Top. Ce nume au ales romanii pentru copiii lor in 2018

Top. Ce nume au ales romanii pentru copiii lor in 2018
Top. Ce nume au ales romanii pentru copiii lor in 2018

Dupa ce afli ca vei avea un copil, te gandesti imediat ce nume ii vei pune. Alegerea numelui este cea mai grea decizie pentru un parinte.

 

Si nu trebuie sa uite ca legea le permite ofiterilor de stare civila sa nu inregistreze prenume ofensatoare sau care le pot aduce deservicii copiilor in viitor.

Citeste si: Andreea Bălan, din nou operată! Vedeta, nevoită să mai suporte cel puțin încă o intervenție chirurgicală DEZVĂLUIRI

Citeste si: Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile şi consecinţele vizibile ale lui Marte în casa morţii!

Citeste si: HOROSCOP Cassandra pentru săptămâna 1-7 aprilie 2019. Berbecii se maturizează, Leii sunt îngrijorați de o moștenire

Potrivit Directiei pentru Evidenta Persoanelor, sunt tot mai rar folosite prenume precum Vasile, Constantin, Paraschiva sau Ecaterina.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 30 martie- 5 aprilie. Va fi o săptămână de COŞMAR pentru patru zodii! Tensiuni în cupluri şi risc de concedieri- previziuni complete pentru kfetele.ro

Topul numelor

Anul trecut, cele mai populare prenume au fost Maria (23.253), Ioana (6.037), Elena (5.839), Sofia (5.401) si Andreea (4.473).

Citeste si: Horoscop WEEKEND 29-31 martie 2019. Ce îţi aduce Luna în Capricorn şi Vărsător în ultimele zile de martie

Citeste si: A născut! O artistă celebră are un băieţel! Avem primele imagini! ”După ce a păţit Andreea Bălan, am mers să nasc la stat”

Citeste si: Mariana Cojocaru, horoscop APRILIE 2019! Începe perioada de transformare, iertare şi purificare a zodiilor- previziuni complete pentru kfetele.ro

In privinta baietilor, cei mai multi au primit prenumele de Andrei (13.448), David (7.111), Alexandru (6.965), Stefan (6.065) si Gabriel (5.621).

Sociologii atrag atentia ca majoritatea copiilor care poarta prenume “exotice” se pot confrunta cu probleme de adaptare.

"Putem observa nume de-a dreptul exotice, neimaintalnite, nemaiauzite. S-ar putea sa le creeze un disconfort pe intreg traseul de viata", a precizat Ioan Hosu, sociolog, pentru ProTv.

Citeşte continuarea pe Copilul.ro.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Fată de casă sau aventurieră? Care sunt cele mai bune soţii ale zodiacului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies