Top 10 lucruri pe care femeile nu trebuie să le facă într-o conferință video

lucruri pe care femeile nu trebuie sa le faca intr o conferinta video
Top 10 lucruri pe care femeile nu trebuie să le facă într-o conferință video

Se poate întâmpla ca în unele momente să fim nevoite să participăm la o conferință video, în momentul în care suntem acasă. Însă știați care sunt lucrurile pe care nu ar trebui să le facem?

Aflați din rândurile următoare, care sunt cele 10 lucruri pe care femeile nu ar trebui niciodată să le facă atunci când se află într-o conferință video. În plus, descoperiți și cum puteți să evitați mai exact aceste lucruri. 

 

10.Nu trebuie să ne afișăm murdăria 

Pe locul 10 se află faptul că nu ar trebui niciodată să ne afișăm murdăria din casă.

Bineînțeles că niciodată nu va da bine în momentul în care casa noastră va fi dezordonată sau chiar fundalul în care noi ne așezăm în respectiva conferință video, pentru că acest lucru va reflecta destul de rău asupra noastră, iar persoana sau persoanele care se află în respectiva conferință video vor crede despre noi că nu suntem deloc elegante, ci mai degrabă murdare și deloc profesioniste. Prin urmare, este foarte important, ca măcar să încercăm să bun avem locul în care ne poziționăm în respectiva conferință video ordonat și cât mai curat cu putință. 

9.Nu trebuie să avem zgomot de fundal 

Pe locul 9 se află faptul că nu ar trebui ca niciodată să avem zgomot pe fundal. Este foarte important ca în timpul unei conferințe video să nu existe zgomot pe fundal, dimpotrivă, spațiul respectiv trebuie să fie destul de liniștit în momentul în care suntem nevoiți să vorbim, dat fiind faptul că în primul rând atenția va fi distrasă de persoanele din conferința video.

Astfel, ar trebui să vă găsiți un loc, dar și un moment propice în care să vă încercați măcar să vă distanțați de zgomotul posibil, sau chiar să schimbați locația în cazul în care nu se poate face acest lucru chiar acasă, sau cel puțin să-i informați pe cei care se mai află în respectiva locuință să fie cât mai liniștiți cu putință. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că toate notificările sunt dezactivate, și sunetul telefonului astfel încât să nu existe vreun deranj sau vreun zgomot care va atrage atenția automat, în momentul în care sunteți într-un apel.
 

Citește și: Tendințe în modă pentru toamna 2023. Ce să porți și cum să iți actualizezi garderoba!

cum trebuie sa decurga o conferinta video
Top 10 lucruri pe care femeile nu trebuie să le facă într-o conferință video[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 10 lucruri pe care o femeie trebuie să le evite pentru a nu arăta ieftin

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

8.Nu trebuie să ne afișăm cu o lumină slabă 

Pe locul 8 se află faptul că nu trebuie să ne afișăm într-un loc în care lumina este destul de slabă. Aceasta este considerată și o greșeală de eleganță totodată, dat fiind faptul că lumina bună este destul de esențială mai ales când participați la o conferință video pentru a arăta cât mai bine în fața camerei, iar automat în momentul în care lumina este slabă, va face exact opusul.

Prin urmare, tot ce ar trebui să facem în acest caz, este să găsim o fereastră foarte mare și să stăm direct în fața ei pentru a avea lumină naturală, iar dacă, conferința video va avea loc la sfârșitul zilei când deja este întuneric afară, ar trebui să achiziționați o lumină artificială destul de bună pe care să o poziționați deasupra capului, ci mai degrabă din lateral sau chiar din față. 

7.Nu trebuie să ne îmbrăcăm niciodată inadecvat

Pe locul 7 se află faptul că nu trebuie să ne îmbrăcăm niciodată inadecvat atunci când trebuie să luăm parte la o conferință video. Nu trebuie să neglijăm faptul că ne aflăm într-un simplu apel video,  chiar dacă suntem în propria locuință atunci când participăm la acesta, dat fiind faptul că deseori avem intenția să ne îmbrăcăm numai în partea superioară a corpului, însă totodată trebuie să fim conștiente de faptul că poate la un moment dat ne vom ridica sau vom ajusta camera, și se va vedea și partea inferioară a corpului, și bineînțeles că nu trebuie să fim în pijamale sau într-o pereche de pantaloni scurți. Prin urmare, ar trebui să fim foarte atente la acest aspect și să ne asigurăm că arătăm bine, iar codul nostru vestimentar este unul casual, nu sunt de serviciu, și în nici un caz nu trebuie să îmbrăcăm un pulover sau o pijama, pentru că nu ar trebui să ne simțim confortabil doar pentru că suntem acasă, ci ar trebui să arătăm ca adevărate profesioniste, să fim întotdeauna prezentabile și cât mai elegante cu putință. 

conferinta video
Top 10 lucruri pe care femeile nu trebuie să le facă într-o conferință video[Sursa foto: freepik]

6.Nu trebuie să ne uităm comportamentul în fața camerei

Pe locul 6 se află faptul că nu trebuie niciodată să uităm cum să ne comportăm în fața camerei. Acest comportament are legătură în special cu momentele jenante în care ne uităm în jur, stăm pe telefon, ne scărpinăm în cap, și așa mai departe, recomandat ar fi să păstrăm orice mâncărime pentru după întâlnirea respectivă, pentru că, în caz contrar, nu facem nimic altceva decât să-i facem pe ceilalți să se simtă destul de ciudat și incomod, dat fiind faptul că toată lumea te aude și te poate vedea. Prin urmare, ar trebui să te asiguri că nu vei face asta și nici un alt lucru care te va pune într-o lumină mai puțin bună, însă în cazul în care totuși se întâmplă ar trebui să nu uităm să ne oprim microfonul și camera. 

5.Nu trebuie să ne apropiem prea mult de cameră 

Pe locul 5 se află se află faptul că nu trebuie să ne apropiem prea mult de cameră. O doamnă elegantă nu se va ridica niciodată și nu va deveni prea personală atunci când se află în fața unei camere web, dat fiind faptul că trebuie să acordăm o atenție sporită în ceea ce privește modul în care este poziționată camera respectivă. Aceasta trebuie să fie întotdeauna la nivelul ochilor și nu la nivelul bărbiei pentru că vom părea puțin ciudate, dat fiind faptul că nu este pusă în poziția corectă. Se recomandă să fie la o distanță destul de bună și să fie într-un unghi cât mai bun cu putință, dar cel mai important este să fie cât mai bine văzut, și cât mai clar. 

conferinta video de succes
Top 10 lucruri pe care femeile nu trebuie să le facă într-o conferință video[Sursa foto: freepik]

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

4.Nu trebuie să fim într-o locație nepotrivită 

Pe locul 4 se află faptul că nu trebuie să fim într-o locație nepotrivită în timpul unei conferințe video. Bineînțeles că atunci când participăm la o conferință video nu ar trebui în niciun caz să fim în baie sau într-un loc în care este multă dezordine pe fundal, pentru că oamenii vor observa din start unde te afli, și de asemenea ar trebui să eviți locațiile unde este ecou pentru că nu te vei auzi foarte bine, iar de asemenea va părea destul de neprofesional dacă vei face apeluri video în momentul în care ești în propriul tău pat, acesta fiind în spațiul destul de intim și nepotrivit pentru a prelua apelurile video, motiv pentru care trebuie să vă alegeți o locație mai potrivită. 

3.Trebuie să avem grijă la articolele nepotrivite pe care le expunem

Pe locul 3 se află faptul că trebuie să avem întotdeauna grijă la articolele nepotrivite pe care le expunem în jurul nostru. La aceste obiecte intră bineînțeles și fotografiile personale, pentru că, cu siguranță vor atrage atenția asupra lor, dar chiar și cărțile, în cazul în care în spatele tău se află o bibliotecă, pentru că acestea pot atrage atenția asupra titlurilor pe care le au, și care poate nu vor lăsa o impresie tocmai bună asupra ta, ceea ce cu siguranță nu-ți dorești, și alte astfel de mici detalii care chiar contează. Prin urmare ar trebui să te asiguri că fundalul tău este unul neutru și cât mai prezentabil cu putință. 

plan pentru o conferinta video reusita
Top 10 lucruri pe care femeile nu trebuie să le facă într-o conferință video[Sursa foto: freepik]

2.Nu trebuie să ne verificăm niciodată în camera web

Pe locul 2 se află faptul că nu trebuie să ne verificăm niciodată în cameră. Este cunoscut deja faptul că din când în când fiecare persoană face acest lucru, însă celelalte persoane care participă la conferința video vor observa acest aspect, și vor considera că nu ești foarte implicat în discuție sau poate că nici măcar nu îi asculți, însă cu toate acestea ar trebui să încerci măcar să te uiți cu adevărat în cameră sau la persoana cu care te afli într-o conversație, pentru a arăta mult mai conectat în respectivul apel. 

1.Nu trebuie să părem niciodată plictisite 

Pe locul unu se află faptul că nu trebuie niciodată să părem plictisite. Bineînțeles că se poate întâmpla ca si conversația video să fie destul de lungă și la un moment dat chiar să ne plictisim, însă nu ar trebui să arătăm acest lucru niciodată. Nu este deloc elegant acest lucru, motiv pentru care ar trebui să ne exersăm răbdarea cât mai mult cu putință, iar chiar dacă ne-am plictisit, n-ar trebui ca acest aspect să fie văzut de persoanele care ne aflăm în conferința video. 

Top 10 lucruri pe care femeile nu trebuie să le facă într-o conferință video[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Top 10 lucruri pe care o femeie trebuie să le evite pentru a nu arăta ieftin

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies