop. Patul trebuie întotdeauna păstrat pentru odihnă, în special dacă avem probleme cu somnul, se recomandă ca acest lucru să fie respectat pentru mai multe zile, pentru a vedea mai târziu faptul că mintea va începe să ia somnul în serios în momentul în care ne punem în pat și nu ne mai ocupăm mintea cu alte activități, decât să ne axăm pe somn, moment în care va începe și producerea de melatonină, care ne va ajuta să avem un somn mult mai liniștit. 

4.Femeile elegante nu dorm niciodată în hainele lor de zi cu zi 

Pe locul 4 se află faptul că femeile elegante nu dorm niciodată în hainele lor de zi cu zi. Nu este deloc igienic în primul rând, să purtăm anumite haine afară, iar apoi să ne așezăm în pat, venind cu nenumărați microbi și factori din exterior, fiind automat murdare.

Acest aspect se mai întâmplă deseori în momentul în care persoana respectivă își dorește ca dimineața devreme să își fac antrenamentele, și de ce să se mai schimbe, dacă dimineața se vor îmbrăca exact în aceleași lucruri? De asemenea, deseori hainele de sport sunt foarte confortabile, iar pentru respectivele persoanele se pare absolut normal să meargă la culcare în aceleași haine pentru că a 2-a zi dimineață să se trezească și să participe direct la antrenament. Cu toate acestea, acest lucru nu este deloc în regulă, dat fiind faptul că noaptea mai și transpirăm, iar deși poate că nu transpirăm mult, cu siguranță dimineața nu am dorit ca antrenamentul nostru să fie făcut în haine transpirate, nefiind nici elegant, dar nici sănătos pentru noi. 

greseli pe care femeile le fac in pat
Top 7 lucruri pe care o femeie nu trebuie să le facă în pat[Sursa foto: freepik]

3.Femeile elegante nu dorm niciodată pe față de pernă din bumbac 

Pe locul 3 se află faptul că femeile elegante nu doar niciodată pe o față de pernă din bumbac. În ciuda faptului că pe moment poate nu veți vedea o diferență, odată cu trecerea timpului aceasta va fi cât mai vizibilă cu putință, iar fețele de pernă din bumbac ar trebui să fie înlocuite cu cele din mătase. Acestea nu sunt nici foarte costisitoare, în comparație cu cele de bumbac, însă acesta poate deveni și unul dintre cele mai bune tratamente antirid pe care le veți putea face pentru față, în cazul în care obișnuiți să dormiți destul de mult cu fața în jos pe pernă, sau chiar și pe o parte sau alta. Ținând cont de faptul că petrecem mult timp pentru a ne odihni, o față de pernă din mătase ar fi una excelentă pentru pielea noastră, și chiar și pentru păr, acesta fiind mai puțin static și se va rupe de asemenea mai puțin, prin urmare fiind o investiție destul de bună și pentru propria rutină de frumusețe. 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

2.Femeile elegante nu aduc niciun dispozitiv în dormitorul lor 

Pe locul 2 se află faptul că femeile elegante nu aduc niciun dispozitiv în dormitor. Aici poate să fie vorba fie despre un telefon, laptop sau tabletă, obiceiul fiind unul deloc sănătos, dat fiind faptul că ne va întrerupe somnul destul de mult, iar relația cu partenerul, dacă aceasta există, nu se va îmbunătăți absolut deloc, ba chiar dimpotrivă, dat fiind faptul că automat dacă avem în preajma noastră un dispozitiv, vor apărea și notificările, cu siguranță vom primi un mesaj, sau ne poate contacta cineva. De asemenea, și lumina acestor dispozitive vă va tulbura somnul, motiv pentru care ar trebui să petrecem cât mai puțin timp pe dispozitive în momentul în care deja este timpul pentru somn, sau chiar deloc, important ar fi ca acestea să se afle în afara camerei. Acest lucru este valabil în special și atunci când ne trezim dimineața, pentru că deseori primul lucru pe care îl facem este să ne verificăm telefonul, ceea ce nu este deloc bine. 

ce nu trebuie sa faca femeile in pat
Top 7 lucruri pe care o femeie nu trebuie să le facă în pat[Sursa foto: freepik]

1.Femeile elegante prețuiesc Feng Shui-ul în dormitorul lor 

Pe locul unu se află faptul că femeile elegante prețuiesc arta Feng Shui-ului în dormitor. Este extrem de important acest lucru, chiar dacă nu realizați pe moment, dat fiind faptul că acest lucru ne va emana extrem de multă energie în jur, iar cu siguranță acest lucru poate să fie totodată și secretul succesului în viață, și vă va ajuta totodată să fiți și consecvente atunci când vine vorba despre carieră, acest lucru ținând foarte mult și de legea atracției. Pe scurt, atunci când vine vorba despre Feng Shui, această artă are legătură în special cu modul în care obiectele din casa noastră sunt plasate, în ce direcție și așa mai departe. Prin intermediul acestor practici fundamentale, vom putea maximiza fluxul de energie din casă, vei avea un somn mai liniștit, în special dacă lucrurile vor fi poziționate corect conform acestei arte, în dormitor, somnul va fi unul de lungă durată și odihnitor miercuri automat energia fiind absorbită în dormitor, iar acest lucru se poate face chiar dacă vă aflați într-o relație sau nu. 

cum ramane o femeie eleganta si in pat
Top 7 lucruri pe care o femeie nu trebuie să le facă în pat[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

5 tipologii de prietene pe care trebuie să le ai neapărat aproape de tine

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies