Top cele mai bune DIETE DE SLĂBIRE în 2018 stabilite de specialişti

Top cele mai bune DIETE DE SLĂBIRE în 2018 stabilite de specialişti
Top cele mai bune DIETE DE SLĂBIRE în 2018 stabilite de specialişti

Cele mai bune diete din 2018 au fost stabilite pe plan internaţional de către US News, o publicaţie care face anual topurile dietelor din lume, cu ajutorul unei echipe de specialişti şi luând în considerare o serie de factori. Astfel, topurile acestui an au stabilit:

Topurile stabilite în 2018 au fost publicate de-a lungul timpului şi pe CSID, iar acum le-am adunat într-un singur loc pe cele mai bune 33, creând o selecţie a dietelor cele mai practice, căutate, utile şi eficiente.

Categoria "Cea mai bună dietă de slăbire rapidă din 2018" conţine 33 de diete, prezentate în mod descrescător. Dietele aflate în partea de sus a topului sunt nu doar eficiente pentru slăbire, dar şi mai sigure.

Funcţionale sunt însă toate dietele cuprinse în topul de mai jos – depinde doar de cât de mult eşti dispus să faci şi sport, de sănătatea organismului tău sau de preferinţele culinare.

1. Dieta Weight Watchers

Dieta Weight Watchers (Îngerul păzitor al greutăţii) reprezintă una dintre cele mai vechi metode de slăbit, datând încă din anii 60 şi având originile în Statele Unite ale Americii.

Acest program de slăbire a avut şi are încă numeroşi adepţi, în principal datorită faptului că nu este o dietă drastică, nu există alimente interzise şi se poate slăbi aproximativ 1 kilogram pe săptămână.

În plus, dieta WW poate fi adaptată fiecărei persoane şi nu presupune eforturi financiare considerabile.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop 7 noiembrie 2018. Haos pentru o zodie si schimbari de comportament pentru alta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies