Top cele mai bune DIETE DE SLĂBIRE în 2018 stabilite de specialişti

Top cele mai bune DIETE DE SLĂBIRE în 2018 stabilite de specialişti
Top cele mai bune DIETE DE SLĂBIRE în 2018 stabilite de specialişti

Cele mai bune diete din 2018 au fost stabilite pe plan internaţional de către US News, o publicaţie care face anual topurile dietelor din lume, cu ajutorul unei echipe de specialişti şi luând în considerare o serie de factori. Astfel, topurile acestui an au stabilit:

5. Dieta Ornish (pe acelaşi nivel cu dieta DASH)

O dietă execelentă pentru slăbit, dar şi pentru tratarea a diferite situaţii legate de sănătate, dieta Ornish ajută şi la prevenirea sau ţinerea sub control a diabetului zaharat şi a bolilor de inimă, la scăderea tensiunii arteriale şi a colesterolului, la prevenirea şi tratarea cancerului de prostată sau de sân, inclusiv la inversarea îmbătrânirii celulare prin prelungirea telomerilor.

Dieta a fost numită astfel după numele celui care creat-o, Dean Ornish, profesor de medicină la Universitatea din California, San Francisco şi fondator al Institutului de Cercetări Medicale Preventive din Sausalito.

Este un adevărat stil de viaţă, care are în vedere nu doar nutriţia, ci şi exerciţiile fizice, managementul stresului şi echilibrul emoţional. Acordând atenţie tuturor acestor planuri, vei putea să îţi atingi orice obiectiv, fie că este vorba de scăderea în greutate, de prevenirea ori chiar de tratarea bolilor cronice.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop 7 noiembrie 2018. Haos pentru o zodie si schimbari de comportament pentru alta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies